- 30 Aralık 2023
- 41
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi manolya3524
Polikistik over sendromu olup hamile kalan varmı. Hamile kalmak için herhangi bişey kullandiniz mi vitamin veya takviye yada başka bir sey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah benim 6 buçuk cm di şu an 5 cm gerileme var dedi adet olamadığım icin 4 günlük ilac verdi onu kullaniyorum şu an ve dr. Ender saraçın soğan kürü var hem gebelik için hem de polikistik over icinMerhaba artık çağımızda çoğu insanda var bu ve bende de var bende 1.5 yıldır gebe kalamadım doktora gittim poliverkist dışında sorun olmadığını söyledi eşimde bakıldı ilaç verdi yumurtalıklarımı çatlatmak için dün gittim baya büyümüş dedi çatlatma iğnesi verdi iğneyide aldım dün vuruldum bekliyorum bakalım rabbim hepimize nasip etsin isteyen
Her gördüğüm başlığa kendi hikayemi yazıyorum çünkü bende çok başlığın altında kendime bi umut aradımPolikistik over sendromu olup hamile kalan varmı. Hamile kalmak için herhangi bişey kullandiniz mi vitamin veya takviye yada başka bir sey
Okurken gözlerim doldu. Rabbim evladini sana bağışlasın hayırlı bi evlat olsun inşallah. Başımdan bir düşük birder dış gebelik geçti bende eşime boşanalim demiştim tabiki kabul etmedi hep destek oldu. Umarım bende kısa bi zamanda güzel haberi alırımHer gördüğüm başlığa kendi hikayemi yazıyorum çünkü bende çok başlığın altında kendime bi umut aradım
Bende de ilk adetimden beri pcos vardı kilomda lh fsh da normaldi 1 yıl öyle denedim olmadı sonra zaten kilo almaya başladım iyice umudum bitti bende düzensizlik vardı yılda 4-5 defa falan adet oluyordum her olduğumda takip yapıyordum toplasan 2 yılda 1 kere belki pik görmüşümdür tabi ama o da olmadı hsg çekildim olmadı ilaçlar takviyeler vitaminler kocaman şifalı bitkiler kitabı almıştım içinde iyi gelecek her otu kusa kusa denedim en son bende vazgeçtim eşimde benim halimi gördükçe istemiyorum ben boşver demeye başladı destek oldu bikaç ay böyle geçti sonra yılbaşında ekim kasım gibi kendimi toparlayınca aşılamaya geçeriz dedik martın sonunda koku hassasiyeti halsizlik baş dönmeleriyle umutsuzca test aldım hatta test aldığımı unutup 3 gün sonra yaptım çift çizgi çıkınca şoka girmiştim inanmayıp kan vermeye gittiğimde 6 haftalık olduğunu öğrendim tabi o 6 haftada benimde içtiğim alkolün sigaranın hoplayıp zıplamaların haddi hesabı yok çok şükür rabbim bana bağışladı çok güzel bir hamilelik geçirdim açılmam olduğu için prematüre bebeğim şuan 25 günlük bana da hep dediler sen fazla kasıyorsun stres yapıyorsun diye tersliyordum siz ne bileceksiniz de laf ebeliği yapıyorsunuz diye ama gerçekten herşey düşünce yapınla alakalı bir süre aklından çıkartmaya çalış hamileliği hormon dediğimiz şey tamamen beynin düşündükleriyle artan düşen bişey içini ferah tut düzelecektir eminim ben çocuk görünce bile ağlıyordum eşime boşanalım demiştim o boyuta gelmiştim yani çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten ben herşeyi bir kenara bıraktım işimle ilgilendim aklıma çocukla ilgili gelen herşeyi sildim kıyafetler biberonlar emzikler almıştım uğur getirsin diye hepsini ihtyacı olanlara dağıttım bir süre kendini dinle içini ferahlat olmayınca zaten olmuyor o Allahın bileceği şey ama en azından otlar vitaminleri denemişken birde bunu dene tavsiyem
Bu arada yazdığını gördüm soğan kuru diye her gördüğüme söylüyorum inşallah olurda hamile olursan ve farketmezsen başlangıçta soğan kuru düşüğe sebep oluyor lütfen kullanma hayıt adetini düzenler adet zamanlarında da rahatlatır seni istersen onu kullanabilirsin birde gynositol şaseyi tavsiye ederim ama yinede doktoruna danış
Bende çok sıkıldım meşgale bulmaya çalışıyorum düşünmemek için rabbim hayırlısı neyse onu oldururYa düşünmeyin diyorlar ben beceremiyorum düşünmemeyi beceremediğim içinde çok üzülüyorum amin rabbim hayırlısını versin çok sıkıldım çünkü her ay tek çizgili testlerden
Canım hsg cekildimi sana bende dış gebelik yaşadımOkurken gözlerim doldu. Rabbim evladini sana bağışlasın hayırlı bi evlat olsun inşallah. Başımdan bir düşük birder dış gebelik geçti bende eşime boşanalim demiştim tabiki kabul etmedi hep destek oldu. Umarım bende kısa bi zamanda güzel haberi alırım
Hayır çekilmedi gelişmeyen fetus düşünce parça varmı diye kontrol ettikten sonra oluşan boş keseyi aldılarCanım hsg cekildimi sana bende dış gebelik yaşadım
ben bu ay dış gebelik yaşadım 3 ay sonra hsg çekilicem tüplerin durumu için size neden cekmemişler onu anlamadımHayır çekilmedi gelişmeyen fetus düşünce parça varmı diye kontrol ettikten sonra oluşan boş keseyi aldılar
Acil kanamayla hastaneye gitmiştim acilden giriş yaptim gece vakti sanırım onun için doktor yoktu yoksa niye yapmasınlar bilemedim kesemi bile öğrenciler almıştı o günü hatirlamak istemiyorumben bu ay dış gebelik yaşadım 3 ay sonra hsg çekilicem tüplerin durumu için size neden cekmemişler onu anlamadım
İnşallah bende çok istiyorumArkadaşım pcos tu bi seferde hamile kaldı inşallah sizde kalırsını
Dış gebelik ameliyatında hsg cekilmiyor. 3 ay sonra dedi bana doktor.çok geçmiş olsun şu an durumun ne tekrar gebe kaldınmıAcil kanamayla hastaneye gitmiştim acilden giriş yaptim gece vakti sanırım onun için doktor yoktu yoksa niye yapmasınlar bilemedim kesemi bile öğrenciler almıştı o günü hatirlamak istemiyorum
Canım 3 yıl uğraştık pkos hep biliyordum özel hastanede gitmediğim iyi doktor yoktu. En son üni hast den özele iyi birinin geçtiğini duydum ona gittim. O ara hayıt tohumu çayı içmeyr başlamıştım. Dr um femara ilaca başlattı adetin 3. Günü sonra her hafta yumurta takibi yaptı. 17. Gün kontrolümde yumurtalarımın 2 yumurtam vardı gelişmiş çatladığını söyledi. İğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlamıştı o ay hamile kaldımPolikistik over sendromu olup hamile kalan varmı. Hamile kalmak için herhangi bişey kullandiniz mi vitamin veya takviye yada başka bir sey
Bende pkos hastasıyım bende devamlı klomen çatlatma iğnesi oldum kaç defa en son özel hastanede çok iyi bir doktora gittim ilk tedavimde sadece femara ile çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım önce süt hormonumu duzledi sonra tedavime başladı Malatya'da idi ama depremde yıkılmış hastahane rabbim yardımcıları olsunCanım 3 yıl uğraştık pkos hep biliyordum özel hastanede gitmediğim iyi doktor yoktu. En son üni hast den özele iyi birinin geçtiğini duydum ona gittim. O ara hayıt tohumu çayı içmeyr başlamıştım. Dr um femara ilaca başlattı adetin 3. Günü sonra her hafta yumurta takibi yaptı. 17. Gün kontrolümde yumurtalarımın 2 yumurtam vardı gelişmiş çatladığını söyledi. İğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlamıştı o ay hamile kaldım
Klomen pkosta kullanılmaması gerek. Çünkü birden fazla yumurta büyütüyor pkos da zaten çok ama sağlıksız yumurtalar var. Femara en sağlıklı olanı seçip büyütüyor. Üzüldüm adınıza ama sonuçta olmuşBende pkos hastasıyım bende devamlı klomen çatlatma iğnesi oldum kaç defa en son özel hastanede çok iyi bir doktora gittim ilk tedavimde sadece femara ile çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım önce süt hormonumu duzledi sonra tedavime başladı Malatya'da idi ama depremde yıkılmış hastahane rabbim yardımcıları olsun