• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eş /sevgili/ilişki?

Bende öyle düşünüyorum.. Tanımadan kestirip atmaktansa , bir gün keşke demektense .. Akışına bırakmak istiyorum. Belki de hayatım boyunca bir daha asla böyle ısınmayacak kalbim. Denemeye değer.. Di mi?:KK74:
Elbette deger ;) hayirlisi olsun

Senin mantığına yatiosa ve anladigim kadariyla hoslaniosunda kimseyi dinleme derim... ben polis kıziyim eşimde subay bi psikolojik sıkıntı görmedim hiç ama evlendikten sonra sürekli tayinci olacaksın ve göze aliosan sonuna kadar git bence :)
Bence de psikolojik sıkıntı kişisel bir şey çünkü düşünüyorum da benim üni.de profesör hocam bildiğiniz deliydi. Şaka değil .. Dışardan kariyerine maşallah dersiniz , ODTÜ mezunu filan ama adam psikopattı . Hepiniz böceksiniz , hepinizden tiksiniyorum bakışı atardı durduk yere:KK70:.Ama haklısınız . O profesör evlenmek için birine gitse ayıla bayıla evet diyen olur. İnsan sanıyor ki meslek , statü herşey . Çokkk teşekkür ediyorum:KK60:

Hayır saçma değil çünkü ben "onu" ilk gördüğümde anladım hayatımın geri kalanını onunla geçireceğimi nitekim de öyle oldu. 2 ayda evlenme kararı 4. Ayda nişan ve 1 sene sonra da düğünümüz oldu. Hatta evliliğimiz darbe gününe denk gelmişti...
Maşallah:nazar: Etrafımda çok duyuyorum böyle. Ben onu hissettim ve evlendik diyeni .. Allah birliğinizi daim kılsın. Dilerim sevginiz hiç bitmez:nazar:

Asla polisle evlenmem demiştim (silahtan patırtı gürültüden acayip korkarım,fazla garantici ve korkak bi insanım :eek:) Eşimi ilk gördüğümde ben bunla evlenicem sanırım demiştim bir ay sonrada nikahlandım :deli:.Genelleme yapmak doğru olmaz eşimin psikolojisi benimkinden düzgün. Şimdi evimden 1500 km ötede patırtı gürültülerin içindeyim, yarın beraber ölüceğimizi bilsem bugün hiç tereddüt etmeden yine evlenirdim.

Asla polisle evlenmem demiştim (silahtan patırtı gürültüden acayip korkarım,fazla garantici ve korkak bi insanım :eek:) Eşimi ilk gördüğümde ben bunla evlenicem sanırım demiştim bir ay sonrada nikahlandım :deli:.Genelleme yapmak doğru olmaz eşimin psikolojisi benimkinden düzgün. Şimdi evimden 1500 km ötede patırtı gürültülerin içindeyim, yarın beraber ölüceğimizi bilsem bugün hiç tereddüt etmeden yine evlenirdim.
O kadar içime işledi ki yazdıklarınız. Ne kadar güzel yürekli insanlar var hala ..Allah sizi korusun hep. Kaderimde ki O ise , benim için hayırlı ise , onun için hayırlı isem inşallah bize de nasip olsun. Sevgi ile kalın hep güzel çift... :dua:İçimi ısıttınız :KK15:

Günaydın güzel hanımlar..:KK76:Beni az çok biliyosunuz artık. Konularımda da bahsetmiştim. Uzun bir ilişkim bitti.. Akabinde mimar bir çocukla tanıştım 18 günde evlilik kararı almam konusunda baskı yaptığı için (size danışarak) arkama bile bakmadan kaçtım:KK55:. Sevimsiz samiyetsiz adam:işsiz: (Bir gıcığıma gidiyor ki anlatam :süslü:) Neyse gelelim esas konuya ablalarım kardeşlerim ilişkim biteli 9 ay oldu ve unuttum diyebilirim.. 4 gün önce eski okulumdan polis bir çocuk bana mesaj attı oldukça ilgili de .. Hep geleceğe yönelik hayalleri var . Allah biliyor ya kalbim ısınmadı değil.. Bunu çevremde yakın bulduğum bir kaç kişiye danıştım . İlk tepki polisse uzak dur. Bir çocuğun masumiyetine bakıyorum (önceden de tanırdım) , bir de etraftaki diğer hilebaz sahtekar adamlara . Doğru insan gibi kalbime doğuyor yalan yok ama korkuyorum da .. Hayatını bile isteye bir polisle zora sokma diyen mi dersiniz, tehlikeli meslek diyen mi dersiniz.. Ben bunları kulak ardı ediyorum . Çünkü inançlı bir insanım. Hayatta herkesin belli bir süresi var..( Mutsuz 30 yıldansa mutlu 3 yıl kafasında bir kızım. Hayatı zehir zemberek yaşamaktansa evlenmemek mantıklı:KK64:) Mesele: polislerin psikolojileri bitik oluyormus . Mutlu olamazsın diyolar. . Gerçekten öyle mi ya ? Az önce tüm fotoğraflarına baktım adamın nasıl güzel gülüyor eşşek :oops: Olanlar oluyor bana galiba :KK48: Bi de ben çok büyük konuştum asla asker polis olmaz dedim . Sen git herkese yok de , sonra bir gülüşe kitlen vicdansızın oğlu..:olamaz: Görüşlerinizi bekliyorum . Sizi seviyorum:KK200:

(Ben 25 oldum geçen haftalarda :bicak:, oda 26 yaşında)

Kimseye bakma, benim sözlümde asker aynı şeyleri bende çok duydum hep kulak ardı ettim. Çok şükür çokta mutluyuz. :KK68:

Aşk kadınlarına ve aşka hayranım .. Biraz akıl uçuyor ama neyse olur o kadar:KK53: Hiç bir zaman ayhh aşkımmm seni seviyorum benim vazgeçilmezim, yegane yaşam sebebimsin diyen biri olmadım.. Odunum hatta , ilişkilerde Sanki erkek tarafı benim:KK70: Şimdi Allah'ın sopası yok gülüşü güzel bir adam var:KK57:
Aşk güzel şey,bulduğun için şanslısın.. sonunu düşünme anı yaşa..

Bence de psikolojik sıkıntı kişisel bir şey çünkü düşünüyorum da benim üni.de profesör hocam bildiğiniz deliydi. Şaka değil .. Dışardan kariyerine maşallah dersiniz , ODTÜ mezunu filan ama adam psikopattı . Hepiniz böceksiniz , hepinizden tiksiniyorum bakışı atardı durduk yere:KK70:.Ama haklısınız . O profesör evlenmek için birine gitse ayıla bayıla evet diyen olur. İnsan sanıyor ki meslek , statü herşey . Çokkk teşekkür ediyorum:KK60:
Rica ederim umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

tanımadan bilemezsin ayrıca bütün polislerin pisikolojisi bozuk diye bir kural yok diye biliyorum

Ne guzel ya :KK37: ... Kendiniz tanıyıp karar vereceksiniz
İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Polis eşi olup mutlu evliliği olan çok var çevremde.Olumsuz konuşanlara bakma.Mesleği gereği mantıklı düşünürsün adam ruh hastası çıkar.Tanınadan bilinmez.Bu hissiyata sahipken bence kesinlikle şans vermelisin.

Bnde polis esiyim hiç böyle dedikleri gibi bi durum olmadı
Seven insan herşeyiyle sever bnce
Zorluguylada güzelliğiyle de
Akışına bırak bnce
Tanıdıkça anlarsın karakterini
Nerde görev yapiyomus acaba:)

Bence mutlaka tanı..çünkü tam tersini yaparsan aklında hep acaba mutlu olur muyduk düşüncesi olur..tanı ve kararını ona göre ver..mutlu olursunuz inşallah...

Günaydın güzel hanımlar..:KK76:Beni az çok biliyosunuz artık. Konularımda da bahsetmiştim. Uzun bir ilişkim bitti.. Akabinde mimar bir çocukla tanıştım 18 günde evlilik kararı almam konusunda baskı yaptığı için (size danışarak) arkama bile bakmadan kaçtım:KK55:. Sevimsiz samiyetsiz adam:işsiz: (Bir gıcığıma gidiyor ki anlatam :süslü:) Neyse gelelim esas konuya ablalarım kardeşlerim ilişkim biteli 9 ay oldu ve unuttum diyebilirim.. 4 gün önce eski okulumdan polis bir çocuk bana mesaj attı oldukça ilgili de .. Hep geleceğe yönelik hayalleri var . Allah biliyor ya kalbim ısınmadı değil.. Bunu çevremde yakın bulduğum bir kaç kişiye danıştım . İlk tepki polisse uzak dur. Bir çocuğun masumiyetine bakıyorum (önceden de tanırdım) , bir de etraftaki diğer hilebaz sahtekar adamlara . Doğru insan gibi kalbime doğuyor yalan yok ama korkuyorum da .. Hayatını bile isteye bir polisle zora sokma diyen mi dersiniz, tehlikeli meslek diyen mi dersiniz.. Ben bunları kulak ardı ediyorum . Çünkü inançlı bir insanım. Hayatta herkesin belli bir süresi var..( Mutsuz 30 yıldansa mutlu 3 yıl kafasında bir kızım. Hayatı zehir zemberek yaşamaktansa evlenmemek mantıklı:KK64:) Mesele: polislerin psikolojileri bitik oluyormus . Mutlu olamazsın diyolar. . Gerçekten öyle mi ya ? Az önce tüm fotoğraflarına baktım adamın nasıl güzel gülüyor eşşek :oops: Olanlar oluyor bana galiba :KK48: Bi de ben çok büyük konuştum asla asker polis olmaz dedim . Sen git herkese yok de , sonra bir gülüşe kitlen vicdansızın oğlu..:olamaz: Görüşlerinizi bekliyorum . Sizi seviyorum:KK200:

(Ben 25 oldum geçen haftalarda :bicak:, oda 26 yaşında)
Korkmadan yanında gezebileceğin ve şehitlik mertebesine yakın biri olabilirsin herkes ölecek birde şehir olarak ölmek ne güzel bir şeydir günahsız cennet kapıları ardına kadar açık bence evlen :)))))

Back
X