• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistikover Hamilelik Hikayem

verakus

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
2
3
1
31
Selamlar Herkese,
Ben bu süreçimde buradaki yazıları okuyarak biraz olsun rahatladım. O yüzden hamile kalırsam buraya hikayemi anlatıcam dedim.
Hiç bir zaman düzenli adet olmadım, çocuk yapmayı denedik bir 6 ay kadar sonrasında doktora gidince direk polikistikoversın asla normal yolla çocuğun olmaz dedi.
Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinin ilk denemesinde hamile kaldım şuan 1 aylık hamileyim.

isteyen herkese nasip olsun

Selamlar Herkese,
Ben bu süreçimde buradaki yazıları okuyarak biraz olsun rahatladım. O yüzden hamile kalırsam buraya hikayemi anlatıcam dedim.
Hiç bir zaman düzenli adet olmadım, çocuk yapmayı denedik bir 6 ay kadar sonrasında doktora gidince direk polikistikoversın asla normal yolla çocuğun olmaz dedi.
Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinin ilk denemesinde hamile kaldım şuan 1 aylık hamileyim.

isteyen herkese nasip olsun
Hayırlı olsun canım gözün aydın bende de polikistik over var 14 aylık evliyim bir iki aydan fazla korunmadik herhalde ama şimdiye kadar ne yaptıysak olmadı bu ayı bekliyorum olmazsa bu ayda ovulasyon testi alıp uygulayacam bakalım 😏☹️

Hayırlı olsun canım gözün aydın bende de polikistik over var 14 aylık evliyim bir iki aydan fazla korunmadik herhalde ama şimdiye kadar ne yaptıysak olmadı bu ayı bekliyorum olmazsa bu ayda ovulasyon testi alıp uygulayacam bakalım 😏

Teşekkür ederim çok ☺️ Öncesinde kesinlikle doktora gitmelisin bir sorun varsa zaman kaybetmeni engeller

herkeste aynı mı bu bende de poliksitik over var. evliyim ama doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an 10 aylık evli olduğum için ilk 2 sene çocuk yapmayı düşünmüyorum ama durum böyle mi gerçekten? biz doktorumla hiç çocuk işini konuşmadık daha

herkeste aynı mı bu bende de poliksitik over var. evliyim ama doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an 10 aylık evli olduğum için ilk 2 sene çocuk yapmayı düşünmüyorum ama durum böyle mi gerçekten? biz doktorumla hiç çocuk işini konuşmadık daha
Hayir herkesde ayni degil mesela iki arkadasimda pkolu onlar hemen gebe kaldi ben kalamadim ve hala ugrasiyorum. Ugrasan kısım aslinda daha cok. Yani biraz vakit alabiliyor cunku yumurtlama gunu tutmayabiliyor o tutsa umurta bos oluyor catlamiyor vs vs vsp

Back
X