- 22 Temmuz 2019
- 879
- 566
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir fikrim var
-
Ben oldum korkulacak bşe yok . Kanama şikayetim yoktu bebek istiyoruz diye almışlardı benimkini . Ağrı sızı bşe olmuyor çok kısa bir operasyon korkmanıza hiç gerek yokOlan yok mu ya
Peki size doktor mu dedi amleiyati. Birde benim ilk doktor komtrolum acaba başka doktora gitsem mi alttan muyaene edildim ultrasonla bakildiBenim rahimdeydi 2 kere aldırdım . Sizin nerede ?
Bana doktor dedi vajinal ultrasonda göründü . Polip olursa sağlıklı bir hamilelik olmaz dediler . Benim içime sinmedi 3 doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi . İçinize sinmezse bir doktora daha gidin istersenziPeki size doktor mu dedi amleiyati. Birde benim ilk doktor komtrolum acaba başka doktora gitsem mi alttan muyaene edildim ultrasonla bakildi
Ben oldum rahimde iki tane vardı Operasyonla alındı. Dr. Adetle atılmazsa operasyon gerekli demişti gebelik düşündüğüm için bebeğin tutunmasını engeller yada gebe kalamazsın demiştiMerhaba aranızda polip ameliyatı olan var mı 3 gündür şiddetli kanamam vardı bugün doktora gittim polip var toplu iğne başı kadar dedi hemen ameliyat yapicaz bi kaç güne dedi. Şunu merak ediyorum bazi polipi olalara ilaç verirken bana neden ameliyat dedi kanamam olduğu için mi 34 yasindayim yoksa yaşım için mi bunu anlamadim
Kanamanız kaç gün sürdü ben de günde 3-4 ped doluyorBenimde rahimde olmuştu 3kez oldum bende çok zor bı durum değil ama kanama çok yapiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?