- 28 Temmuz 2020
- 80
- 35
- 3
- 25
- Konu Sahibi tarcinlipasta
Merhabalarr ben burada yeniyim ama bu test konularında bende çok arada kaldım. Bende polikistik over hastası olduğum için hamile kalmam zor olarak biliyorum doktora gittiğimde folik asit başlamıştı 1 sene içinde olmazsa gel tedavi başlarız dedi. Ayrıca ben 1 seneden fazla doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1 ay önce başladım çünkü hep düzensiz olduğum için her ay acaba hamile miyim diye düşünmek istemedim bırakmak için doktora gittiğimde pcos olduğumu öğrendim. Dogum kontrolü bıraktıktan sonraki ay kendiliğimden 29.günde regl gördüm. Şuan reglime 1 hafta var sanırım en sonundakini dikkate alırsam eğer. Ama dayanamayıp kutu testlerden yaptım pazar günü çok çok ince bir silik çizgi çıktı neyse dedim belki yanlıştır zaten en ucuzunu almıştım öylesine. Bugün de predictor erken gebelik testini yaptım ve sonuç baya bi belirgin silik çizgi çıktı fotoğrafını yüklüyorum, çok da istiyorum çocuğum olmasını. Acaba hemen bugun dr gidip kan testi mi yapsam yada 2 gün daha beklesem mi regl tarihim geçmedi çünkü bilemedim bende sizce doğru mudur sonuçççç