Polikistik over

İnş bitanem allah sesini duysun) sen de car mı bebek fln

Ayyy bana çok dua et rabbim nazardan saklasın aman aman şükürler olsn seni karşılıksız brakmamış Rabbim. Aman aman :)

eski bi kpnu farkındayım ama yazmak istedim size. Bende pkoluyum ve 1000mg glukofen verdiler bana. Nasık bi etkisi olcak bnm tedavimr?
Canım pko sebebi insulin direnci mis insulin direnci kanda biriken şekerin dokulara gecememesi birikmesi sonucu kadinda ki hormon düzeyi degisiyo erkeklik hormonu yükseliyor yumurtlama bozuluyor bu ilaçla kandaki şeker dokulara geçiyor hızlı bi şekilde ve birikmesi önlenyor ben de 1 aydır kullanıyorum ve ilaç tedavisi görüyordum 1.ayımda tedavinin şeker ilaci yokken yumurtam aşırı gelişti ve catlamadi 2.ayımda yumurta büyümemis dedi dr ve seker ilaci verdi ve ben kullanmaya o gün hemen başladım tahmini 5 gün kadar sonra da yumurtam kendiliğinden catlamis ve hamile kaldım bilmiyorum bu kadar erken nasıl etki etti başka sebep mi vardı ama mutlaka kullan sadece şeker ilaci kullanıp pko yenmek mumkunmus kilo problemin varsa kilo da verirsin benim olmamasına rağmen 2 kilo kadar verdim ıstahimi kesti bi parça kesinlikle hemen başla

Ayyyy ne güzel ya. Hamile kalmışsın. İnşallah sağ salim al kucağına ya. Evet kilom var. Belki kilo da veririm, ::))

Ayyyy ne güzel ya. Hamile kalmışsın. İnşallah sağ salim al kucağına ya. Evet kilom var. Belki kilo da veririm, ::))
İnşallah canım verirsin diye düşünüyorum hep vermiş kullananlar kilo verdikçe ilaca da devam ettikçe pko yeniyorsun zaten Allahın izniyle

Benim sonucumda bu şekilde tuylenme var ama henüz onunla ilgli birşey yapmadim hormon testindede 3 hormonuma bakıldı tsh prolaktin beta normal cikti ( HASTANIZIN PELVİK US TETKİKİNDE ; Mesane dolumu homojendir, duvar kalınlığı tabiidir. İntraluminal yer kaplayan oluşum izlenmedi. Uterus lokalizasyonu , boyutları ve morfolojisi tabii görünümdedir. Uterus boyutları 70x37x30 mm ölçüldü. Sağ over boyutları 36x17 mm, sol 34x16 mm ölçüldü. Her iki overde periferik dizilimli milimetrik boyutlarda foliküller izlenmektedir .PCOS yönğnünden klinik ve lab. değerlendirilmesi önerilir. Batında serbest sıvı saptanmamıştır ) pkomuyum anlamadım testesteron falan bakilmadi gerek duymadimi bilmiyorum anlayanlar bakabilir mi napmaliyim

adet düzensizliği için doktora gittim ilk önce kan tahliliyle 3 hormanıma bakıldı tsh prolaktin beta üçüde nrmaldi ultrasona girdim ve ultrason sonucum bu şekilde '' Mesane dolumu homojendir, duvar kalınlığı tabiidir. İntraluminal yer kaplayan oluşum izlenmedi. Uterus lokalizasyonu , boyutları ve morfolojisi tabii görünümdedir. Uterus boyutları 70x37x30 mm ölçüldü. Sağ over boyutları 36x17 mm, sol 34x16 mm ölçüldü. Her iki overde periferik dizilimli milimetrik boyutlarda foliküller izlenmektedir .PCOS yönğnünden klinik ve lab. değerlendirilmesi önerilir. Batında serbest sıvı saptanmamıştır'' Doktora gösterdim adet sökücü yzdı eğer kulandıkan sonra 10 gün içinde adet olmazsan gel dedi bende tüylenmede var 17 yasındayım acaba pcos olsam ultraonda çıkarmıydı teşekkür ederim şimdiden

Merhaba hanımlar geçen sene konuşulmuş konular . İnşallah herkes bebeğine kavuşmuştur . Bende de pko var. Inofolıc combi kullanmalı mıyım ?
İnofolic combi bizim için önerilen folik asit kesinlikle kullanmalısın bebek düşünüyorsan şimdiden başlamanı öneririm regliyi düzene sokup yumurtlamana destek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…