polikistik overin düşmanı kilolar..

Canım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
O çayın adını bende istiyorumm canım :(

Ben de polikistik hastasıyım. Regl olabilmek için her ay civanperçemi içiyordum doğum kontrol hapina dönmek istemediğim için. Eşimle çocuk sahibi olmak istediğimize karar verdik ve 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendim. Üstelik regl olamadığım için inatla civanperçemi içmeme rağmen bana tutunmuştu :) şu an kızım 6 aylık. Demem o ki umudu kaybetmemek lazım. Allah'ın mucizesi bu gerçekten. Bir de ben hastayım diyip psikolojik olarak bitirememek lazım. Stres her olumsuz olayın başı.

Bende pko oluyum kucuklugumden beri
evdendikten sonra hemen cocuk istemedigimiz icin 1.5 sene digum kontrol hapı kullandim. Sanirim o temizledi beni ve korunmayi biraktigim ay hamile kaldim.

Canım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
Bana da ozekden atar misiniz

merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır polikistik over hastasıyım. şuan 5aylık evliyim bebek sahibi olamam diye çok korkuyordum kilo vermem gerektiğinin farkındaydım ama hiç çaba harcamadım. taaakii evlenene kadar evlendikden sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bir bitkisel çaya başladım ve 2 ayda 83 kilodan 70 kiloya düştüm doktorumda çok şaşırdı daha sonrasında hamile olduğumu öğrendim fakat düşükle sonuçlandı ama yinede mutluyum çünkü bizim yani polikistik overlilerin hamile kalması çok zorken ben hamile kaldım yani şansım var hala üzülmeyin hiç herşey sabır ve dua ile güzelleşir :)

Merhaba nasil kilo verdin ne yaptin yazar misin benimde vermem gerek 25 kilo vermem gerek malesef

Bana da yazar.misiniz zatiflama cayinin isimlerini.lutfen

canım firma adı veriliyormu bilmiyorum ki buradan yanlız sadece zayıflamama çok yardımcı oldu o konuda tavsiye ederim hamile kalmamda etkisi var mı bilmiyorum:)

Zagifladigin icin yumurtalarin calismaya baslamistir canim kilo vermek pkosda.cok cok.onemli

bende içtim ama hemen etki etmiyor galiba mesela hayıt otu çok acı herkes içemiyor ama ben onu bile içiyorum hemde hergün :KK43:

Hayit suyu ekstresi kullanin hormonlarim yuksekti benim bir yil evvel hayit suyu ekstresiyle nornale.dondu ama kilo vermem gerek nirmale.girmesiyle butmiyor is malesef

Kilo problemi olan arkadaslar tek dusmani seker. Yani ekmek pilav tatlilar unli gidalar vs. Ayrica ev yapimi elma sirkesi bol bol tarcin dereotu cooook faydali ben cok faydasini gordum. 1 ayda insulin direnci vs normal degerlerine donmustu. Tabiki bitki caylari da ise yarar ama odem yapma ihtimali varmis doktorum soylemisti. Once daha dogal yollari denemekte fayda var diye dusunuyorum.

Kilo problemi olan arkadaslar tek dusmani seker. Yani ekmek pilav tatlilar unli gidalar vs. Ayrica ev yapimi elma sirkesi bol bol tarcin dereotu cooook faydali ben cok faydasini gordum. 1 ayda insulin direnci vs normal degerlerine donmustu. Tabiki bitki caylari da ise yarar ama odem yapma ihtimali varmis doktorum soylemisti. Once daha dogal yollari denemekte fayda var diye dusunuyorum.
Bu arada bende pkoluyum. Pkonun tek dusmani seker. Cunku yumurtaliklar seker tutuyor. Fazla yumurtluyor ve fazla yumurtladigi icin yunurtaliklarda sksip icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor.. O sekeri yumurtaliklardan bertaraf etmek direkt zaten semptomlari normale cekiyor. Zaten over ymurta demek kistik zaten kist oluyor poli gorunmek gorunum anlaminda kullaniyor adindanda belli. Polikistik over kist gorunumunde yumurta demek. Birde bu sekilde cozmeyi deneyin.

Dikirlerin ve tecrubelerin sonucu bilgilerine tesekkurler bende deneyim insallah faydasi olur dereotuyla tarcinin bence en.ok faydasi olmusyur safra kesem olmadigi icin sirkeyi ice.emem migdemi yorar

Bu arada bende pkoluyum. Pkonun tek dusmani seker. Cunku yumurtaliklar seker tutuyor. Fazla yumurtluyor ve fazla yumurtladigi icin yunurtaliklarda sksip icleri su doluyor kist gorunumunu aliyor.. O sekeri yumurtaliklardan bertaraf etmek direkt zaten semptomlari normale cekiyor. Zaten over ymurta demek kistik zaten kist oluyor poli gorunmek gorunum anlaminda kullaniyor adindanda belli. Polikistik over kist gorunumunde yumurta demek. Birde bu sekilde cozmeyi deneyin.

Allah a sukur odememim yokmus haklisin cnm dedigin.gibi malesef

Bu saatte esimi ise.yolladim bir bakinayim dedim.kizlar

Dikirlerin ve tecrubelerin sonucu bilgilerine tesekkurler bende deneyim insallah faydasi olur dereotuyla tarcinin bence en.ok faydasi olmusyur safra kesem olmadigi icin sirkeyi ice.emem migdemi yorar
Evet canim inan faydasi oldu. Dereotunu yemeklerden 15 dakika once bir tutam cigniyorsun suyla yutuyorsun. Tarcinida aksam caylarinda 1 buyuk bardak caya 4 cay kasigi. Ev sierkesi bu arada mideye yoran birsey degil pek keskin olmuyor ben evde yaptim tazecik cok rahatlatti. Tabiki aksamlari tok karnina 1 tane 1000 mg glifor da iciyorum. Glifor tek basina dikkat edilmedigi surece ise yaramiyor.

kullanılıyor birde adeti düzene sokuyor ödem şişliği de atıyor

Bana da özelden atabılır mısın o cayı

Mojo44 Mojo44 bende istiyorum özelden çayın ismini canım zararı yok değil mi ?

Back