- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öle arada adet görmemen lazım görmesin gibime gelşyo Bence tam yumurtlama döneminde oldugun için ara kanaman olcak sanırım ama normal adet görmessin hafif bir ara kanama olursa devam et hapı bırakma ama bayaa bildiğin adet görürsen ki bence görmicen cunku bende yıllardır kullanıyorum öle brsy olmuyo eğer görürsen bir doktora gidip danıs istersen canım
Anladım canım benim basıma böle brsy gelmedi bilmiyorum ki hiç bilmediğim için de yorum yapıp yanlıs yönlendirmek istemem doktora gidip danısma imkanın var mı varsa git bir sor bakalım ben normal sartlarda kanama olsa bile hap bitene kadar devam edilmeli diye biliyorum ama senin kanaman yogunmus bence doktora sormalısnAkıntı var hala ama az değil baya ped taktım. Kahverengi bir akıntı parçalı , taneli. Adet öncesi olurdu.
Anladım canım benim basıma böle brsy gelmedi bilmiyorum ki hiç bilmediğim için de yorum yapıp yanlıs yönlendirmek istemem doktora gidip danısma imkanın var mı varsa git bir sor bakalım ben normal sartlarda kanama olsa bile hap bitene kadar devam edilmeli diye biliyorum ama senin kanaman yogunmus bence doktora sormalısn
Acaba kistlerin patlamış olabilir mi onlar dökülüyorolabilir mi ki inşş öledir polikistikten kurtulursun :) bende polikistiğim ilaçsız adet görmüyorum cok özeniyorm normal adet görebilenlere falanPeki Teşekkür ederim.
Bu söylediğin çok korkunçAcaba kistlerin patlamış olabilir mi onlar dökülüyorolabilir mi ki inşş öledir polikistikten kurtulursun :) bende polikistiğim ilaçsız adet görmüyorum cok özeniyorm normal adet görebilenlere falan
Adetin birincd devM etmelisin olmadıysan da söktürücükerle başlayabilirsin canım tekrar o ilaçları kullanma nedenin ne acaba ben doğum kont. Hapının zararını gördümse diane pıhtı attrıyor özellikle.