- Konu Sahibi Hayatsevinceguzel22
-
Senin adet düzensizliğin var mi canim ya benimki sadece ultrason da görünüyor başka hiçbir belirtisi yok. Bu hastalıkta önemli olan şey kile al ama canım beslenmene dikkat et ve klomen sonrası genelde olumlu sonuçlar alınıyor ben tokatta taşıyorum üniversite hastanesinde bir hocaya gidiyorum
İnş canım.tez zamanda kavuşuruz istediklerimize.bakalım haftaya doktora gidicem neler dicek yazarım buradan mutlakaO zaman yoktur bur problem içini ferah tut rahat ol stres yama streste çok etkiliyor
Merhabalar bende yeni öğrendim aynen benimde on gün önceden aralıklarla agrilarim oluyor ve adet duzensizliligim ve kilo problemimde yok anlamadım bendeArkadaşlar merhaba.bende pkoyum yeni öğrendim.adet düzensizliğim yok ama adetten yaklaşık 10gün önce başlayan bir ağrım oluyor.benim gibi bunu yaşayan var mı ?
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz banada doktor polikistik over dedi ama kilo problemim yok adetimde çok düzenli bir gün dahi şaşmaz çocuk istiyoruz ne yapmam gerekiyor acaba başka bir doktora da görünsem mı çünkü daha öncede ultrasonla bakıldı hiç öyle bişey söylemişti doktor bi de ilaci yumurta gelişimi için mı veriyor
ayni seyler bende de oluyr canim acaba dedim ilaci kullandigimiz zaman ilerleyince azalir mi etkiler dedim ama azalmiyor sanirim1000mg canım günde 1tane.benimde çok midemi bulandırıyor baş dönmesi yapıyor.ama araştırdım çok pkoda insilğn direnci çok önemli gebeliğe de cok engel.mecburen katlanıyorum
Bu metdormin turu ilaclar bir bende etkilenmedi demekki glukofen 850 mg kullaniyorum daha oncesinde de matofin kullanmistim zerre kadar ne bulanti ne bas donmesi hicbirsey yapmadi
Midem cok cok hassastir ustelik ama bu hap zerre kadar etkilemedi beni aspirin daha cok tepki veriyor vucudumda dusun:)Gerçekten mi çok şanslısın canım.ben içiyorum glukofeni 15 dk midem bulanmaya başlıo sanki midem hep ağzımda iştahımı da kesio.doktor söylemişti zaten böle olacağını
Midem cok cok hassastir ustelik ama bu hap zerre kadar etkilemedi beni aspirin daha cok tepki veriyor vucudumda dusun:)
Ya kızlar bende rahim filmi cekunmistum ya temiz çıkmıştı doktor adet olursan tekrar gel demişti öğretmenim ben tatile girecez memlekete gidicez adetim de tatile denk geliyor diye aradım tamam tatilden sonra gel dedi hocam bundan sonra ne yapıcaz dedim eşinle bir hafta aralıksız ilişki deneriz dedi bende hocam onu yaptık zaten dedim catlatma iğnesi de yaptık olmadı dedim bana sen gel bi bakarız dedi ben çok sinirlendim benim için çok önemli olan bu durumu nasıl sen gel bakarız seklinde ifade edebiliyor ve kaç kere görüşmemize rağmen beni hatırlamıyor her defasında aynı soruları soruyor bu doktoru değiştirmeli miyim
Canim tokatta yim ben üni hastanesinde bir hoca aslında memnunum ama bazen çok basite alıyor gibi geliyor belkide sorun olmadığı için böyle davranıyor yaklaşımı çok iyi ama rahat en az 8 kere görüştük her gittiğimde aynı soruları soruyor mesela esin sperm testi yaptırdı mi şeklinde. Ama izlediği yol dogru. Bilemedim şimdiCanım akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama tamamen kendi fikrimi söylüyorum doktora inanmak güvenmek bence bu işin yarısı.çünkü stresini arttıyor ya da rahatlatıp stresini azaltıyor.eğer memnun kalmadıysan değişmelisin doktorunu.nerede oturuyorsun tatlım?
eski bi kpnu farkındayım ama yazmak istedim size. Bende pkoluyum ve 1000mg glukofen verdiler bana. Nasık bi etkisi olcak bnm tedavimr?Gerçekten mi çok şanslısın canım.ben içiyorum glukofeni 15 dk midem bulanmaya başlıo sanki midem hep ağzımda iştahımı da kesio.doktor söylemişti zaten böle olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?