bu konuda yorumlarinizi bekliyomKizlar bende pko luyum ve hamile kalamiyorum bi senedr korunmuyoruz ama doktorlara gore hic bi sknti yok ama kismet iste Rabbimden umut kesilmez 😂😔😔
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda yorumlarinizi bekliyomKizlar bende pko luyum ve hamile kalamiyorum bi senedr korunmuyoruz ama doktorlara gore hic bi sknti yok ama kismet iste Rabbimden umut kesilmez 😂😔😔
kızlar lütfen bilen duyan yaşayan varsa yardım etsin. bende polikistik over hastalığı varmış yani olgunlaşmamış yumurta fazlalığı. çocuğumun olmasını engeller mi??? şuan bekarım 58 gün sonra düğünüm var.
bu konuda yorumlarinizi bekliyom
Kizlar bende pko luyum ve hamile kalamiyorum bi senedr korunmuyoruz ama doktorlara gore hic bi sknti yok ama kismet iste Rabbimden umut kesilmez 😂😔😔
polikistik over sorunu en çok rastlanan infertilite nedenlerinden biridir. normal kadın doğumculara değil tüp bebekçiye gitmeniz gerekir.yoksa boşuna maddi manevi kaybınız olur.
Nasil yani biraz daha detayli anlatbilirmisin bi bilginiz varsa tedaviyle ilgili 😥😥
kızlar lütfen bilen duyan yaşayan varsa yardım etsin. bende polikistik over hastalığı varmış yani olgunlaşmamış yumurta fazlalığı. çocuğumun olmasını engeller mi??? şuan bekarım 58 gün sonra düğünüm var.
kızlar 21 yaşındayım 3 yıl önce adet düzensizliğinden doktora gittim sol yumurtalıkda polikistikover tanısını koydu doğum kontrol hapı kullandım bi kaç ay ama o da kıllanma ve döküntü yapınca kullanmayı bıraktım. Bir süredir soğan kürünü deniyorum ama hala adetlerim düzensiz. Aynı tanı ablam içinde konulmuş ve dört doktora birden gitmeye başladı psikolog endokrinoloji jinekolog ve dietisyene. Banada biran önce adam akıllı tedavi olmam konusunda ısrar ediyor istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bu konuda iyi bir jinekolog var mı ? Teşekkürler
Cnm mrb. Konunu gorunce hemen yazmak ıstedım ben ıkıbucuk yıllık evlıyım ılk evlendıgımde bır sene yapmayım dıyodum ama oyle olmuyor.adetlerim cok düzensizdı hastaneye gıttım polıkıstıkover var dedıler.o zamanlar zayıftım ılac tedavisıne basladım altı ay kullandm adetım duzene gırmedı ve asırı derecede kılo aldım. Ondan sonra ılac kullanmayı bıraktım hastaneye tasınmaya basladık tabı bu sure zarfında korunmadık cocuk olsn dıye ama malesef olmadı ve bır seneyı gectı hala hamıle kalamadım.ve dort aydırda adet olamıyorum.bayramdan sonra hastane degısıklıgı yapıcam bakalım artık allah kerım ne dıyıcekler son durum ne olacak
kilo almaya çalışma polikistik over da zayıf hastalara bile kilo verdirmeleri gerekebilirmiş bendede polikistik var bana da doktorum öyle dedi bu yuzden kilo alma canım hatta antalyadaysan ya da antalya yakınlarındaysan sana doktorumu önereblirim
dediğim gibi şuan nişanlıyım 13 eylülde düğünüm bir sene bekleyim evliliğim biraz otursun istiyorum daha sonra çocuk istiyorum. ama işte olmazsa tedavi filan gerekirse tedavi uzun sürerse zaman çok geçerse diye korkuyorum karar veremedim. evlenince bi tane doğurup sıkıntımı atsam mı diyorum olursa tabi çocuğum Allah ın izniyle. ama bi yandanda biraz evliliğimin tadını çıkarıyım diyorum bilemedimmm![]()
slm kızlar bende polikistik over rahatsızlığı var evleneli hiç korunmamamıza rağmenbebeğim olmadı, 08/08/2014 te çatlatma iğnesi vuruldum tabi ilk iğnem ilk iki gün karnım çok ağrımıştı, ilişki sırasında bile ağrıdı ancak ben iğneyi vurmadan öncedeilişkiye girmiştim,iğneyi vurdurduğum akşam 5-6 saat sonra da ve ertesi gün yani şu 36 saat sonrası yapamadım, ve sonraki gün karın ağrım geçti,biraz akıntı var, ama ağrım sızım kalmadı sadece adet olmadan önceki gibi yüzümde çene kısmında biraz sivilcem var, ve akıntım gebelik testi için adet olursan üçüncü günü adet olmazsanbir hafta sonra geldedi ancak ben ne zaman test yapsam geçen reğil dönemim 25 idi olmayacakdiye korkuyorum, sitrese girdim, bebek çok istiyorum, ama şu polikistik over beni çok sitresesokuyorben de pkolu olduğumu 6 sene önce öğrendim o zamanlar senin gibi çok korkmuştum çocuğum olmayacak mı diye. 2 sene yasmin kullandım ve kilo verdim kistler yok denecek kadar küçülmüştü. Evlendiğimde de 7 ay yine yasminle korundum ev ankarada okul istanbulda her hafta yolculuk yaparken bebek olmazdı. hapı bırakınca 5-6 kilo aldım. ilk ay zaten hamile kalma ihtimalin düşük haptan sonra bi de sürekli istanbula da gittiğim için gün de tutturamamış olabiliriz, 2. ay eşimin görevi benim okul derken 2 hafta görüşemeyince olmadı zaten3. ayda da hamile kaldım bebeğimiz fazla bekletmedi
pko lu olduğum için doğum kontrol hapıyla korunmam daha iyiymiş hem hormonları hem yumurtalıkları düzenler kilo da almazsın demişti doktor gerçekten de öyle oldu
inşallah sen de bir sorun yaşamazsın canım iyi bir kadın doğumcuyla görüş çocuk da benim gibi hemen düşünmüyorsan ona göre bir tedavi uygular