Kizlar merhaba . Ben 23 yasindayim 2 yillik evliyim . Ilk baslarda korunduk bebek istemiyoduk 1 yildir cok istiyoduk ama olmadi doktora gittim doktor kist oldgunu soyledi ilac verdi 5 gun sonra geri gel dedi ultrasonla bakti kist kaybolmus dedi bide alttan bakalm dedi bakti ve 3 cm polip ( et parcasi ) oldugunu soyledi . Bunu almamiz gerek bu yuzden bebegn olmuyor olsada duser dedi rahim duvarin yasina gore cok kalin onuda kazicam incelticem dedi gun verdi folik asit verdi neyse ameliyat oldum polipi aldilar rahim duvarini kaziyip incelletiler 15 gun sonra iliskiye girebilirsn buyuk ihtimal olur dedi yine olmadi . Esin gtsn hastaneye dedi esim gtti onda da hc bi sknti cikmadi . Bu ay bekliyoduk ama hc belirti yok hcte sanmiyorm umitlerim kesildi iyice . Polipten sonra hamile kalaniniz var mi . Bide catlatma ignesi olan var mi lutfen bilenler yazsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polip sonrasi ve Catlatma ignesi
- Konu Sahibi Hsynda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
Amin canim cok istiyorm ama umidimi kestim gitgide . Bu ay bekliyodm kafama takmadim ama hc artik umidi kestgim icin yine olmadi sanirim hic bi belirti yok catlatma ignesi olucam bu ay olmazsa da nasil yapiliyor o igne canm biraz aciklar misin3 cm çikolata kisti ile ikikere çatlatma iğnesi denedik olmadı.tam ümidimi kesmeştimki.hiç ummadığım anda gebe kaldım.benimde yaram vardı çok büyük.yani demem o ki.allah ol dedikten sonra hepsi boş.banada diyorlardı gebe kalamazsın diye ama şükür hamileyim.darısı sana inşallah
- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
Adetinin 3.günü doktora gidiyordum.bana bu sırada folbiol ve coraspirinde veriyordu.yanında kaliteli yumarta oluşması için femara veriyordu.femarayı 5 gün kullanıyorsun.bu sırada doktor seni adetinin 10 11 gününe kadar sürakli çağırıyor ve yumurtalarının büyüklüğüne bakıyor yumurtan 18 19 mm ulaşmışsa bana ovitrella iğnesi verdi çatlatma iğnenimi vurduruyordu.bazı doktorlar saat veriyormuş ama benimki saat vermedi 5 gün üst üste ilişki tavsiye ediyordu.bu sırada progestan hapıda kullandırtıyordu..ben senin yerinde olsam yumurtanın çatladığını azda olsa anlarson.kasıklarında ağrı ve akontın oluyor .o gün ve 3 günü değerlendirmeni ve sabaha kadar banyo olmamını tavsiye ediyorum.ben öyle yaptım 6 ay sonra kandiliğineden iğnesiz hapsız oldu.hiç ummadığım anda.tabi kistim ne alemde bilmiyorum.Amin canim cok istiyorm ama umidimi kestim gitgide . Bu ay bekliyodm kafama takmadim ama hc artik umidi kestgim icin yine olmadi sanirim hic bi belirti yok catlatma ignesi olucam bu ay olmazsa da nasil yapiliyor o igne canm biraz aciklar misin
- 1 Eylül 2018
- 76
- 18
- 88
- 44
Bana da doktor polipler var alınacak dedi. Rahim filmi çekilecek . Acıtıyor mu acaba ben bir yıl önce düşük yaptım . Sonra doktora gittim biraz ara verince bu zamana kadar uzadı . Sadece acıtıyor mu merak ettimKizlar merhaba . Ben 23 yasindayim 2 yillik evliyim . Ilk baslarda korunduk bebek istemiyoduk 1 yildir cok istiyoduk ama olmadi doktora gittim doktor kist oldgunu soyledi ilac verdi 5 gun sonra geri gel dedi ultrasonla bakti kist kaybolmus dedi bide alttan bakalm dedi bakti ve 3 cm polip ( et parcasi ) oldugunu soyledi . Bunu almamiz gerek bu yuzden bebegn olmuyor olsada duser dedi rahim duvarin yasina gore cok kalin onuda kazicam incelticem dedi gun verdi folik asit verdi neyse ameliyat oldum polipi aldilar rahim duvarini kaziyip incelletiler 15 gun sonra iliskiye girebilirsn buyuk ihtimal olur dedi yine olmadi . Esin gtsn hastaneye dedi esim gtti onda da hc bi sknti cikmadi . Bu ay bekliyoduk ama hc belirti yok hcte sanmiyorm umitlerim kesildi iyice . Polipten sonra hamile kalaniniz var mi . Bide catlatma ignesi olan var mi lutfen bilenler yazsin
Canm beni komple uyuttular hc bilmedim ben ama o narkoz cok kotu ya kendime gelmem baya zaman aldi sarhos gbiydim benm polip alinirken bide rahmim kalin oldgundan rahim inceltilmesi yapildi kazima islemi yapildgi icin narkoz gectikten snra cok kotuydu cok agriyodu ama polipte sadece ufacik yeri makasla kesip yakiyolar hcbisey yok korkmaBana da doktor polipler var alınacak dedi. Rahim filmi çekilecek . Acıtıyor mu acaba ben bir yıl önce düşük yaptım . Sonra doktora gittim biraz ara verince bu zamana kadar uzadı . Sadece acıtıyor mu merak ettim
- 1 Eylül 2018
- 76
- 18
- 88
- 44
Cok sevindim Allah yardimcin olsnCevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu gün rahim filmi çektirdim. Polip olmadığını söylediler. Cuma günü randevum var . Bakalım ne diyecek doktorum
- 1 Eylül 2018
- 76
- 18
- 88
- 44
Teşekkür ederim Allah razı olsunCok sevindim Allah yardimcin olsn