- 14 Haziran 2014
- 70
- 25
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi ama en net kan tahlili tabiki. Birde reglin kç gün gecikti ??Mrb bu sabah aç olarak yaptığım test sonucum ikinci çizgim silik çıktı sonuç ne sizce ? :)
Ben hiç ilaçla adet olmadım tatlım kendiliğinden geldi hep ne kadar geciksede içmedim hiç ilaç. Zaten bu çevre faktörü olmasa kimse bu kadar stres olmicak. Kimse düşünmüyor bunu gerçekten anlayamıyorum. Takmamaya çalış diyebiliyorum sadece..![]()
Mrb bu sabah aç olarak yaptığım test sonucum ikinci çizgim silik çıktı sonuç ne sizce ? :)
Tşk ederim ama kafamı karıştıran lar oldu fazla sıvı miktarı giderse oda silik olarak ikinci çizgi gösterir falan dediler varmı öyle bişey ?Tebrikler cnm var gibi..darisi basimiza
Tşk ederim ama kafamı karıştıran lar oldu fazla sıvı miktarı giderse oda silik olarak ikinci çizgi gösterir falan dediler varmı öyle bişey ?![]()
Evet sabah ilk idrar ile yaptım adetim de geçti kan da bugün verdim ama sonuç yarın çıkacak ama insanlar hevesimi kırdı tamamen yaa
Ya gerçekten mi nolur beni aydınlatın yani idrarı çok damlatıp damlatmamak farketmiyor muSen hamilesin cnim.bu senin yaptigin gebelik testi ovi testi diil.ovi testi olsa anlarim sivi alimini ama gebelik varsa muhakkak cikiyor bu cizgi..mutlu yat sen..bakma kmseye![]()
Ya gerçekten mi nolur beni aydınlatın yani idrarı çok damlatıp damlatmamak farketmiyor mu![]()
Evet gebelik testi eczaneden aldım bir iki damla fazla damlatmış olabilirim inanın hatırlamıyorumKac damla damlattin sen cnm?uzerinde yazar testin 2yada 3damla diye?genelik testi dimi bu????
Evet gebelik testi eczaneden aldım bir iki damla fazla damlatmış olabilirim inanın hatırlamıyorum![]()
Pazar günü evde test yaptım bu sonuç çıktı bu sabah ta kan verdim yine erkenden aç olarak verdim kanı daGebesin tatlim uzulme.kani gecmi verdin sen ?
Canım zaten pko hastaları direk yaptığında sonuç güzel oluyor ama böyle yıllarca korunan insanların yumurtalıkları tembelleşiyor bende evleneli 4ay oldu bende pko hastasıydım o yüzden hiç korunmadım işimi şansa bırakmadım ve şuan 3.5-aylık hamileyim doktor bana da tedavisiz olamazsın demiştivaaaar !!!:)))Canim pko hastasiyim ben yillardir universiteye haazirlanirken 1 yil adet olmadigimi bilirim doktor tedavisiz hamile kalamazsin demisti yas 26 evlendim vee evleneli daha 1 ay oldu bugun hamile old.ogrendim tabi saglikli mi kese gorunur mu bilmiyorum ama sonucta hamile kaldim hemde ilk geceden.Rahat ol ve zayifla dogum kontrol ilaci bana hic faydadi olmado zararida cok oldu sogan kuru yap ve zayifla bu kadar
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef
belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior
bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin
(((
Canım zaten pko hastaları direk yaptığında sonuç güzel oluyor ama böyle yıllarca korunan insanların yumurtalıkları tembelleşiyor bende evleneli 4ay oldu bende pko hastasıydım o yüzden hiç korunmadım işimi şansa bırakmadım ve şuan 3.5-aylık hamileyim doktor bana da tedavisiz olamazsın demişti
Evet gebelik testi eczaneden aldım bir iki damla fazla damlatmış olabilirim inanın hatırlamıyorum![]()
Erken hamilelik olabilir 2 gün sonra tekrar test yap gözün aydin:)Mrb bu sabah aç olarak yaptığım test sonucum ikinci çizgim silik çıktı sonuç ne sizce ? :)