Polikistik Overlı olanlar bakabilir mi ? Önemli!!

bezaaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.946
5.312
358
7-8 aydır diane ve aldactone kullanıyorum. Bu ay kanama erken gelecek gibi. KArnım ağrıyor ve baya akıntım olmuş. Yarın bir gün adet olurum yani. İlacın 10.günündeyim. Normalde 7 günlük arada adet olurdum. Sizce kanama olurken ilaca devam edeyim mi ? Yoksa bırakayım mı ?

Öle arada adet görmemen lazım görmesin gibime gelşyo Bence tam yumurtlama döneminde oldugun için ara kanaman olcak sanırım ama normal adet görmessin hafif bir ara kanama olursa devam et hapı bırakma ama bayaa bildiğin adet görürsen ki bence görmicen cunku bende yıllardır kullanıyorum öle brsy olmuyo eğer görürsen bir doktora gidip danıs istersen canım

Öle arada adet görmemen lazım görmesin gibime gelşyo Bence tam yumurtlama döneminde oldugun için ara kanaman olcak sanırım ama normal adet görmessin hafif bir ara kanama olursa devam et hapı bırakma ama bayaa bildiğin adet görürsen ki bence görmicen cunku bende yıllardır kullanıyorum öle brsy olmuyo eğer görürsen bir doktora gidip danıs istersen canım

Akıntı var hala ama az değil baya ped taktım. Kahverengi bir akıntı parçalı , taneli. Adet öncesi olurdu.

Akıntı var hala ama az değil baya ped taktım. Kahverengi bir akıntı parçalı , taneli. Adet öncesi olurdu.
Anladım canım benim basıma böle brsy gelmedi bilmiyorum ki hiç bilmediğim için de yorum yapıp yanlıs yönlendirmek istemem doktora gidip danısma imkanın var mı varsa git bir sor bakalım ben normal sartlarda kanama olsa bile hap bitene kadar devam edilmeli diye biliyorum ama senin kanaman yogunmus bence doktora sormalısn

Anladım canım benim basıma böle brsy gelmedi bilmiyorum ki hiç bilmediğim için de yorum yapıp yanlıs yönlendirmek istemem doktora gidip danısma imkanın var mı varsa git bir sor bakalım ben normal sartlarda kanama olsa bile hap bitene kadar devam edilmeli diye biliyorum ama senin kanaman yogunmus bence doktora sormalısn

Peki Teşekkür ederim.

Adetin birincd devM etmelisin olmadıysan da söktürücükerle başlayabilirsin canım tekrar o ilaçları kullanma nedenin ne acaba ben doğum kont. Hapının zararını gördümse diane pıhtı attrıyor özellikle.

Benimde bir sorum var Arkadaşlar kadınlarda normal günlük iç çamasıra beyazsımsı sarımsı gibi akıntı oluyor ya bu akıntı adet bittikten 7 gün sonra yani yumurtlama dönemi civarında mı olur yoksa hergün olabilir mi yani adet bitiminden bir kaç gün sonra da olur mu yoksa sadeceyumurtlama döneminde olup bu akıntıyumurtlama döneminin işareti mi oluyor

Bir de adetim bu ay baslamadan 4 gün önce falam bir bacak agrıması sızlaması baslamıstı 15 gün oldu hala agrıyo bu normal mı sizce cok sızlıyor

Peki Teşekkür ederim.
Acaba kistlerin patlamış olabilir mi onlar dökülüyorolabilir mi ki inşş öledir polikistikten kurtulursun :) bende polikistiğim ilaçsız adet görmüyorum cok özeniyorm normal adet görebilenlere falan

Acaba kistlerin patlamış olabilir mi onlar dökülüyorolabilir mi ki inşş öledir polikistikten kurtulursun :) bende polikistiğim ilaçsız adet görmüyorum cok özeniyorm normal adet görebilenlere falan
Bu söylediğin çok korkunç :D Ama sanmıyorum belirtileri uymuyor bir de çok çok küçük kistlerim var benim. Benim düzenliydi adetlerim ilaç kullanmaya başladıktan sonra yeni bir düzen aldı. Ben 7-8 aydır kullanıyorum hiç doktora gitmedim daha başladığımdan beri :( Hep erteledim.

Adetin birincd devM etmelisin olmadıysan da söktürücükerle başlayabilirsin canım tekrar o ilaçları kullanma nedenin ne acaba ben doğum kont. Hapının zararını gördümse diane pıhtı attrıyor özellikle.

Pıhtı mı ? Ben de hep mukus yapısında bir akıtnı oluyor şuan da var ama kahverengi. Pko için kullanıyorum. Hormon bozukluğu , tüylenme

Pıhtı attıyormıs evet ama bende yıllardır yasmin kullanıyorum mecburiyetten yapcak brdy yok pukodan kurtuluruz inş

Back