Polip (rahimde et beni)

Kanatlarimruhumda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
391
739
53
bugün doktora gittim va rahmimde et beni olduğunu söyledi. Adet sonrası kanama şikayetiyle girmiştim böyle bir şeyle karşılaştım. Yaşayan bilen var mı?

bugün doktora gittim va rahmimde et beni olduğunu söyledi. Adet sonrası kanama şikayetiyle girmiştim böyle bir şeyle karşılaştım. Yaşayan bilen var mı?
Sıkıntı yok rahat ol
Ameliyatla aliyorlar
Aynı gün hayatına devam ediyorsun. Benim birkaç tane vardı aldılar. Bi uyandım bitmiş

Benimde alınacaktı. nette Saracoğlunun soğan kürünün polipe iyi geldiğini okudum ve denedim. Ertesi ay Aldırmaya gittiğimde kendiliğinden kaybolduğunu gördük . Kurtuldum
Et benimi mi geçirdi gerçekten.. miyom vs iyi geliyormuş ama etbeni okumamıştım .deneyeceğim çok teşekkür ederim

canım merhaba bendede 1 cmlik polip çıktı geçen gebelik düşünüyoum doktor mutlaka almamız lazim gebeliğe engel dedi ama çok korkuyorum..sonrasındada neyle karşılaşacağımı bilmiyorum ve başka bişeylerde çıkacakmı diye endişe ediyorum.sen oldunmu acaba öğrenmek istedim

merhaba
benimde 3yıl once rahmimde polip teşhisi konuldu(2 tane polip vardı biri tuplerımden bırını tıkıyordu) ve kürtaj oldum.bebeğim olmuyordu,polip sebepli olabilcegini soylemisti doktorum. neyse polipler alınıdıktan sonra rahmımde bı kıst olustu.operasyondan dolayıymıs doktorum onemlı olmadıgını bı dogum kontrol hapıyla kıstın dagılcagını soyledı ve oyle de oldu.bı sonrakı ay kıstde kaybolunca bebek dusundum ve hamıle kaldım.suan 1,5 yasında bi bebegim var. o zaman cok internette arastırma yapıp okumustum.inşaallah faydalı olmustur yazdıklarım.
esenkalın

Tskkurler desteginiz icin.suan prolaktin degerim yuksek doktorum once bu ilaci kullan hamile kalamazsan artik kesin polipi almaliyiz dedi.insallah 2 ay icinde guzel haberler alirim ameliyata gerek kalmadan

Canım benim bir arkadaşımda hem pıhtılaşma hem polip vardı. Aldırdı poliplerini. polip bebeğin olmasına engel olabiliyormuş.
Ama soğan kürünü de okumuştum netten. Bi araştır derim.

Selam arkadaşlar.

Histereskopi yaptıranlar veya yaptırmayı düşünenler...

Hangi merkezde hangi doktora yaptırdınız/yaptıracaksınız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…