Polip ameliyat

Bir fikrim var

Ne olur Allah rızası için bı Ferrari🤑
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
879
566
23
35
Merhaba aranızda polip ameliyatı olan var mı 3 gündür şiddetli kanamam vardı bugün doktora gittim polip var toplu iğne başı kadar dedi hemen ameliyat yapicaz bi kaç güne dedi. Şunu merak ediyorum bazi polipi olalara ilaç verirken bana neden ameliyat dedi kanamam olduğu için mi 34 yasindayim yoksa yaşım için mi bunu anlamadim

Anneanneme ameliyat yapılmıştı, iki hamsi genişliğinde et çıkardılar. O yıllardır boğazımı tıkayan bir şey var diyordu

Peki size doktor mu dedi amleiyati. Birde benim ilk doktor komtrolum acaba başka doktora gitsem mi alttan muyaene edildim ultrasonla bakildi
Bana doktor dedi vajinal ultrasonda göründü . Polip olursa sağlıklı bir hamilelik olmaz dediler . Benim içime sinmedi 3 doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi . İçinize sinmezse bir doktora daha gidin istersenzi

Merhaba annem oldu birkaç kez sormak iatediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim

Korkmayın aynı gun ıse bıle donebılıyorsunuz hısteroskopıyle yapılıyor zaten. Dr dedıyse olun bence ne gerek var sureklı kanama cekmeye adet duzensızlıgı yapıyor zaten polıpler. Daha da buyumeden aldırın bence

Bu arada polip tekrarlıyor bilginiz olsun tamamen giden bşe değilmiş . Vücutta çıkan et beni gibi düşün demişti doktor yeniler demişti . Bir de eğer hiç hamile kalmadıysanız çok iyi bir doktora yaptırın deforme olmasın allah korusun . Yarım saat falan sürüyor işlem çıktığında çok hafif adet sancısı gibi oluyor ağrı kesici ile geçiyor zaten o da

Bende olmuştum polip ameliyatı 2 kez hemde. Kanamam vardi aynı sizin ki gibi 20 dakikalık bir işlem ve genel anestesi ile yapılmıştı hiç korkulacak birşey yok gidin yaptırın geçmiş olsun

Ben oldum rahimde iki tane vardı Operasyonla alındı. Dr. Adetle atılmazsa operasyon gerekli demişti gebelik düşündüğüm için bebeğin tutunmasını engeller yada gebe kalamazsın demişti

4 gün oldu aşırı kan kaybim var hafif baş dönmesi yapıyor ameliyat oluncaya kadar bu kadar kanama olursa naparim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…