- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
-
4. Günüm ameliyat ne zaman olurim böyle kanarsa pazartesi için anestezi den randevu aldımBende olmuştum polip ameliyatı 2 kez hemde. Kanamam vardi aynı sizin ki gibi 20 dakikalık bir işlem ve genel anestesi ile yapılmıştı hiç korkulacak birşey yok gidin yaptırın geçmiş olsun
Pazartesi günü mü yaparlar acaba4. Günüm ameliyat ne zaman olurim böyle kanarsa pazartesi için anestezi den randevu aldım
Cnm benim çok çok fazlaydı yürümeye halim kalmıyordu.muayene için gittiğimde bile heryer batıyordu 9 ay kadar sürdü benimKanamanız kaç gün sürdü ben de günde 3-4 ped doluyor
9 ay boyunca mi kanama yaptıCnm benim çok çok fazlaydı yürümeye halim kalmıyordu.muayene için gittiğimde bile heryer batıyordu 9 ay kadar sürdü benim
Bir hafta neden kaldınız ? Birde bu polip alınınca sonuçlara mi bakiliyor herkeste mi böyle yapiliyorBen 25 yaşımda oldum. Tam 1 ay kanama oldu, ha geçer, ha geçer derken, iyice halsiz kaldım ve küçük bir ameliyatla aldı. Esasinda bir kürtaj gibiymiş. Benim doktorum bana o zaman şöyle dedi: rahim vajinal açılıyor, greyfurt kaşığı gibi bir aletle giriyor ve polipi kazıyor. Labora gönderdi ve benimki temiz çıktı. Ben bir hafta hastanede kaldım. Demir infusion verdiler bana. Korkulacak birşey yok.
Sizinkiler alındıktan sonra patoloji ye gönderildi mi lütfen cevap yazinBenim rahimdeydi 2 kere aldırdım . Sizin nerede ?
Evet gönderildi ikisi de temiz geldiSizinkiler alındıktan sonra patoloji ye gönderildi mi lütfen cevap yazin
Kaç gün sonra çıkıyor sonuclarEvet gönderildi ikisi de temiz geldi
Bütün alınan hastaların ki mi gonderiliyo her ameliyat olandanKaç gün sonra çıkıyor sonuclar
Emin değilim ama 15 güne gelmişti sanırım biri biri de 10 günKaç gün sonra çıkıyor sonuclar
Sizin polip alındıktan sonra patoloji ye gönderildi mi sonuçları nasıl geldiBende olmuştum polip ameliyatı 2 kez hemde. Kanamam vardi aynı sizin ki gibi 20 dakikalık bir işlem ve genel anestesi ile yapılmıştı hiç korkulacak birşey yok gidin yaptırın geçmiş olsun
Evet gönderildi özel bir hastenede olmuştun ben 3 gün içinde sonucu almıştım temizdi şükürSizin polip alındıktan sonra patoloji ye gönderildi mi sonuçları nasıl geldi
Ben çok kan kaybetmiştim, onun için hastanede kaldım.Bir hafta neden kaldınız ? Birde bu polip alınınca sonuçlara mi bakiliyor herkeste mi böyle yapiliyor
Ben de 5 gündür kanama var pazartesi anestezi randevum var ameliyeat tarihini yakın zamana verirler inşallah sizin kaç gün sürmüştü kanamanizBen çok kan kaybetmiştim, onun için hastanede kaldım.
Tanıdıklarım kadınlarda olan polip hepsindede ameliyattan sonra labora gönderildi, iyi mi kötü mü diye. Ben öyle biliyorum.
Tam 1 ay kanama oldu bende. İlk günlerinde belki erken adet oldum dedim, ikinci haftasında, belki bu ay uzun sürüyor dedim ve üçüncü haftadan sonra korku girdi içime, 4 hafta kanamadan sonra duramadım ve doktora gittim. Ama artık hiç dikmeye bile halim kalmamıştı. Çok kan kaybettim. Onun için kan infusion verdiler ameliyattan sonra. Ama ameliyat yarım saat bile sürmemiş. Galiba 20 dakikada bitti dedi benim kadın doktorum.Ben de 5 gündür kanama var pazartesi anestezi randevum var ameliyeat tarihini yakın zamana verirler inşallah sizin kaç gün sürmüştü kanamaniz
Benim 5 gün sürdü şu an kesildi 10 gün önce adet görmüştüm. Sizin doktor muayenesinden kaç gün sonra oldu ameliyatTam 1 ay kanama oldu bende. İlk günlerinde belki erken adet oldum dedim, ikinci haftasında, belki bu ay uzun sürüyor dedim ve üçüncü haftadan sonra korku girdi içime, 4 hafta kanamadan sonra duramadım ve doktora gittim. Ama artık hiç dikmeye bile halim kalmamıştı. Çok kan kaybettim. Onun için kan infusion verdiler ameliyattan sonra. Ama ameliyat yarım saat bile sürmemiş. Galiba 20 dakikada bitti dedi benim kadın doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?