Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar poliphin mi organicum mu?yada...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar ben 1 ayı geçkin süredir poliphin şampuan kullanıyorum türkiyedeki ilk su bazsız şampuanmış aynı zamanda roaccutane kullanıyorum ve saçlarım aşırı dökülüyor onun için pek faydasını görmedim şampuanın ama yinede etkili roaccutane tedavim biticek 10 gün sonra ondan sonra anlıcam belkide etkisini ama şunda karar veremiyorum bu şampuanım bittikten sonra organicum mu kullansam bu şampuandanda çok memnun olan var... siz ne dersiniz kızlar napmalıyımmCADIARZUfisfisfis bide organicum mu denesem? yada sizin tavsiye ettiğiniz başka bir doğal şampuan da olabilirr..şimdiden teşekkürler..opuyorumnanaktan

kan tahlilleri yaptır derim şampuanların hiçbir etkisi yok dökülmeye..ayrıca 1.5 yıldır organıcum kullandım çok kuruttu saçlarımı dipleri de maf etti tavsiye etmem...

kan tahlilleri yaptır derim şampuanların hiçbir etkisi yok dökülmeye..ayrıca 1.5 yıldır organıcum kullandım çok kuruttu saçlarımı dipleri de maf etti tavsiye etmem...

yaptırdım tahlil ama bişi çıkmadı..yinede şampuanlar sayesinde daha sağlıklı yada cansız saçlara sahip oluyoruz şampuanda önemli bi yerde...buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…