- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi sedaaaaaaaaa
-
mrb kızlar ben 4 yıllık evliyim 5.yılıma gircem bizde bebiş istiyoruz ama olmuyo benim polikistik overim var doktorum kilo verirsen kendiliğinden hamile kalabileceğimi söyledi kilo verdim 78 kilodan 64 kiloya düstüm ama gene olmadı benm gibi pkosu olupta hamile kalan arkadaşlar var mı ?
inşallah canm bende inofolik kullanıyorum başkada hiç bi tedavi görmedim Allahım yüzümüze baksada sağlıklı bebişlerimiz olsa bizimde
tşk ederim canım yok ama bu ay daha adet olmadım içimden bi ses hamileyim gibi gelio ama test yapmıycam bekliycem bakalım inşallah hamileyimdir hayırlı sıylamrb canım hikayeni okudumda hamişlik varmı simdi
Kızlar merhaba ben evleneli bir ay oldu. polikistik over hastalığı bende de var. bu hastalığın sahibi olanlar kilolu oluyorlarmış ama bende çok zayıfım 52 kiloyum nasıl oluyor anlamadım kilo ver geçer diyormuş doktorlar ben neyi veriyim yokki. henüz bebek düşünmüyoruz ama aklımın bi köşesi hep orda ya düşündüğümüzde denediğimizde olmazsa diye. Allah cümlemize acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?