Gebeliğe Hazırlık Polikistik Overim var ve hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurella12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
10
4
6
28
Merhaba yeni katıldım. Pkoluyum ve gebe kalmak istiyorum. Aynı durumda olanlar için en azından birbirimize yardımcı olmak adına telegramdan grup kurmak istiyorum. Yada varsa katılmak istiyorum

Merhaba yeni katıldım. Pkoluyum ve gebe kalmak istiyorum. Aynı durumda olanlar için en azından birbirimize yardımcı olmak adına telegramdan grup kurmak istiyorum. Yada varsa katılmak istiyorum
Bende pkosluyum herseyi denedim olmadi ne duzene girdim ne bebek oldu yillardir ilacla sokuluyordum tup bebek yapmaya karar verdik ama suanda son olarak one more adinda saglik bandi kullanıyorum ve ilk ay 4. Bantta söküldüm iki bucuk ay gecmisti adetim ve ilacsiz oldum ara vermeden devam ettim bu ay da bir bucuk aylikken söküldüm yine kendi kendime oldu ve adet olduğuma cook seviniyorum açıkçası yani canim sende deneyebilirsin bu bantlari ama internetten alma sahte gelebilir firmanin internet satışı yok ettafinda birileri yapiyorsa bu isi onlardan al veya kendin uye olup al daha uyguna gelir ben fayda gördüm insallah duzene girince de bebek sahibi oluruz cunku bendeki pkostan baska bi sorunumuz yoktu

Adetiniz düzenlimi
Tüp bebek denediniz mi
Günü gününe oluyorum diyemem. Ama 10 gün 15 gün gecikmeli oluyorum. Kilo problemim yok 57 kiloyum . Hormonlarım temiz çıkıyor tahlillerde. Eşimde de bir problem yok. Klomen kullandım bu ay fayda etmedi. Öyle bir belirsizlik içindeyim ki. Çevre baskısı çok fazla. Bu çok yoruyor beni. Tüp bebek için inan durumumuz yok o kadar. Elimde olsa beklemeden yaptırmak istiyorum

Ah bir an önce düzene girersin inşallah canımm. Benim adet problemimde yok ki. Özeldeki doktor ilerlemiş olan pkolu değilsin dedi. Rabbim en kısa zamanda bebek sahibi etsin bizi

Aman hersey allahtan ben pko sendromuyum düzenli günü gününe adet görüyorum amh seviyem normal gebe kalmama hc bi engel yok. Ama eşimde sperm yok
Mecbur tüp bebek
Herşeyim sağlıklı olduğu için tüp bebek ilaçlarına fazla cevap verdi vücudum. Hormonlarim yükseldi transferim ertelendi
Hepimizin gözü biseyden yaşlı pskolojim bozuldu artık düşünmekten
Harcadığım parada cabası

Birde pko 2ye ayrılıyor
Polikistik over ve polikistik over sendromu
Sendrom nadir görülen bişey bendeki sendrom
Gebe kalmaya hc bi engel yok
Ama eşimde sperm olmadgı için tüp bebek denedik

Herşey normalse önce aşılaman olacak
Aşılamada mı hiç yaptırmadın o biraz daha ucuz

Yaşınız kaç yaş büyüdükçe anne olmaniz güclesicek biyerlerden başlamanizı tavsiye ederim

Ah bir an önce düzene girersin inşallah canımm. Benim adet problemimde yok ki. Özeldeki doktor ilerlemiş olan pkolu değilsin dedi. Rabbim en kısa zamanda bebek sahibi etsin bizi
Bence siz tedaviye başlasanız çabuk hamile kalırsınız yumurtalarinı iğneyle büyütcekler ve çatlatcaklar bu súre zarfinda ilişkiyeye girseniz gebe kalırsınız

Merhaba canım bende senin gibiydim polikistik over sendromu var dedi doktor ileri derece değilsin dedi ama 1 buçuk yıldır evliyim olmamıştı hatta prolaktin değerim 40 lardaydi benim diğer değerlerim normaldi eşimde problem yoktu arkadaşım klomen kullan dedi adetin ikinci günü başladım ilk kullanisimda tutmadı Şubat ayında bi sonraki ay da kullandım tuttu ama annem ameliyat olmuştu bebek düşüncesi aklımda yoktu sitres değildim açıkçası demekki herşeyden önemlisi kafanı boşaltacaksin bebek fikrine çok kapilmiycan Allah dileyince veriyor Allah'ın izniyle sanada verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…