Polikistik over

Dört beş ay önce kadar yazismistik canim hikayeni biliyorum ve umut olmuştun bana:) bende yarım tablet icecem ilk hafta Sonra sabah akşam yarım tablet sonra tam icecem. Umarım faydasını gorurum. Senin çok kalmadı heralde canim bebeğine kavusmana :)

Valla ben hala inanamıyorum canım gerçekten en beklemediğin anda oldu, sizin de olacak inşallah için rahat olsun pcos bebek için engel değil bunu bilin :) bizim 3 ayımız kaldı teyzesi dua edin inşallah kavuşalım hayırlısıyla..

Busra___mustafa___ Busra___mustafa___ arkadaşım sen de bebeğini kaybetmişsin ama elhamdülillah demek ki hamile kalabiliyorsun.. ben 2 sene boyunca resmen düşük yapanlara bile imrenir olmuştum en azından hamile kalabiliyor ne şanslı diyordum. Inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanda :KK200:

Saati çok önemli canım çünkü ben ramazanda mecburen sahur ve iftarda iciyordum. O donem adetimin üzerinden 1 hafta veya 10 gün geçmesine rağmen kanama yaşamıştım.. hemen doktora gittim o da ilaç saatlerini yaklastirdigin için olmuş olabilir günde bir taneye düşürelim ramazanda demişti...
hııım saol cnm böyle önemli olduğunu bilmiyodum .

Yani saati satine uymaya bilir belki ama elimizden geldigince dikkat etsek daha iyi olur sanirim ben sorsum saati onemlimi dikkat etmekte fayda var demisti bende biraz fazla sitresliyim herseyi iyi yaoiim olsun bi an once diyorum:KK43:
Bende Dikkat edeceğim artık . olur inşallah cnm allah isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah

Am

Aminnn cnm kaninda pihtilasma falan olabilir bunuda ogren kuzenimde 2dusukten sonra ogrendi sonrasinda igne vuruldu saglikli bi doum yapti sende mutlu haberler al insallah beklemek cok zor insani piskolojik olarak zorluyo
A
Valla ben hala inanamıyorum canım gerçekten en beklemediğin anda oldu, sizin de olacak inşallah için rahat olsun pcos bebek için engel değil bunu bilin :) bizim 3 ayımız kaldı teyzesi dua edin inşallah kavuşalım hayırlısıyla..

Busra___mustafa___ Busra___mustafa___ arkadaşım sen de bebeğini kaybetmişsin ama elhamdülillah demek ki hamile kalabiliyorsun.. ben 2 sene boyunca resmen düşük yapanlara bile imrenir olmuştum en azından hamile kalabiliyor ne şanslı diyordum. Inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanda :KK200:
amin saol cnm

Am

Aminnn cnm kaninda pihtilasma falan olabilir bunuda ogren kuzenimde 2dusukten sonra ogrendi sonrasinda igne vuruldu saglikli bi doum yapti sende mutlu haberler al insallah beklemek cok zor insani piskolojik olarak zorluyo
Bnde öyle düşünüyorum zaten düşük için iğne yapılıyormuş daha tam araştırmadım pıhtı için mi filan ama hamile kalırsam inşanlah yaptırırım

Selamlar kizlar 11 aydir ikinci cocuk icin ugrasiyorum pkoluyum 2 kez klomen kullandim bu surecte o zmn iki uc tane yumurtam gelismisti igneyle catlatmisti dr 4 ay sonra yine.kullandim klomen bu ay ama yumurya gelismemis:KK43:
İnofolic ve glukofaj diye ilaclar verdi bu ay adet olduktan sonra igme tedavisine baslicaz dedi igne tedavisi olan varmi aranizda acaba

canım bende de polikistik över varmış evlendikten sonra öğrendim ilk 6 ay biz çocuk istemedik sonrada doktorumu ihmal ettim 8 ay olmadı ilk klomen tedavisinde de hamile kaldım ben çok umutsuzluğa düşmüştüm ama öyle değilmiş şimdi kızım 11 aylık:) Rabbim sana da nasip eder inş

X