Polip i olanlar,aldiranlar,yardimmmm

Yummyumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
103
40
98
39
Arkadaşlar bir adet polip im oldugunu ogrendimmm..Aldirmali miyimmm? Bebege engel mi acaba ? Aldirirsamm ya rahimde bi iz birakirsa?

Bugün doktora gittim bi sonraki adetinde belki kaybolur dedi anlamadmm ben de

Bende polip aldiracam bikac hafta sonra ameliyatim var hem cikolata kisti aldiracam hemde polip.Insallah cabucak biter gider bu stres bende cocuk istiyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Coook geçmiş olsunn şimdidenn..cok büyük muydu polip ?
Sagol canim valla büyüklügünü bilmiyorum sormadim kist icin kontrole gitmistim dr.ameliyat dedi bide polip var onada kürtaj yapalim dedi o an Ameliyat korkusundan ne soracagimida sasirdim.Sen Ameliyat oldunmu olduysan nasil gecti

Polipin nerde yer aldığı, boyutu gibi özellikleri gebe kalmaya engel teşkil edip etmeyeceğini etkiler. Kimi bayanlarda polip olduğu halde gebe kalabilirlerken kimileri de kalamayabilir. Ben mutlaka aldırılmasından yanayım. Sonuçta polip dediğimiz şey vücutta sonradan oluşmuş bir et beni ve yaradılış itibariyle rahme ait olan bir parça değil.. İlk tüp bebek denemem tutmadı ve sonrasında yapılan Histeroskopide polip teşhis edilip alındı. Hemen sonrasında ikinci transferimi oldum ve şuan hamileyim.

İlkinin tutmaması yüzde yüz polip yüzünden diyemem ama yolumuzdaki bir engeldi ve ortadan kaldırdık diyebilirim. Bu operasyon rahme zarar vermediği gibi doktorlar bilhassa hazır içeri girmişken özellikle rahim duvarına çizik atarlar ki tutunma ihtimali artsın diye.

Kızlar bekarim ama aniden kasikda kramp oluyor adet düzensizve ara kanamalar cçok fazla 5-6 aydır ve vajinada siğilgibi sşeylercçıktıpolip midir ttüm belirtileri taşıyor. Aşağıdanmi muayene gerekir bekarololduğundankorkuyorum kkadın hastlklarina mi yoksa jinekoloji mimuayene olmm gerek iki aayrı bölümvar hastanede

Nasıl aldiricaz o polipleri vajina dışında zaten. Bir de ilk aşamada doktor ne şekilde yaklaşıyor ? Kızlar ankatada doktor onerebileniniz var mı polip icin

Nasıl aldiricaz o polipleri vajina dışında zaten. Bir de ilk aşamada doktor ne şekilde yaklaşıyor ? Kızlar ankatada doktor onerebileniniz var mı polip icin
Canım bildiğim kadarıyla polip sadece rahim içinde olan bir çeşit et beni oluyor. Genelde rahme ultrasonla bakıldığında görülüyor ya da benim ki gibi rahim ağzına yakın bir yerdeyse de ultrasonda çok net farkedilmeyip Histeroskopi ameliyatıyla tespit ediliyor.

Ama senin genital bölgenin dışında birşey ise yüksek ihtimal siğil gibi bir şeydir. Benim sadece poliple ilgili sıkıntım oldu, siğil ya da benzeri dışarda yer alan sıkıntılar hakkında hiç bilgim yok maalesef.

83, post: 46369943, member: 757284"]Canım bildiğim kadarıyla polip sadece rahim içinde olan bir çeşit et beni oluyor. Genelde rahme ultrasonla bakıldığında görülüyor ya da benim ki gibi rahim ağzına yakın bir yerdeyse de ultrasonda çok net farkedilmeyip Histeroskopi ameliyatıyla tespit ediliyor.

Ama senin genital bölgenin dışında birşey ise yüksek ihtimal siğil gibi bir şeydir. Benim sadece poliple ilgili sıkıntım oldu, siğil ya da benzeri dışarda yer alan sıkıntılar hakkında hiç bilgim yok maalesef.[/QUOTE]
Evet bende cok araştırdım. Yalnız polip belirtilerini taşıyorum surekli düzensiz kanama ve kasıklarda kramp ağrıların ve siviller çıktı vajina üzerinde ankaraya ggidicem açıkçası kanserin herhlde DİE de çok uiprattim kendimi

Kızlar polip sonucu mu genital bölgede sigiller oluşuracil yyardım lutfen yami genital dışında sigiller?

Tebrik ederim Arkadasim insallah bebisini bir an önce saglikli bi sekilde kucagina alirsim Rabbim isteyen herkese versin insallah sonrada bizlere.Evet haklisin polipin aldirilmasi konusunda bende öyle düsünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum bakalim insallah hayirlisiyla ben ve benim gibi olan bütün Arkadaslarim bir an önce bu sorunlari atladir bebislerimizi kucagimiza aliriz

Kızlar polip sonucu mu genital bölgede sigiller oluşuracil yyardım lutfen yami genital dışında sigiller?
Slm benimde polip sorunu var ama sigil filan yok canım sen yine korkma kendini strese sokma sigilde polip gibi biseydir hemen en kötüsü nü düsünme.Doktora gittinmi

Slm benimde polip sorunu var ama sigil filan yok canım sen yine korkma kendini strese sokma sigilde polip gibi biseydir hemen en kötüsü nü düsünme.Doktora gittinmi
Gittim de siğil dedi belirtileri isecpolip ihtimalinin olnlcgni söyledi

Yok cnm bnm polip 4mm oldugundan galiba doktor gerek yok dedi
Canim konuyla ilgili mesajlara bakarken gördüm ve ilgimi çekti durumun. Bende de 4mm polip var. Doktorum ilk başta alicaz dedi fakat sonra tekrar detaylı bir film çekerek almaya gerek görmedi gebeliğe engel olmayacagini söyledi. Ve Tüp bebek tedavisine başladık. Fakat tutmadı. Sebebini doktorum da acikkayamiyor. Belki de poliptir dedi. Alalım iyi olur diyor. Karar veremedim. Sen ne yaptin? Aldırmayı düşünüyor musun

Histeroskopi nedir? Hangi durumlarda uygulanır?

Histeroskopi kadın hastalıklarında rahim içi ve rahim duvarındaki hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan, genellikle güvenilir ve sıkıntı vermeyen bir işlemdir.

Kadın sağlığına dair detaylı tarama sağlayan bu uygulamının hangi durumlarda gerekli olduğunu öğrenmek için Bülent Tıraş'ın Kadınlar Kulübü TV anlatımını kaçırmayın deriz!

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…