• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overi olanlar

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
53
kızlar iyi akşamlar ben polikistik over hastasıyım. Kendimi bildim bileli düzensiz adet görüyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve eşimin hastalığımdan haberi yok söyleyemedim :( hassas biri çünkü. Şimdilik korunuyoruz ama düşünmeye başlıyacaz. Pcoslu olup hemen hamile kalabilen var mı. Ya da nasıl hamile kaldınız. Ve eşime söylemeli miyim. Çünkü hafif çıtlattım hep düzensiz olurum falan dedim Adını bilmiyor sadece hastalığın.

Tabiki söyle.kocandan hicbirsey saklama. Ben de pkos luyum ilk cocuklarim asilama ile oldu ikiz. Sonra on yil sonra surpriz bir bebegimiz daha oldu. Yani kendiliginden de hamile kalabilirsin.

Doktora gidin tedavi olun
Pko kimde yok ki
Kadınların korkulu rüyası

Eşinize söyleyin ileride doktora gittiğinizde doktorun yanında öğrenmesi daha kötü olur. Hem şuan pco bayanların çoğunluğunda var bi bakarsın korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırsın. Pco olupta hemen hamile kalanlar çok inşşallah olur seninki de

Tabiki söyle.kocandan hicbirsey saklama. Ben de pkos luyum ilk cocuklarim asilama ile oldu ikiz. Sonra on yil sonra surpriz bir bebegimiz daha oldu. Yani kendiliginden de hamile kalabilirsin.
İnşaallah Allah bize de tüm isteyenlere de nasip etsin:)

Eşinize söyleyin ileride doktora gittiğinizde doktorun yanında öğrenmesi daha kötü olur. Hem şuan pco bayanların çoğunluğunda var bi bakarsın korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırsın. Pco olupta hemen hamile kalanlar çok inşşallah olur seninki de
Çok doğru kesinlikle :KK43:

Ben de pkoluyum .. 6 ay boyunca istedik ama düzensiz olduğum için hiç umudum yoktu ben de soğan kürü yaptım 15 gün boyunca adetim düzene girsin diye çünkü 3 ay hiç adet göremedim .. ha adet olabildim mi hayır çünkü hamile kaldım arkadaşlar pkolulara tavsiyemdir kesinlikle uygulayın bu kürü.. ha ayrıca eşinle paylaş tabiki saklanacak gizlenecek bir şey yok tedavisiz bir hastalık değil şükür ki

Ben de pkoluyum .. 6 ay boyunca istedik ama düzensiz olduğum için hiç umudum yoktu ben de soğan kürü yaptım 15 gün boyunca adetim düzene girsin diye çünkü 3 ay hiç adet göremedim .. ha adet olabildim mi hayır çünkü hamile kaldım arkadaşlar pkolulara tavsiyemdir kesinlikle uygulayın bu kürü.. ha ayrıca eşinle paylaş tabiki saklanacak gizlenecek bir şey yok tedavisiz bir hastalık değil şükür ki
Fsh değeri önemli sanırım kaçtı peki. Bu arada çok sevindim hayırlı bir şekilde kucağına alırsın canım inşallah :)

Back