Merhaba canım öncelikle rabbim kucağını doldursun demek istiyorum en kısa zamanda :) bende de pko var yıllardır.1.5 yıllık evliyim bir senedir tedavi görüyorum ve geçen ay iğne tedavisi ile hamile kaldım fakat düştümerhaba arkadaşlar ben 2 yıldır polikistik over hastasıyım. şuan 5aylık evliyim bebek sahibi olamam diye çok korkuyordum kilo vermem gerektiğinin farkındaydım ama hiç çaba harcamadım. taaakii evlenene kadar evlendikden sonra bi arkadaşımın tavsiyesiyle bir bitkisel çaya başladım ve 2 ayda 83 kilodan 70 kiloya düştüm doktorumda çok şaşırdı daha sonrasında hamile olduğumu öğrendim fakat düşükle sonuçlandı ama yinede mutluyum çünkü bizim yani polikistik overlilerin hamile kalması çok zorken ben hamile kaldım yani şansım var hala üzülmeyin hiç herşey sabır ve dua ile güzelleşir :)
Allah razı olsun canım cok teşşekür ederim rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun inşallah rabbim şifa versin öncelikle moral çok önemli :) dua edelim birbirimizeMerhaba canım öncelikle rabbim kucağını doldursun demek istiyorum en kısa zamanda :) bende de pko var yıllardır.1.5 yıllık evliyim bir senedir tedavi görüyorum ve geçen ay iğne tedavisi ile hamile kaldım fakat düştüdediğin gibi ben bu duruma çok fazla üzülmedim çünkü anladım ki çok şükür hamile kalabiliyorum bu arada ben kendimi bildim bileli zayıfım bakalım bu ay adet olunca tedaviye devam etcem inşallah ben ve sen gibi pko ile mücadele eden herkes bebeklerine kavuşur
canım firma adı veriliyormu bilmiyorum ki buradan yanlız sadece zayıflamama çok yardımcı oldu o konuda tavsiye ederim hamile kalmamda etkisi var mı bilmiyorum:)Canım çayın adını verebilir misin
zerovita adında bir çaydı 45 gün kullanılıyordu onu kullandım kilo vermeme baya yardımcı oldu bide kendim hayıt otu diye bir ot vardı onu kullandım sabahlarıVeriliyordur ya. Olmadi ozel mesajla at canim
Canım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil miVeriliyordur ya. Olmadi ozel mesajla at canim
evet onuda denedim ama sabır gerek onun için sürekli yapmak gerek sanırsam soğan kürü falanda denedim ama o daha etkili oldu bide istek olmalı tabi:)çörek otu yağı da kilo vermeye yardımcı.sabah aç bir tatlı kaşığı sonra yarım saat yemek yemek yok.gece de aç karnına yatarken.
ben çörek otunu içebildim.diğer kürlü şeyleri yapamıyorum.evet onuda denedim ama sabır gerek onun için sürekli yapmak gerek sanırsam soğan kürü falanda denedim ama o daha etkili oldu bide istek olmalı tabi:)
Canım benim de bildiğim bir çay var sana özelden yazıyorum muhtemelen arkadaşın dediği ile aynıdır bir yakınım geçen gün bir haftada 3 kilo verdi bu çayla sen de alabilirsin internetten.bu arada nasılsın bekleme surecindesin şu an değil mi
evet canım bende çok mennun kaldım gerçekten bitkisel olduğu için aldım almak isteyen arkadaş olursa aldığım kişininin numarasınıda verebilirim.canım bende geçen sene ekim ve aralik aylarında zerovita kullandım veo surecte düzenli adet oldum pko olduğum halde cok şaşırmıştım sadece 7 kilo vermiştim ben dikkat etmedim hic ama.sonra ocak da da hamile kalmıştım ilaç tedavisi görüyordum tabi.zerovita bitki çayı gibi bişeydi baya faydali gerçekten
dediğniz çayı düzenli regl olan ve kilo vermek isteyen kullanabilirmi birde nereden temin edebilirimcanım bende geçen sene ekim ve aralik aylarında zerovita kullandım veo surecte düzenli adet oldum pko olduğum halde cok şaşırmıştım sadece 7 kilo vermiştim ben dikkat etmedim hic ama.sonra ocak da da hamile kalmıştım ilaç tedavisi görüyordum tabi.zerovita bitki çayı gibi bişeydi baya faydali gerçekten
kullanabiliyor sanırsam detaylı bilgi veriyorlar ürünü gönderenler ..... numaraları ara sor bi istersendediğniz çayı düzenli regl olan ve kilo vermek isteyen kullanabilirmi birde nereden temin edebilirim
İnşallah güzel sonuç alırsın ilk tedavinden canımKuzum kistim vardi dogum kontrol hapi kullaniyorum. Bi hafta falan var bitmesine bitince adet olunca tekrar gidicem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?