• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip ve rahim ağzı yarası

Reva25

🚫🚫#Evdekal
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
42
94
3
Denizli
Geçen hafta şiddetli adet sancısı ve kanama şikayeti ile doktora gittim muayene esnasında rahim ağzında bir kanama meydana geldi sebebi yaraymış rahimde de iki tane polip olduğunu söyledi yara için antibiyotik verdi bu sorunu yaşayıp ilaçla yarası geçen var mı birde polipte ameliyat olmak şart mı ???

Merhaba geçmiş olsun bende vardı geçen sene iki üç doktora gittim ni çoğunun verdiği ilaçları kullandım fakat gecmedi kesilmeyen kanamalar oldu 6 ay kadar cektim ben ilk 3 ay sorun araştırıldı sonra sorun bulununcada ilaclarla tedavi denendi ama gecmedi . Ve en son ki doktorum sadece iki kere ilaç verdi gecmeyince histereskopi (rahime kamera ile bakma) yaptır dedi devlet hastanesine yönlendirdi işlemi oldum hatta 2 ay sonra bi gebelik oldu fakat 1 bucuk aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum ve benim yine bi 3 aydır düzenlik oldu kürtajdan sonra ilaç kullancam tekrar kesilmezse polip tekrarı olmustur dedi doktorum bakalım 3 aylık bi ilaç kullanacagım . Sonra neolduguna bakcam
Bu arada histereskopi öyle zor bi işlem degil basit 10 en fazla 15 dk süren bir işlem rahime bakılıyor ve herhangi bir sıkıntıda müdahale ediliyor ben aynı gün taburcu oldum gayet iyitdim hafif bir sızlama şeklinde agrım oldu iki gün sadece .

Back