Polipim var ve kahverengi akıntı hamilelik mi

lauranalthalasa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
101
36
27
Merhabalar ben 6 aydır korunmadan ilişkiye giriyorum aslında üstüne düşmedik bu konunun ama regl araliklarim düzensiz diye doktora goruneyim dedim. Reglim genelde 33 civarı sürüyor en geç 45i buluyor. Doktor normal dedikten sonra alttan muayene etti 1 cm polipim varmış smear aldı. Smear sonucu 2 gün sonra çıkacak. Tahmini yumurtlama zamanim ayın 9u ve biz bi kaç haftadır regl hariç iki günde bir ilişkiye girdik. Araştırdığımda kahverengi akıntı olması için her sebep var bende. Yumurtlama olduğunda yerleşme kanaması olduğunda ve polipte olabiliyormuş. Ama daha önce hiç ay ortasında kahverengi akıntı görmemiştim biraz yoğundu ve sonradan rengi açıldı başka hiç belirtim yok sizce ne zaman test yapmalıyım?? Aslında konuyu açma sebebim hiç benimki gibi bi durum görmedim belki tavsiyeler yardımcı olur başkalarına diye düşündüm. Tek çizgi görmek de beni geriyor açıkçası.

Regliniz düzenli olmadığı için bat ı bilemiyorsunuzdur. Sat üstünden kaç gün geçtiyse ortalama bat çıkacaktır ona göre kan verin isterseniz

Evet ayın bat'ım 20si de olabilir 29u da.. sanırım yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz muhtemelen ya polipten ya yumurtlama akıntısı ama tarif edildiği gibi gelince insan biraz heyecanlanıyor

Ben adete 2 gün kala öğrenmiştim. Yani döngülerim çok düzenliydi ve yumurtlama olan günden emindim ovülasyon testi yaptığım için. Onun üzerine 12.gün test yapıp öğrendim. Çatlamadan sonra 14.gün her zaman adetim gelirdi. Siz de ona göre hesap yapabilirsiniz.

Reglim düzensiz olduğu için batı kestiremiyorum ama son adet tarihimden 37. Günümdeyim. Normalde en fazla 43 gün geciktigim için yine test yapmıyorum. 3 gündür su gibi akıntım sık idrar ve karın ağrım var Allah'ım inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…