Arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır evliyim ve şuana kadar tam tamına bir tedavi gormedim bundan 1 sene önce doktora gittim polikulerover olduğunu söyledi açıkçası ne olduğunu bile bilmiyordum doğru düzgün zayıflamam gerektiğini söyledi sadece 7 8 kilo verebilmiştim tekrar gittim klomen verdi kullandım sonra kan tahlili felan yaptı kan tahlilinde yumurta çatlamamış olarak gözüktü ve 65 kilo olmamı söyledi şuan diyetteyim çaba gosteriyorum ama kilo vermekte ayrı bir dert benimle aynı durumda olan varmı acaba lütfen cvp verin bana tedavi görenler varmı fitil.kullanmayi düşünüyorum doktor birşey söylemedi ama etrafimdabu fitille kalan bir çok.insan var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik overliler yardimci olun
- Konu Sahibi birsenn06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- folukulerover polikistik over hamile kalmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Kızlar bende ergenliğe girdiğinden beridir var bu pko hep kontroller haplar falan derken 21 aylık evliyiz ve en son doktor bana evlenmeden önce evlenince başlamam için drospera d.kontrol hapı verdi hormonlarımın düzenlenmesi için tabi bu haptan sonra çocuk için 12 ay beklemem gerektiği söylendi ancak ben hap bittikten 8 ay sonra doktora görünmeye gittiğimde bana yumurta İn çatlamadığını tam 1 sene olduktan sonra tedaviye başlayabileceğimi söyledi bende bekledim tabi ama Nisan da tam bir sene oldu malum virüsten dolayı gitmedim hastaneye ve instagram da birgebeningünlüğü diye Bi sayfa gördüm oradan da okuduklarım kadarıyla aslında hamile kalma olasılığının düşük olmadığını ve yumurtlama tarihini takip ettiğimiz sürece bu ihtimali yüksek kılabiliyor muşuz. Yani şunu deyim ümitsizliğe kapılma ben ilk ay testimde yumurtlama yakaladım çatlamış yani bu süreçte kendimize yapabileceğimiz tedavi yöntemi bu bence çünkü yumurtlamadığımj düşünürken aslında yumurtladığımı gördüm ve ümitsizliği bitti bundan sonrası Rabbim in takdiri. Uzun oldu hakkınızı helal edin bende çok yerde araştırma yaptım çok kişiyle konuştum çünkü çok üzülmüştüm.
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Merhaba oncelikle, bende birer bir sizinle ayni sayilirim. Ebru hnimdan bende test aldim pcos var bende de, ilk denemede birsey olmadi ikinci yumurtlama gunu hemen doktora gittim bana inofolic verdi canim 3 ay kullan gel dedi, marttan beri onu kullanıyorumKızlar bende ergenliğe girdiğinden beridir var bu pko hep kontroller haplar falan derken 21 aylık evliyiz ve en son doktor bana evlenmeden önce evlenince başlamam için drospera d.kontrol hapı verdi hormonlarımın düzenlenmesi için tabi bu haptan sonra çocuk için 12 ay beklemem gerektiği söylendi ancak ben hap bittikten 8 ay sonra doktora görünmeye gittiğimde bana yumurta İn çatlamadığını tam 1 sene olduktan sonra tedaviye başlayabileceğimi söyledi bende bekledim tabi ama Nisan da tam bir sene oldu malum virüsten dolayı gitmedim hastaneye ve instagram da birgebeningünlüğü diye Bi sayfa gördüm oradan da okuduklarım kadarıyla aslında hamile kalma olasılığının düşük olmadığını ve yumurtlama tarihini takip ettiğimiz sürece bu ihtimali yüksek kılabiliyor muşuz. Yani şunu deyim ümitsizliğe kapılma ben ilk ay testimde yumurtlama yakaladım çatlamış yani bu süreçte kendimize yapabileceğimiz tedavi yöntemi bu bence çünkü yumurtlamadığımj düşünürken aslında yumurtladığımı gördüm ve ümitsizliği bitti bundan sonrası Rabbim in takdiri. Uzun oldu hakkınızı helal edin bende çok yerde araştırma yaptım çok kişiyle konuştum çünkü çok üzülmüştüm.
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
İnşallah hayırlısı ne zamansa o zaman olsun insallah sizin icinde rabbim bos birakmasjn kucaginizi, adet duzensizligi var bende ne yazikki birde uzuyor o yuzden günler, folikasit aliyor musunuzValla ben onu yeni keşfettim ilk denemenin sonucunu 20 mayısta alıcam bakalım inşallah sonuç pozitif olur ama olmazsa da ümitsizlik yok yola devam ve inşallah sizinde tez zamanda rabnim kucağınıza sağlıklı bir bebek verir
Valla benimde vardı ergenliğe girdikten sonra hiç düzenli olmadım ve hep pko hastasıydım ama 2018 Eylül ayında drospera ya başladım doktor tavsiyesiyle sonra düzenlendi şükür adetlerim ama hala pko luydum ve yumurta çatlamıyormuş doktor söyledi isimm vermedi reçete de yazmadı eczaneden folikasit al dedi bende dün başladım bakalım inşallah isteyen herkes en tez ve hayırlı zamanda çocuk sahibi olur
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
İnşallah guzel haber verirsiniz var mi gelişmeValla benimde vardı ergenliğe girdikten sonra hiç düzenli olmadım ve hep pko hastasıydım ama 2018 Eylül ayında drospera ya başladım doktor tavsiyesiyle sonra düzenlendi şükür adetlerim ama hala pko luydum ve yumurta çatlamıyormuş doktor söyledi isimm vermedi reçete de yazmadı eczaneden folikasit al dedi bende dün başladım bakalım inşallah isteyen herkes en tez ve hayırlı zamanda çocuk sahibi olur
- 17 Ocak 2020
- 28.048
- 1
- 40.730
- 548
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Bu devirde olmayan yok kiTuhaf bişey bu pkos. Bende pkosluyum
Maalesef canım adet oldum cuma günü banttan 1 gün sonraİnşallah guzel haber verirsiniz var mi gelişme
- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Allah en yakın zamanda versin insallahMaalesef canım adet oldum cuma günü banttan 1 gün sonra