• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polipler zamanla tekrar aynı yerde oluşur mu?

hasmer

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
29
4
286
İstanbul
Merhaba ben Şubat ayinda polip aldırdım ama 2 tane biri sag kanalımın basında digeri ise rahim ağzında. Sol kanalimdada polip var ama o kanalın ortasında olduğu için alinamiyomus. Ben bu zamana kadar hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım. Size bisi sormak istiyorum polipler zamanla tekrar aynı yerde olusurmu ve bu oluşma ne kadar sürede meydana gelir? Ve bisi daha sag kanalım açık sol kanalımda polip var ama polip tam kapatmış değil sizce ben aşılama yaptırmam daha mı doğru olur dış gebelik ihtimalim yuksekmi?

arkadaşım geçmiş olsun ben de mart ayında polip aldırdım histereskopiyle.benim poliplerim tam da tüplerimin önünde tüplerimi tıkayıcı şekilde duruyormuş.
fakat henüz hamile kalamadığım için en son bu ayın 21inde tekrar doktora gittim bundan sonra ne yapabiliriz diye..
bana dediği şey şu anda tekrarlama görmediği ama poliplerin her zaman tekrarlama ihtimalinin olduğuydu.
ben de senin gibi çok korkuyorum tekrarlamasından, daha önce de başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdiğim için çok çekiniyorum.
bakalım bu ay aşılama düşünüyorum ben de İnşaallah poliplerimiz bir daha tekrarlamaz ve biz de Rabbimin izniyle anne oluruz.

Merhaba ben Şubat ayinda polip aldırdım ama 2 tane biri sag kanalımın basında digeri ise rahim ağzında. Sol kanalimdada polip var ama o kanalın ortasında olduğu için alinamiyomus. Ben bu zamana kadar hiç korunmadım ama hala hamile kalamadım. Size bisi sormak istiyorum polipler zamanla tekrar aynı yerde olusurmu ve bu oluşma ne kadar sürede meydana gelir? Ve bisi daha sag kanalım açık sol kanalımda polip var ama polip tam kapatmış değil sizce ben aşılama yaptırmam daha mı doğru olur dış gebelik ihtimalim yuksekmi?

Merhabalar poliplerin ayni yerde tekrarlama ihtimalleri genellikle koklerinden tam alinamadigi durumlarda soz konusu olabilir kisa zaman icinde olusmazlar kadinlar dogurganlik zamanlari icinde polipleri varsa eger bir veya iki kez bu tur sikayetlere maruz kalirlar asilama yaptirmanizda bir engel yok dis gebelik ihtimaliniz var fakat yuksek degil sevgiler kolay gelsin

Back