Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 31 yasindayim ..bebegi o kadar istiyordum ki .. doktor yumurtaliklarimin yapisini bildiginden 2. Ay yunurtlama ilaci klomen verdi..3 cm kistle hamile aldim simdi kistim bebekle buyuyor ama doktor allahin izniyle birsey olmaz diyor..allah saglikli sekilde kucagima almayi nasip etsin insallah
Benimde adetlerim hep duzensizdi evlendigimde kist olustu o ay d.kontrol ilaci kullandm temizlendi sonra bebek istedigimiz icin biraktim. Ama doktor 3 ay daha kullanmami yoksa hamile kalamayacgimi kalsamda bebegin dusecegini soyledi ama gec dollenme ile hamile kaldm . Ama 2 senedir bbek istiyrm olmuyor. Catlama sorunun olup olmamasi onemli. Benimki catlamiyor bu ay yine kist oldu ve suan d.kontrol ilaci kullaniyrm adet oluncada rahim filmi dsunuyrm. Ama bi tedavisinin olmadigini tabi bu durumda hamile kalabilecegimi pko nun ayni goz rengi sac rengi gibi dogustan olan birsey oldugunu soylemisti bana bir kac doktor..Kizlar merhaba 2 yillik evliyim gectigmiz subata kadar dogum kontrol kullandim subatta myom amelyati oldum biraktim. martta kontrolumde polikustik vs bisey denmedi ama son 3 aydir sivilce sac dokulmesi yagli cilt sikayetim var. Ise basladim yediklerimdendir die dusundum dr a gittim polikistikover var sende dedi. Cocuk erteleme sonra olmaz dedi. Kilo ver dedi ilaca baslatmadi cok moralim bozuldutedavisi yok dedi mutlaka olmali...
bana umut oluyor bende pkoluyum ve çok çok korkuyorum olmaz diye düşününce içim acıyor.2 yıllık evliyim yeni bıraktım korunmayı kendime çok kızıyorum neden önceden tedavi olmadım diye. Ama olmadım işte sorunlar vs peşimi bırakmadı ki şimdi eşim çok istiyor o istedikçe ben daha çok istiyorum umarım en kısa zamanda allah isteyen herkese nasip etsin.arkadaşlar nolur ümitsizliğe kapılmadım...13 yaşından beri polikistik over hastasıyım...adetlerim hep düzensiz oldu ..evliliğimin 3. ayında hamile kaldım ..belki size umut olurum diye yazıyorum
allah evladınızı size bağışlasın. Bende yeni yeni başladım tedaviye doktor folik asit ve glifor verdi umarım çok beklemem allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBen de 14 sene dogm kontrol hapi kullandm duzensiz adet bi suru kist. Ama kanalda kalan spermlerle hamile kaldim 18 haftaligim :) 8 haftalikken ogrendim bebegimi o derece beklemiyodum :) uzulmeyin Rabbim isteyince veriyo inanin
Amiiiinnn Allah razi olsun dilerim kimsenin kucagi bos kalmazallah evladınızı size bağışlasın. Bende yeni yeni başladım tedaviye doktor folik asit ve glifor verdi umarım çok beklemem allah kimsenin kucağını boş bırakmasın