P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 93 11 38 30 16 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi polips #1 2 cm polip var ameliyatla alınacak alındıktan sonra hamile kalanlar yazabilirmi süreç nasıl ilerledi söyleyebilir mi kızlar
2 cm polip var ameliyatla alınacak alındıktan sonra hamile kalanlar yazabilirmi süreç nasıl ilerledi söyleyebilir mi kızlar
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.272 642 53 17 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi polips #2 geçmiş olsun bi tecrübem yok bu konuda ama polipten sonra gebe kalanları çok okudum burda
P polips Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2021 93 11 38 30 18 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi polips #3 agresifpollyanna .!.: geçmiş olsun bi tecrübem yok bu konuda ama polipten sonra gebe kalanları çok okudum burda Genişletmek için tıkla... evet bende duydum ama insan bir umut doğsun istiyor içine o yüzden kalan varsa dinlemek güzel oluyor
agresifpollyanna .!.: geçmiş olsun bi tecrübem yok bu konuda ama polipten sonra gebe kalanları çok okudum burda Genişletmek için tıkla... evet bende duydum ama insan bir umut doğsun istiyor içine o yüzden kalan varsa dinlemek güzel oluyor