• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _x_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb cnm amelyatin nasi gecti.hayirli haberlerini bekliyorum.allahim sifani versin.en yakin zamanda gòbüslerimizi bebislerle doldurmak umidiyle.gecmis olsun tatlim..

Melekim03 çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. :38: çok şükür iyi geçti ameliyat 3 tane polip var diye biliyoduk ama bir sürü küçük polip çıkmış.. ameliyattan çıktığımda ağrım çoktu ama sonra geçti şuanda çok iyiyim..korkulcak hiç bişey yokmuş arkadaşlar onuda söyleyim zaten anestezi yapıldığı için bişey anlamıyosunuz.. rabbim tez zamanda hepimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. :16:

Melekim03 çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. :38: çok şükür iyi geçti ameliyat 3 tane polip var diye biliyoduk ama bir sürü küçük polip çıkmış.. ameliyattan çıktığımda ağrım çoktu ama sonra geçti şuanda çok iyiyim..korkulcak hiç bişey yokmuş arkadaşlar onuda söyleyim zaten anestezi yapıldığı için bişey anlamıyosunuz.. rabbim tez zamanda hepimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. :16:

Ccnm bnm cok sevindim iyi olmana.rabbim hayirlisiyla buay anne olmani nasipetsin sanada bizlerede insaallah.evet anestezi ile olunca bisi olmuyo ama bana laporoskopu esnasinda hsg yapildi o yuzden onun acisini anlamadim ama amelyat sonrasi kanla karisijk mavi leke geldi ;)) bnm amelyatimindan sonra tek sorunum dier organlar zarar gormesin diye agizdan hava verildi icim sismisti adeta .1hafta organlarimin oynamasindan csnim cok acidi yatip kalkamadim 4 gun .hehe ama simdi iyiyiz cok sukur rabbim daha iyi etsin tum sifa brkleyen arkadaslarimizi da bizleride

Ccnm bnm cok sevindim iyi olmana.rabbim hayirlisiyla buay anne olmani nasipetsin sanada bizlerede insaallah.evet anestezi ile olunca bisi olmuyo ama bana laporoskopu esnasinda hsg yapildi o yuzden onun acisini anlamadim ama amelyat sonrasi kanla karisijk mavi leke geldi ;)) bnm amelyatimindan sonra tek sorunum dier organlar zarar gormesin diye agizdan hava verildi icim sismisti adeta .1hafta organlarimin oynamasindan csnim cok acidi yatip kalkamadim 4 gun .hehe ama simdi iyiyiz cok sukur rabbim daha iyi etsin tum sifa brkleyen arkadaslarimizi da bizleride

sanada çok geçmiş olsun canım .. banada hava vermişler ağızdan maskeyle dişlerim sızlıyo ve dudağımın kenarı şişik :D rabbim hepimize şifa versin birde bol bol bebiş versin inşallah :49:

sanada çok geçmiş olsun canım .. banada hava vermişler ağızdan maskeyle dişlerim sızlıyo ve dudağımın kenarı şişik :D rabbim hepimize şifa versin birde bol bol bebiş versin inşallah :49:

Amiin tatlim yaa.rabbim hayirli evlatlari bu ay versin bizlere insaallah.peki hsg sonrasi nasi tedavi uygilanacak tatlim

Amiin tatlim yaa.rabbim hayirli evlatlari bu ay versin bizlere insaallah.peki hsg sonrasi nasi tedavi uygilanacak tatlim

aminn canım.. ben aşılama yaptırcam adet olunca ilaç tedavisine başlıcaz inşallah şimdi adet olmayı bekliyorum :)

aminn canım.. ben aşılama yaptırcam adet olunca ilaç tedavisine başlıcaz inşallah şimdi adet olmayı bekliyorum :)

Ya gulum bu asilamayi bana amelyattan oncede sonrada hicbir dr demedi nasi oluyo ve neden asilama yapiliyo biras bahsedeblirmisn cnm bnm

Endometriozis neydi? Ben de bi de endometrial kalinlasma da varmis. Alinmasi lazim dedi ama nasil alibacak bilmiyorum histeroskopi diye bise varmis polip genelde oyle aliniyomus netteki bilgilere gore

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım bnde oldum polip amelıyatı bı sıkıntı yok alınıo ama hala hamıle kalamadım amelıyatı yapan doktoru bırakmıstım sımdı tekrr ona devam edıom bu a,y olur ıns

Merhaba byndan 2ay ince dr. Gittim adet duzensizligi nedeniyle polip dendi histeriskopiyle alinmasi lazimmis fakat ben tekrr baska bi dr. Gitmeyi tercih ettim polip degilde kist dediler histeroskopi uyutularak yapiliyomus cok kisa suruyormus bana oyle demisti dr.

Ya gulum bu asilamayi bana amelyattan oncede sonrada hicbir dr demedi nasi oluyo ve neden asilama yapiliyo biras bahsedeblirmisn cnm bnm

canım bende pcos var 3 yıldır çocuk istiyoruz olmadı bir türlü yumurta takibi felanda yaptırdım neyse işte ben aslında aşılama için gittim doktora tekrardan rahim filmi istedi rahim filminde polipler çıkınca önce bunu almamız lazım dedi düşük yaptırdığı için.. şimdi polipler alındı Allah ın izniyle inşallah sıra aşılamada :) kısacası aşılamayı ben kendim istedim çünkü çok denedik olmadı malesef.. :37:

Arkadaşlar dün akintim icin doktora gittigimde doktor polip oldugunu soyledi. 3-4 ay once de gitmistim ama iltihap demisti baska bi doktor. Dun gittigim doktorsa bunu nasil görmez dedi :KK43: korktum. Renkli ultrason istedi. Rahim icinde de olup olmadigina bakilacak. Korunmadigimiz halde bikac aydir hamile de kalamiyordum. Rahim ici polipleri engel olabilirmis. Bi operasyonla alinacakmis polipler. Benzer bi deneyim geciren var mi :KK43:(( ben cok korkuyorum. .. kötü bişeyse, hamile kalamazsam diye. Lutfen bilenler paylassin :KK43:

Canım bende de aynı durum var haftaya ameliyata girilen.1 yıldır korunmuyoruz eşimle ve çocuk olmadı ben de doktora gittim herşey normal sabret dedi.sonra başka bi doktora gittim polip varmış 1.6 cm. Ve o da sipermin yumurtaya gidebilmesini engelliyormuş.yani doktor polipi alalım ki hamile kalabilesin dedi. Yani bi engel oluşturmaz.daha çok yararımıza olacak bu operasyon.

Back