polikistik over?

bnde kayseriye gelin geldim
ewet biraz değil baya pahalı dewletde 600 tl falan tutuyomuş

Napcaz tek olsunda . Devlete gıdınce doktrlar basından sallıyor resmen. Adama dıyorum esım artık korunmayack bebek ıstıyoruz eee dedı bana bende dedım doktr bey ne eee sı testler faln yapmıckmsnz ultrsyna koymayackmsnz dedım snra dıyor tamam hadı bakayım ultrsyndan saol ya zahmet ettın dıyecektmde neyse sustum cıktm ozele gıttım

aynn öle valla kayseride bide dewlet hastanelernde şu var kadın doğum bölümüne kadınları 6 yada 7 kişi oplarak alıyorlar herkes bi yerden konuşuyo afedersinz ama snki koyun sürüsü ona bişey diyo sana bişey diyo anlamıynki doğru dürüst anlatmıyo derdini sna

Bu nedır ya toplu hastamı bakılır ... Aydın oyle degıl ya tek tek sırayla gırersın ama ben bıraz sinir bı doktra denk geldm sanrım. Doktr cok onemlı ama hepsı aynı tıp egıtımını almıyormus gıbı hepsı bask bırsey dıyor

Son düzenleme:
Bu nedır ya toplu hastamı bakılır ... Aydın oyle degıl ya tek tek sırayla gırersın ama ben bıraz sinir bı doktra denk geldm sanrım.

öle bakıyorlar hatta kadınn biri hamile olmak istiyom dedi kadına ne baktı ne git tahll ver dedi ne ilaç yazdı git kilo ver gel dedi anlamadm valla

öle bakıyorlar hatta kadınn biri hamile olmak istiyom dedi kadına ne baktı ne git tahll ver dedi ne ilaç yazdı git kilo ver gel dedi anlamadm valla

Banada ilaç falan vermedı canım tahlılde yaptrmadı. ben kendım gıdıp folık aldım ama takmadım o doktru sonra gıttgım özeldekı doktrum dırek folık yazdı kan ıdrar tahlılı yaptrdı ultrasya baktı smear yaptı.

aynılarını bana yaptı bnde özele gittim senn gibi ama bna ınofolıc ve glucpohage 850 mg bnları verdi ınofolıc 5 ay kullancn dedi diğrini hamile kalana kadar dedi

biri yumurtaların çatlaması için diğeride pkoslu oldumuzdan kandaki şeker düzeyini sağladığından adeti süzenliyomuş

Hmmm anladım canım bana hic ılac vermedı kistim için sadce 1 ay sonra gel ve folık kullan dedı. Eşimn sperm degerlrı cok ıyıms hatta bızden once cıkan hastanın dgerlrı eşimnkının 4te 1 ımıs ve eşi hamıleydı.

biri yumurtaların çatlaması için diğeride pkoslu oldumuzdan kandaki şeker düzeyini sağladığından adeti süzenliyomuş

Hmmm anladım canım bana hic ılac vermedı kistim için sadce 1 ay sonra gel ve folık kullan dedı. Eşimn sperm degerlrı cok ıyıms hatta bızden once cıkan hastanın dgerlrı eşimnkının 4te 1 ımıs ve eşi hamıleydı.

bilmem bnada bunları verdi kullan ve zayıfla hamile kalırsın dedi o kadar

Kizlar yazdigimi okumadinizmi 8. Sayfada galiba

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
yakınız yinede aşılama yaptrdn mı hiç

evt baya yakınız yok ben yaptırmadım aşılama çünkü güvenmiyorum aşılamaya illaki tutan vardır ama %10 şansın var yaptırmayıda düşünmüyorum.kayseride bir çok dr.gittim özele iyi dr.lar var tüp bebek düşünüyoruz biz acıbademde yada memorıal

Kizlar yazdigimi okumadinizmi 8. Sayfada galiba

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okudum ben senin yazdığını ama senin tek yumurtalğnda sıkıntı yokmuş benm mesela ikiside çok dirençli iğneye dahi yanıt vermiyo ne güzel şanslıymışsın ki hamile kalabilmişsin inş.darısı başımıza ne diyeyim

denemek lazım ama bnce bnde erciyese gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…