Polikistik over

Hayatsevinceguzel22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
3
0
1
31
merhaba arkadaslar dun doktorum bana yumurtalıgımda polıkıstık over oldugunu soyledı ve bız cocuk dusunuyoruz bırde bana Miyositol positive adlı ilacı verdi bu nedir ne işe yarar bu ilacı kullanıp polikistik over olup hamile kalan var mı ?? kılo yaparmı deneyımlerı olan varmı yasayanlar bılenler kullananlar yardımcı olabılırmı arkadaslar.

Son düzenleme:
canım bende polikistik over hastasıyım ve çocuk istiyoruz doktoeum bana ınofolıc toz verdi onu kullanıyorum yumutlama günlerine dikkat et insallah en kısa zamanda hamıle kalırsın

Bendede var ama.kilo problemim yok hatta almaya calisiyorum alamıyorum 48de kaldim senelerdir kan testi filan yaptirdim normal.siz insulin aclik kan sekerinize baktirdinizmi

Tsh normal benim dktor insulin de normal.dedi ama internette 5 ten yuksegi risk altinda demekmis benim 5.5 cikti interneti okuyunca hep sıkıntıya giriyorum :(

Kızlar ben de 24yaşındayım. 2buçuk aylık evliyim. Kendimi bildim bileli de pco luyum :( Bebiş istiyoruz. Ama ben 5aydır adet görmüyorum :KK1: bulunduğum şehre yabancıyım iyi bi doktor bulsam da gitsem artık o_O

Ya benim vardı 17 yaşımda falan kendiliğinden ilaçsız bir şekilde kayboldu..Ya yanlış teşhis koydular ki bence doğruydu heryerimden kıl fışkırıyordu ya da zamanla kendiliğinden yok oldu..Şu an evliyim geçenlerde kontrol için gittiğimde hiç kist yok dedi maşallahh.

Merhaba arkadaslar ben aranizda yeni sayılirim ve bir sorum oluck 1 yıldir çocuk istiyrz ama hic bir sekilde gelebelik gercekleşmedi esimin sprm hareketliliginde problem varsi bu ay ilac kullanimi ile duzeldi ama bnim doktora gittigimizde sorn olmadigini soledi ama brz başindanngonderir gibi davrandi sarac oglunun vidiolarini izlerkende lh ve fsh dengeli olmasi gerktigini arada birim vrsa polistik over olabilecegini soledi benim de gögus uclarinda kıllanma var fsh 7 lh 9.90 bir bilginiz var mi bende de polistik over olabilir mi doktor ultrasyonda fark etmeme ihtimali oabilir mi yardimci olursaniz cok mutlu olurim

Supheniz vsrsa baska bi doktora daha gorunun ben kendimi bildim bilesi adet duzensizligi var devlet hstanelerine gidiyordum duzensiz diye sokturucu yazip gönderiyorlar di ama kendi kadim dogum doktoru buldum ona gittim direk pko var dedi gosterdi iki taraftada inci gibi dizilmis kucuk kucuk yumurtalar

Ya bende cok istiyrm emin olmak içn başka doktora gitmeyi ama ben kktc de yasiyrm ve burda ulaşim sorunlu kendi aracn ile gidebiliyrsn yani esimin goturmesi gerkiyr oda bir iki ay daha beklememi eger gonlumu rahat tutmami istyr ama bende artk etrafmdan duydugm kırıcı sözlerden bir an önce kurtulmak istiyrm oyuzden her şeyi iyice araştirmak istiyrm kendi cabalarmmile

Siz deenemeye devam edin bi sorun yoksa olur sorun olsa bile hamile kaliyorlar yani imkansuz diye bisi yok Allah ol der olur kurban oldugum Rabbim nelere kadir umidini kesme

Back