Hmm o zaman şifa olsun tatlım gelsin bebişin inşallahben bugün başladım ama midem bulandı birascıkk şifa niyetine dedim nefes almadan içtim artık
Hmm o zaman şifa olsun tatlım gelsin bebişin inşallah
hoş geldin sefa geldin tatlım aramızabende pco.luyum ama biliyosunki bizim hastalığımızın tedavisi yok ömür boyu bizimle bu hastalık Allah daha büyük dert vermesin çokk şükür
İnşallah canım inşallahinşallah teyzesi seninkide gelsin
saol canım aynen bızımle gelecek alıstım galıba artık kulun sınavı en cok ıstedıgı seymıs demekkı bızımkıde bu
İnşallah canım inşallahKaç yıllık evlisin canm?
4. yıla girmek üzereyim canım pkoluyum 26 yaşındayım başarısız 1 tüp ve 1 aşılamam oldu2,5 yıllık evliyim ben hiç korunmamamıza rağmen olmadı bebeğimz kendimi bildim bileli düzenli adet görmedim ben pco.luyumsen kaç yıllk evlisn kaç yaşndasın?
4. yıla girmek üzereyim canım pkoluyum 26 yaşındayım başarısız 1 tüp ve 1 aşılamam oldu
4. yıla girmek üzereyim canım pkoluyum 26 yaşındayım başarısız 1 tüp ve 1 aşılamam oldu [/
canım ıns bebişlerımıze kavusacagız tup bebk denemenı nerde yaptırdın
Yok canım pko engel değil benim gibi pko olup tutan var mı diye sorduğumda bana çocuk albüü gösterdi ve hepsi senin gibiyken oldu dedi nasip değilmiş demek bana tutunamadı canım çok stres yaptım bide ben ne bileyim işte şuan klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum büyüyor çatlıyor ama nedense bi türlü gelmiyor..ben ilaç ve iğneyle tedavi gördüm sonuç alamadım tüp bebeğe geçicez nasipse peki neden tutmadı tüp bebeğin yada sonradanmı düştü pco embriyonun tutunmasına engelmiymiş sen benden daha tecrübelisin bu konuda dr.un ne söyledi canım
Elazığda canımm inşallah hayırlısıyla gelsinler artık
4. yıla girmek üzereyim canım pkoluyum 26 yaşındayım başarısız 1 tüp ve 1 aşılamam oldu [/
canım ıns bebişlerımıze kavusacagız tup bebk denemenı nerde yaptırdın
Yok canım pko engel değil benim gibi pko olup tutan var mı diye sorduğumda bana çocuk albüü gösterdi ve hepsi senin gibiyken oldu dedi nasip değilmiş demek bana tutunamadı canım çok stres yaptım bide ben ne bileyim işte şuan klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum büyüyor çatlıyor ama nedense bi türlü gelmiyor..
ben bır asılama ve bır tup bebek ve yumurta toplama yapıldı ama yapıldı maalesef transfer yapılamadı yumurta kalıtesı ıyı degıldı pko bebısın tutunmasına engel degıl bı tane guzel yumurta olması bıle yeterlı onemlı olan kalıte
amin canım amin bır komsum vardı onunda bununla ılgılı problemı varmıs smdı 6 yasında kızı var o bana soylemıstı hergun fetıh suresını ve meryem suresını okudum demıstı son zamnlarda fırsat buldukca okumaya calısıyorum
evet dua edelim bol bol birde senin tüp bebek nekadara maal olmuştu prof.olması gerekirmi illa opr.olsa olurmu acaba
canım ben ıstdayım yumurta rezervım cok dusuk ıkı yılda anca bu kadar olabıldı ılk gıttıgım bı kac doktor bana senden bişi olmaz dedı ESIMDE BI PROBLEM YOK YER GÖK DUAYLA cok sukur prof FARUK BUYRU tanıstım hem moral olarak destek verdı prof olması sart degıl EGER TUP BEBEK YAPILMIS OLSA IDI 4.500 CIVARIYDI Florence Nightingale HastanesiNDE OLACAKTI
canım ben ıstdayım yumurta rezervım cok dusuk ıkı yılda anca bu kadar olabıldı ılk gıttıgım bı kac doktor bana senden bişi olmaz dedı ESIMDE BI PROBLEM YOK YER GÖK DUAYLA cok sukur prof FARUK BUYRU tanıstım hem moral olarak destek verdı prof olması sart degıl EGER TUP BEBEK YAPILMIS OLSA IDI 4.500 CIVARIYDI Florence Nightingale HastanesiNDE OLACAKTI
evet canım maalesef ıgnler harıc sımdı cok sukur bı tane daha yumurta var galıba ıgnelerı yapıyorum grmına gore fıyatları degısyo yumurta rezervı dsuk oldugu ıcn daha fazla ıgne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?