Polikistik Over

destinychild88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
85
16
98
İstanbul
Ben 19 yaşındayım.Sivilcelerim nedeniyle doktora gittiğimde hormonlarımda bozukluk olduğunu ve bu yüzden sivilcelerimin tekrarladığını öğrendim. FSH ve LH arasında dengesizlik var.FSH 5.8 LH 5.2. Bu polikistik over olduğumu gösterir mi? Testesteron hormonumda bi sıkıntı yok. Adet düzensizliğimde yok. Bir tek sivilcelerim var. (çok fazla değil,ağrılı akne değil) Ve eğer öyleysem sivilcelerden kurtulma yolu yok mu?

Arkadaşlar size birşey danısmak istiyorum fikirleriniizi bekliyorum Ben yıllardır pukoluyum ve yıllardır dogum kontrol hapı ile adet gördüm hiç bırakmadım şimdi 3 aylık evliyim, su an kesinlikle cocuk istemiyoryz sartlarımız hiç buna uygun değil fakataklımda hep cocugum olur mu olmaz mı sorusu var her gün düşünüyorum, sizedanısmak istediğim konu şu, ben bu ay yıllardır kullandığım dogum kontrol hapını ilk defa bırakmak istiyorum sogan kürünebaslamak istiyorum, cunku dogum kontrol hapları kisti tedavi etmiyormus sadece adetgörmemizi sağlayarak adet olmuyorum şikayetnden kurtulmamızı saglıyomus sogankürüne başlamayı düşündüm ama bu sefer korkuyorum kür bende işe yaramaz da kistlerim daha cok cogalır ve artarsa diye ozaman cocugum olması daha da zorlascak diye korkuyorum ama böle hapla da nereyekadar iyileşmek adına brsyler yapmam gerek diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım sogan kürüne baslayyımmı yoksa haplarla adet görmeye devam edip 1 yıl kadar flaan sonrahamileliği düşündüğüm zaman mı hapı bırakayım lütfen fikirleriniizi bekliyorumarkadaslar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…