Ayy bir an ben yazdım mesajı sandım cnm bnm durumumun aynısı gecmiş olsun aldır polipi ugrasmaya degmez hem rahimin seklni falan görürler polip düşüge neden oluyormusİşlevsiz derken bu arada sıvı geçişi izlenemedi diyor
Cnm bende aynı nedenden laparoskopi oldum ilk .iki tane çikolata kistim vardı aldırdım ameliyat cıkısındada iki tüpümün lapalı oldugunu ögrendim maalesef tüp bebebkten baska bnm sansım yok bende tüp bebeke basvurdum hsg istediler cektirdim ama sol rahim duvarına yapısık polip tesbit edildi aldırılmamlı dusuk e neden olur dendi bende güvenilir bir dr buldum ve gecen salı günü aldırdım işte bu hafta kontrolüm var cnm emin ol laparaskopidem cok cok kolay yani korkma cok basit bir ameliyat
İnş yapmaz cnm hangi ildesin dr umu öneririm devlet hastanesindr oldum benAynen Can'ım ben de duydum kolay olduğunu belki kendi doktoruma bile aldırmayabilirim üniversite hastanesinde aldırırım zaten yeterince masraf yaptık benim de polip sol tüpün ağzında tam onun önünü kapatmış belki de ondan şimdiye kadar gebe kalamadım çünkü Dr tüplerini açtım demişti benim korkum sol tüpte tıkama yapmaz inşallah hidrosolpenks diyorlar
Hmm tamam cnm hayırlısı inş güvenilir bir dr bulursunTekirdağ Can'ım devlet hastanesi değil de üniversite hastanesine gideceğim
Evet cnm adımı değiştirdim@Umutlu1234 saidenur adını mı değiştirdin ne yaptın canım merak ettim seni