polikistik overin düşmanı kilolar..

mrym_27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
9
4
1
30
merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır polikistik over hastasıyım. şuan 5aylık evliyim bebek sahibi olamam diye çok korkuyordum kilo vermem gerektiğinin farkındaydım ama hiç çaba harcamadım. taaakii evlenene kadar evlendikden sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bir bitkisel çaya başladım ve 2 ayda 83 kilodan 70 kiloya düştüm doktorumda çok şaşırdı daha sonrasında hamile olduğumu öğrendim fakat düşükle sonuçlandı ama yinede mutluyum çünkü bizim yani polikistik overlilerin hamile kalması çok zorken ben hamile kaldım yani şansım var hala üzülmeyin hiç herşey sabır ve dua ile güzelleşir :)

Merhaba canım öncelikle rabbim kucağını doldursun demek istiyorum en kısa zamanda :) bende de pko var yıllardır.1.5 yıllık evliyim bir senedir tedavi görüyorum ve geçen ay iğne tedavisi ile hamile kaldım fakat düştü dediğin gibi ben bu duruma çok fazla üzülmedim çünkü anladım ki çok şükür hamile kalabiliyorum bu arada ben kendimi bildim bileli zayıfım bakalım bu ay adet olunca tedaviye devam etcem inşallah ben ve sen gibi pko ile mücadele eden herkes bebeklerine kavuşur

Allah razı olsun canım cok teşşekür ederim rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah rabbim şifa versin öncelikle moral çok önemli :) dua edelim birbirimize

Veriliyordur ya. Olmadi ozel mesajla at canim
Canım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi

belkide :) şuan bekleme sürecindeyim düşük yaptım ama üzülmedim çok dedim ya hamile kalabiliyorum onu öğrendim :)

çörek otu yağı da kilo vermeye yardımcı.sabah aç bir tatlı kaşığı sonra yarım saat yemek yemek yok.gece de aç karnına yatarken.

çörek otu yağı da kilo vermeye yardımcı.sabah aç bir tatlı kaşığı sonra yarım saat yemek yemek yok.gece de aç karnına yatarken.
evet onuda denedim ama sabır gerek onun için sürekli yapmak gerek sanırsam soğan kürü falanda denedim ama o daha etkili oldu bide istek olmalı tabi:)

evet onuda denedim ama sabır gerek onun için sürekli yapmak gerek sanırsam soğan kürü falanda denedim ama o daha etkili oldu bide istek olmalı tabi:)
ben çörek otunu içebildim.diğer kürlü şeyleri yapamıyorum.

bende içtim ama hemen etki etmiyor galiba mesela hayıt otu çok acı herkes içemiyor ama ben onu bile içiyorum hemde hergün

canım bende geçen sene ekim ve aralik aylarında zerovita kullandım veo surecte düzenli adet oldum pko olduğum halde cok şaşırmıştım sadece 7 kilo vermiştim ben dikkat etmedim hic ama.sonra ocak da da hamile kalmıştım ilaç tedavisi görüyordum tabi.zerovita bitki çayı gibi bişeydi baya faydali gerçekten

Kuzum kistim vardi dogum kontrol hapi kullaniyorum. Bi hafta falan var bitmesine bitince adet olunca tekrar gidicem bakalim

evet canım bende çok mennun kaldım gerçekten bitkisel olduğu için aldım almak isteyen arkadaş olursa aldığım kişininin numarasınıda verebilirim.

dediğniz çayı düzenli regl olan ve kilo vermek isteyen kullanabilirmi birde nereden temin edebilirim

dediğniz çayı düzenli regl olan ve kilo vermek isteyen kullanabilirmi birde nereden temin edebilirim
kullanabiliyor sanırsam detaylı bilgi veriyorlar ürünü gönderenler ..... numaraları ara sor bi istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…