Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seni çok iyi anlıyorum bende alt üst oldum bi kadın olarak kabullenmek gercekten çok zor. Ve bazılarında hamile kalma surecinj gerçekten uzatıyor ama polip olup hamile kalanlarda oluyormuş eşin hiç test verdi mi onun durumu da etkiliyor olabilir
Seni çok iyi anlıyorum bende alt üst oldum bi kadın olarak kabullenmek gercekten çok zor. Ve bazılarında hamile kalma surecinj gerçekten uzatıyor ama polip olup hamile kalanlarda oluyormuş eşin hiç test verdi mi onun durumu da etkiliyor olabilir
Aynen öyle aşırı stresli bir süreç bir yanım aldır bir yanım bekle diyor ama bir yandan da biran önce çocuk sahibi olmak istiyoruz eşim test verdi bir problem yok çok şükür
Şuan bende aynı durumdayım doktorlar kesin polip demiyor kesin aldır demiyor 4 mm civarıymış ne yapacağımı şaşırdım bir kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum