Polikistik Over

Çok sevindim gerçekten senin adına. Allah herkese şifa ve hayırlı evlatlar versin

Hic zaman kaybetme bence. Sunu da unutma etrafimizdaki cogu insan adeti duzenleyici ilaclarin zararli oldugunu soyler.Benim de basima gelen bir durum.Ama soyle biseyde var bu doktorlar bosuna mi okumus o kadar yil. Zararli bi seyi neden versinlerki.. dogal yolla adet olsak keske ama malesef bu da bizim kaderimiz. Allah dermansiz dert vermesin. Bende tup bebek icin arastirma yapiyorum. Acibadem hastanesine gidecem bugun gorusmeye. Bana dua edin ve bilgilerinizi esirgemeyin. Allah isteyen herkese nasip etsinn.

Ben genelde her ay adet oluyorum ama düzensiz işte. Bir ay birkaç gün sonra olması gereken günden, bir ay birkaç gün önce. Böyle karışık. Gideceğim sanırım aksatmasam iyi olacak. RABBİM hayırlı evlatlar nasip eylesin :)

Sagol isteyen herkese versin Allah ım. Soru sormak istediginde zevkle yanitlarim.

bende adet problemi yok. 30-33 gün arası mutlaka görüyorum adet. ama halen gebe kalamadım

Merhaba canım bende pkoluyum ama bunu 1 yıl önce öğrendim 20 aylıkda evliyim çocuk istiyorum pko dan olmuyor. Gecen ay klomenle ( yumurtaları geliştirmek için ilaç) ilk defa hamile kaldım ama düştü malesef. Hamile kalınabiliyor ama normal insanlara göre biraz daha zor. Dostinex kullandm demişsin bildiğim kadarıyla o ilaç prolaktin hormonu yüksekliğini düzenliyor. Pkonun ilacı yok sakın dogm kontrol ilacı kullanma zararlı yani onun yerine Sogan suyu iç. Maydanoz suyu iç. Ben 7 aydr glucophage kullanıyorm şeker ilacı pko için. Doktor adetini düzene sokacak dedi gercekten de soktu düzene çok şükür. İnşallah düzelir sizinde

ben de matofin kullanıyorum gerçekten memnunum

Günaydın arkadslar bende de kist var hapa basladım dün lakin 1.5 aydır hayıt tohumuda iciyorum hapla birlikte devam etsem bi sorun olurmu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…