27 Aralık canım.tabi vaktinde olursamİnsallah :) senin adetin ne zaman
Hayıtı ben de içiyorum testere dişli aslan pençesiyle 15 gündür falan. Nasıl siz fayda görüyo musunuz ?bende içtim ama hemen etki etmiyor galiba mesela hayıt otu çok acı herkes içemiyor ama ben onu bile içiyorum hemde hergün
O çayın adını bende istiyorumm canımCanım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
Bana da ozekden atar misinizCanım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır polikistik over hastasıyım. şuan 5aylık evliyim bebek sahibi olamam diye çok korkuyordum kilo vermem gerektiğinin farkındaydım ama hiç çaba harcamadım. taaakii evlenene kadar evlendikden sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bir bitkisel çaya başladım ve 2 ayda 83 kilodan 70 kiloya düştüm doktorumda çok şaşırdı daha sonrasında hamile olduğumu öğrendim fakat düşükle sonuçlandı ama yinede mutluyum çünkü bizim yani polikistik overlilerin hamile kalması çok zorken ben hamile kaldım yani şansım var hala üzülmeyin hiç herşey sabır ve dua ile güzelleşir :)
Canım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
canım firma adı veriliyormu bilmiyorum ki buradan yanlız sadece zayıflamama çok yardımcı oldu o konuda tavsiye ederim hamile kalmamda etkisi var mı bilmiyorum:)
bende içtim ama hemen etki etmiyor galiba mesela hayıt otu çok acı herkes içemiyor ama ben onu bile içiyorum hemde hergün
Bu arada bende pkoluyum. Pkonun tek dusmani seker. Cunku yumurtaliklar seker tutuyor. Fazla yumurtluyor ve fazla yumurtladigi icin yunurtaliklarda sksip icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor.. O sekeri yumurtaliklardan bertaraf etmek direkt zaten semptomlari normale cekiyor. Zaten over ymurta demek kistik zaten kist oluyor poli gorunmek gorunum anlaminda kullaniyor adindanda belli. Polikistik over kist gorunumunde yumurta demek. Birde bu sekilde cozmeyi deneyin.Kilo problemi olan arkadaslar tek dusmani seker. Yani ekmek pilav tatlilar unli gidalar vs. Ayrica ev yapimi elma sirkesi bol bol tarcin dereotu cooook faydali ben cok faydasini gordum. 1 ayda insulin direnci vs normal degerlerine donmustu. Tabiki bitki caylari da ise yarar ama odem yapma ihtimali varmis doktorum soylemisti. Once daha dogal yollari denemekte fayda var diye dusunuyorum.
Kilo problemi olan arkadaslar tek dusmani seker. Yani ekmek pilav tatlilar unli gidalar vs. Ayrica ev yapimi elma sirkesi bol bol tarcin dereotu cooook faydali ben cok faydasini gordum. 1 ayda insulin direnci vs normal degerlerine donmustu. Tabiki bitki caylari da ise yarar ama odem yapma ihtimali varmis doktorum soylemisti. Once daha dogal yollari denemekte fayda var diye dusunuyorum.
Bu arada bende pkoluyum. Pkonun tek dusmani seker. Cunku yumurtaliklar seker tutuyor. Fazla yumurtluyor ve fazla yumurtladigi icin yunurtaliklarda sksip icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor.. O sekeri yumurtaliklardan bertaraf etmek direkt zaten semptomlari normale cekiyor. Zaten over ymurta demek kistik zaten kist oluyor poli gorunmek gorunum anlaminda kullaniyor adindanda belli. Polikistik over kist gorunumunde yumurta demek. Birde bu sekilde cozmeyi deneyin.
Bakin valla bende acile geldik esimin bobrek agrisi tuttu onu bekliyorumBu saatte esimi ise.yolladim bir bakinayim dedim.kizlar
Evet canim inan faydasi oldu. Dereotunu yemeklerden 15 dakika once bir tutam cigniyorsun suyla yutuyorsun. Tarcinida aksam caylarinda 1 buyuk bardak caya 4 cay kasigi. Ev sierkesi bu arada mideye yoran birsey degil pek keskin olmuyor ben evde yaptim tazecik cok rahatlatti. Tabiki aksamlari tok karnina 1 tane 1000 mg glifor da iciyorum. Glifor tek basina dikkat edilmedigi surece ise yaramiyor.Dikirlerin ve tecrubelerin sonucu bilgilerine tesekkurler bende deneyim insallah faydasi olur dereotuyla tarcinin bence en.ok faydasi olmusyur safra kesem olmadigi icin sirkeyi ice.emem migdemi yorar
Bana da özelden atabılır mısın o cayıCanım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?