- 12 Kasım 2015
- 879
- 201
- 103
- 33
- Konu Sahibi Evdekibulgur
Ço
Çok teşekkür ederim ben normalde bu kadar takıntılı halde değildim evlendikten sonra fazlaca takmaya basladım kafama düşmiyim diyorum ama engel olamıyorum, o kadar şey yapıyorum fayda etmeyince moralim bozuluyo su sogan suyunu 1 ay yapıp iyileşen insanlar var 3-4gün içip adeti gelenler var bende tık yok vucüdüm cok dirençli herhalde benm, kistlerim büyür diye de cok korkuyorum ama kendime de cok kızıyorum düşünmesem belki bu kadar sıkıntı olmıcak sürekli söyleyip duruyorum sımarıklık yapıyor gibi hissediyorum kendimi ama elimde değil taktım kafayı ama düşünmeymeye calısıcam sanada cok tsk ederim arkadasım ya sabırla dinledin cevap verdin bana Allah senden razı olsun yinede pukoya iyi gelen brsyler duyarsan burdan doktorunun dediklerini paylasırsan cok sevinirimIsmini bilmesem de sana dua edicem. Rabbim en hayirli zamanda nasip eylesin kardesim. Kalbini ferah tut. Yine yine yine söylüyorum sanalda hastalığın ile ilgili arastirmlar yapma. Ben yaptım iyilesmem gecikti sana da sebep olmasin