Sagol canim valla büyüklügünü bilmiyorum sormadim kist icin kontrole gitmistim dr.ameliyat dedi bide polip var onada kürtaj yapalim dedi o an Ameliyat korkusundan ne soracagimida sasirdim.Sen Ameliyat oldunmu olduysan nasil gectiCoook geçmiş olsunn şimdidenn..cok büyük muydu polip ?
Yok canım kadın hastalıkları ayrı jinekoloji ayrı branş burada bende anlam veremedi.Iki bölüm de ayni degil mi?kadin dogum
Nasıl aldiricaz o polipleri vajina dışında zaten. Bir de ilk aşamada doktor ne şekilde yaklaşıyor ? Kızlar ankatada doktor onerebileniniz var mı polip icinPolipin nerde yer aldığı, boyutu gibi özellikleri gebe kalmaya engel teşkil edip etmeyeceğini etkiler. Kimi bayanlarda polip olduğu halde gebe kalabilirlerken kimileri de kalamayabilir. Ben mutlaka aldırılmasından yanayım. Sonuçta polip dediğimiz şey vücutta sonradan oluşmuş bir et beni ve yaradılış itibariyle rahme ait olan bir parça değil.. İlk tüp bebek denemem tutmadı ve sonrasında yapılan Histeroskopide polip teşhis edilip alındı. Hemen sonrasında ikinci transferimi oldum ve şuan hamileyim.
İlkinin tutmaması yüzde yüz polip yüzünden diyemem ama yolumuzdaki bir engeldi ve ortadan kaldırdık diyebilirim. Bu operasyon rahme zarar vermediği gibi doktorlar bilhassa hazır içeri girmişken özellikle rahim duvarına çizik atarlar ki tutunma ihtimali artsın diye.
Canım bildiğim kadarıyla polip sadece rahim içinde olan bir çeşit et beni oluyor. Genelde rahme ultrasonla bakıldığında görülüyor ya da benim ki gibi rahim ağzına yakın bir yerdeyse de ultrasonda çok net farkedilmeyip Histeroskopi ameliyatıyla tespit ediliyor.Nasıl aldiricaz o polipleri vajina dışında zaten. Bir de ilk aşamada doktor ne şekilde yaklaşıyor ? Kızlar ankatada doktor onerebileniniz var mı polip icin
Tebrik ederim Arkadasim insallah bebisini bir an önce saglikli bi sekilde kucagina alirsim Rabbim isteyen herkese versin insallah sonrada bizlere.Evet haklisin polipin aldirilmasi konusunda bende öyle düsünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum bakalim insallah hayirlisiyla ben ve benim gibi olan bütün Arkadaslarim bir an önce bu sorunlari atladir bebislerimizi kucagimiza alirizPolipin nerde yer aldığı, boyutu gibi özellikleri gebe kalmaya engel teşkil edip etmeyeceğini etkiler. Kimi bayanlarda polip olduğu halde gebe kalabilirlerken kimileri de kalamayabilir. Ben mutlaka aldırılmasından yanayım. Sonuçta polip dediğimiz şey vücutta sonradan oluşmuş bir et beni ve yaradılış itibariyle rahme ait olan bir parça değil.. İlk tüp bebek denemem tutmadı ve sonrasında yapılan Histeroskopide polip teşhis edilip alındı. Hemen sonrasında ikinci transferimi oldum ve şuan hamileyim.
İlkinin tutmaması yüzde yüz polip yüzünden diyemem ama yolumuzdaki bir engeldi ve ortadan kaldırdık diyebilirim. Bu operasyon rahme zarar vermediği gibi doktorlar bilhassa hazır içeri girmişken özellikle rahim duvarına çizik atarlar ki tutunma ihtimali artsın diye.
Slm benimde polip sorunu var ama sigil filan yok canım sen yine korkma kendini strese sokma sigilde polip gibi biseydir hemen en kötüsü nü düsünme.Doktora gittinmiKızlar polip sonucu mu genital bölgede sigiller oluşuracil yyardım lutfen yami genital dışında sigiller?
Gittim de siğil dedi belirtileri isecpolip ihtimalinin olnlcgni söylediSlm benimde polip sorunu var ama sigil filan yok canım sen yine korkma kendini strese sokma sigilde polip gibi biseydir hemen en kötüsü nü düsünme.Doktora gittinmi
Canim konuyla ilgili mesajlara bakarken gördüm ve ilgimi çekti durumun. Bende de 4mm polip var. Doktorum ilk başta alicaz dedi fakat sonra tekrar detaylı bir film çekerek almaya gerek görmedi gebeliğe engel olmayacagini söyledi. Ve Tüp bebek tedavisine başladık. Fakat tutmadı. Sebebini doktorum da acikkayamiyor. Belki de poliptir dedi. Alalım iyi olur diyor. Karar veremedim. Sen ne yaptin? Aldırmayı düşünüyor musunYok cnm bnm polip 4mm oldugundan galiba doktor gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?