- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 27
-
- Konu Sahibi SevimliPapatya
polipi ölçtü mü kac mm ya da cm cikti 1cm ve uzeri ise doktorlar histeteskopi ile slma taraftariHerkese merhaba yeni katıldım. Sitesinin ortamı samimiyeti çok hoşuma gitti.
Sizlere bir soruyla geldim. Bugün kadın doğuma gittim gebelik düşünüyorum önden bir muayene olayım diye muayene de polip olabilir gibi görüntü net değil dedi adetin 2./3. günü gel adetle gitmiş mi bakarız dedi ilk defa muayene oldum aklım kaldı nedir ne değildir korkmalımıyım ?
Ölçüm yapmadı galiba yada bana ölçü söylemedi tek söylediği polip gibi görüntü net değil dedipolipi ölçtü mü kac mm ya da cm cikti 1cm ve uzeri ise doktorlar histeteskopi ile slma taraftari
hamilelik dusunuyorsaniz 1cm ve ustunu almak istiyorlarÖlçüm yapmadı galiba yada bana ölçü söylemedi tek söylediği polip gibi görüntü net değil dedi
Evet düşünüyorum. O zaman doktorun dediği zamanı bekmem gerekiyor ya adetle birlikte gidip gitmeyeceğini bakalım dedi. Ölçü söylemedi bana da beklemekte ayrı stres yaptırdı bana.hamilelik dusunuyorsaniz 1cm ve ustunu almak istiyorlar
Hamileliğe engel mi, benim 1 cm,hamilelik dusunuyorsaniz 1cm ve ustunu almak istiyorlar
canim benim doktorum 1cm ile hsmile kalsn var ama ben alma taraftariyim demistiHamileliğe engel mi, benim 1 cm,
Kalamayanda var mıymış?canim benim doktorum 1cm ile hsmile kalsn var ama ben alma taraftariyim demisti
canim iste benim doktorum engel olsbilecegini soyledi 1cm ve uzeri icin Arstirma universite hastsneleri aliyor zaten niye mesele yapiyorsunKalamayanda var mıymış?
Bende de vardı basit bir operasyon ile alındı. Korkulacak bir şey değilHerkese merhaba yeni katıldım. Sitesinin ortamı samimiyeti çok hoşuma gitti.
Sizlere bir soruyla geldim. Bugün kadın doğuma gittim gebelik düşünüyorum önden bir muayene olayım diye muayene de polip olabilir gibi görüntü net değil dedi adetin 2./3. günü gel adetle gitmiş mi bakarız dedi ilk defa muayene oldum aklım kaldı nedir ne değildir korkmalımıyım ?
2 yıldır korunmuyorum olmuyor bu olabilur mi diye düşündüm, mesele yapmaya gelince, operasyon sonuçta tedirgin kim olmaz öncesinde.canim iste benim doktorum engel olsbilecegini soyledi 1cm ve uzeri icin Arstirma universite hastsneleri aliyor zaten niye mesele yapiyorsun
bu basit bir operasyon2 yıldır korunmuyorum olmuyor bu olabilur mi diye düşündüm, mesele yapmaya gelince, operasyon sonuçta tedirgin kim olmaz öncesinde.
Benim doktor bana ölçü söylemedi bende gebeliğe engel mi diye sorduğumda olabilir dediHamileliğe engel mi, benim 1 cm,
Teşekkür ederimBende de vardı basit bir operasyon ile alındı. Korkulacak bir şey değil
Banada benzer demişti.Benim doktor bana ölçü söylemedi bende gebeliğe engel mi diye sorduğumda olabilir dedi
Polip kist gibi sanırım adetle atılmıyor.korkulacak bşey değil genelde 1 cm üzerini alıyolar ama adetle de atılabilir
Ne zaman adet olacaksın?Evet düşünüyorum. O zaman doktorun dediği zamanı bekmem gerekiyor ya adetle birlikte gidip gitmeyeceğini bakalım dedi. Ölçü söylemedi bana da beklemekte ayrı stres yaptırdı bana.
Mesajı geç gördüm kusura bakmayın öncelikle 4/5 mart gibi bekliyorum tabii gecikme olmassaNe zaman adet olacaksın?
Banada aynısını dedi. Bi olsakta önümüzü görsek.