• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip ameliyatı

Nesibebisen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
1
0
1
66
Merhabalar. 5 ağustosta polip ameliyatı oldum. İlk günler kanamam olmazken yaklaşık bir hafta sonra adet gibi kanamam olmaya başladı. Doktora muayeneye gittim 14 ağustosta ve bana bir kaç gün içinde durur geçer dedi. Bugün 22 ağuatos ve benim hala adet olurgibi yoğun bir kanamam oluyor. (Menapozlu olduğum için adet kanaması değil) İçinizde böyle bir durum yaşayan var mı çok korkuyorum doktoruma güvenim de sarsıldı :(

aynı durumu bende yaşadım. haziran ayından eylül ayına kadar adet görmedim eylül adetimden sonra kanama her gün az az devam etti 20. gün kanuni araştırmadan randevu aldım ve ultrasonda polip var dedi. pandemi nedeni ile çok ilgilenemiyorlar malum doktor yanındaki asistan hekime bişeyler dedi ama bana açıklama yapmadılar asistan hekim parça almaya çalıştı sanırım 20 gün sonra sonuçlar çıkar dedi birkaç gün kanamam olmadı ama sonrası yoğun kanama oldu ben başta adet sandım ama o kadar çok ve günlerce sürdü ki. bi sabah uyandığımda tüm yatak kan olmuştu eşim hemen acile götürdü aynı hastaneye hafta sonu olduğu için bişey yapamayız hafta içi randevu ile gelin dediler. o hastaneden sıtkım sıyrıldı ve gitmek istemedim ben de bağcılardan randevu aldım doktora anlatınca bir bakalım dedi ve bana sizin 4 cm lik polipiniz var kayıtlarda alındığı görünüyor ama orda duruyor yanlış bişeyler yapılmış dedi ve acilen doğumhanede müdahaleye aldılar. uyuşturmadan o gün adı her neyse (küretaj diyordu sanırım doktorlar ama imzalatılan kağıtta histeroskopi yazıyordu) müdahale edildi çok canım yandı ve ağrılarım 1 hafta sürdü kanamam da hafif hafif sürdü. o gün bana ofis muayenesi için de 1 hafta sonrasına gün verildi. 1 hafta sonra ofis muayenesinde ince bir çubukla ve ilaçlı su vererek muayene ettiler doktor size bu işlem niye yapıldı vs gibi şeyler söyledi sonra anormal bişey görünmüyor dedi ilaç verdi. duphaston adetin 15. günü başlayacak 10 gün kullanacaksın dedi. 50 gün sonra adet oldum ama adet kanamam bitmesine rağmen hala ilk zamanki gibi az az kanamam devam ediyor bugün 18. günüm. 15. gün duphastona başladım ama günde kaç defa olduğu yazmıyor ben de günde 1 defa alıyorum. şu an o süreci tekrar yaşayacağım diye çok korkuyorum ve doktora gitmemek için direniyorum. 45 yaşındayım hiç doğum yapmadım ve menapoz sürecine girmeye başladığım söylendi. menapoz sürecinde polipler falan olurmuş. Dediğim gibi o kadar yordu ki beni tekrar o süreci yaşamak istemiyorum adet dönemine kadar bekleyeyim diyorum 2. adette de şikayetler devam ederse öyle gideceğim doktora

Back