polikistik over

• Konu Sahibi Konu Sahibi pnr_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım soğan kürünü denemeni tavsiye ederim bende pkoluyum

Merhaba Arkadaşım;
bence sen soğan kürünü dene.bende soğan kürünü denedim ve işe yaradı

slm kızlar bende pkoluyum. 7 ay once ogrendm agustosta 3 yıllık evlı olucam... benmde bu zaman kadar hıc olmadı. ustelık esımde varıkosel var bendede yumurtalama sorunu artı sag tupum kısmen kapalı bende beklıyorum olsun dıye sogan suyu ıctm faydasını gordum ama bebıs olmadıç ıncır ıctımm ters teptı ıcmez olaydım... 2. kez klomen tedavısı goruyorm 15.gunumde 28mm buyuklugunde yumrtam var bklm catlıcak mı doktor ıgnede vermedı ??? ıns bu ay mujdelı haberı alırım :)..... benmde duzensız adetlerım ama her ay olurum 2 3 gun gecıkır baznde hc gecıkmezz. vee bende 20 yasındayım 40 kıloyum banada kılo alırsan duzelr bu sorunun ddı ama bende alamıyorm kılooo

canımmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki. cünkü bende kendimi bildim bileli bu meymeretsiz şeyle uğraşıyorum.. bazen oluşuna bıraktığımda 9 ay gelmediği olurdu. doktorlar hep ilac hep ilac.. adetim düzeldimi ilk başta hayır tabıkı. olan benım bedenime aldığım kilolara oldu.. yalnız bendeki polikistik over sendromu anne ve babamda şeker hastalığı olduğu için genetik olarak benım yumurtalıklarıma yansıyormuş. bundan dolayı yumurtlama olmadığını söylemişlerdi. hatta hamile kalmanda bile skıntı olur dediler. ben cok üzüldüm ama annem hep evlendiğinde düzelir herşey yoluna girer bu kadar kafana takma diyordu.. bense o doktor senın bu doktor benım geziyordum. bıktım artık herkese derdimi anlatmaktan. btün doktorlar hic olumlu konuşmuyordu. ama evlendim ve adetim düzene girdi. yanı herhalde girmiştir :) evlenmeden bi ay öncesi ilacı bırakmıştım hem bebeğim hemen olsun sıkıntı yaratmasın hemde ne olur ne olmaz diye. ve 3 aydır düzenli geliyor. keşke baştan annemi dinlesem bu kadar kafama takmasaydım. bence sende bukadar cok sıkma canını cunku sen ne kadar üzülürsen okadar cok yansıcak wucuduna.. ayrıca sana tavsıyem spor yap. sporu bırakma derim. cunku düzenli spor yaparsan hem wücudun için hemde psikolojn icin iyi gelecektir. birde sabahları biberiye bitkisini kaynat ic derim. eskiden kadınlar bu tür hastalarıklarını söyleyemedikleri icin biberiye bitkisini kurutur kaynatır icerlermiş. Bende ictim ve faydasını gördüğüme inanıyorum. cünkü sporla destekledim bir dönem düzenliydi ama kilo almaya başlayınca yine gelmemeye başlamıştı. kilona cok dikkat et ve kendini bu konuda üzme derim. sağlıklı günler diliyorumm.. :)

bende 15-16 yasında bu hastalıkla tanıstım 2 sene boyunca bi faydası olmadı ve kilo alınca sol da pko oldu.. en sonunda doktorumu değiştirdim özele gittim ve 12 santim kist oluşmuş ayrı bi tür.. onu tam 10 günde yok ettiler.. 31 mayıs cuma günü de gercek tedavi basladı yumurtlama olsun diye diane35 verdi.. vücudum su tuttugu için ödem attırcı bi hap verdi ve insülin direncim olmadığı için diaformin verdi. 5 gündür kullanıyorum ve 4 kilo verdim. kilo pkonun baş düşmanı hatta sinsi düşmanıdır kilo vermeden onların zararını azaltamazsınız..

ayrıca polikistik over sendorumu sonradan oluşan bir kist değildir. doğuştan vardır böyle doğmuşuz.. doktorumda sen bunla doğmusun bunla yasamak zorundasın ve zararlarını azaltmak zorundasın dedi. en basta kilo vermem gerektiğini söyledi. ve verdiği ilaçla hem kilom hem de tüylenmemin azalacagını söyledi..

bu ilaçla 15 20 kg zayıflayanlar var bu sitede bende onlardan destek aldım..

iyi bi doktora görünün ve dertlerinizi anlatın mutlaka derdinize derman olacak bi doktor vardır.. allah yardımcımız olsun..

Bende bursdayim ve bu lanet hastalikla ugrasitorum medicalparkta ahmet yilmaz jimerdede cenk bey var kesinlikle tavsiye ederim bayan doktor tercihinse cekirge devlette sanem hnm var

yıllardır çocuğum olsun istiyorum olmuyor pco olduğumu yeni öğrendim

arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen

canım benım hiç üzülme hepimizde var bende öleydim serefsiz bilincsız doktorlar yüzünden 55 kg dan 80 e cıktım sımdı 68 e ındım soğanın 2. ayında ilaçsız adet gördüm mucize gibi bide3 glifor kullanmanız gerekıyor yumurta oluşturuyo ve ınsulın dırencını kırıyor ve bu şekilde zayıflamana yardımcı oluyor kendı kendıne gebelik yaşayanlar bile var gliforla diyet spor yapcak bısı yok zayıflıcaksın bunun çözümü bu biliyorum kg vermek çok çok zor pcosta ama yılmak yok yenicez hep birlikte nolur üzülmeyin kafanıza taktıkça çekersiniz dertleri sıkıntıları Rabbim hepimizi düşünmüştür..

benim size tavsiyem bağışıklık sistemini kuvvetlendirici vede kistinizi parçalıyacak bitkisel ürün kullanmanız benimde sol yumurtalıklarda 9 santim sağ yumurtalıkta 5 santim kistlerim vardı ve acil ameliyat olmam gerekiyordu.hamd olsun doktorumla tanıştım hayatım bir anda değişti. ve tekrar doktora gittigimde ögrendim soltarafta 5santim sağ taraftaki ve rahimin içindeki kistler tamamen yok oldu.eridi bitti.bu durum olalı bir ay oldu tekrar gidecegim inşaallah tamamen bitmiştir ve sonrada sizinle paylaşağım.bende bursada oturuyorum sizede acil şifaalar diliyorum.
o garip doktora 250 tl para verdim düşün. alttan muayene etmek isteyende oydu. bursada yaşıyorum. dediğim gibi benim ilerlemiş olacak ki aylarca kullanmama rağmen bir şey ifade etmedi.

daha dün endokrin doktoruna gittim bekar olduğum için yine doğum kont hapı önerdi yasmin en iyisiymiş de içlerinde bilmem ne..ama ben yine ısrarla içmemeye devam edicem..şükür kilo sorunum yok zayıfım baya bi hatta ama yinede korkutuyor bu hapların yan etkisi beni..
bende soğan kürü yaptım iki kür şeklinde iki ay ama olmadım canım ya tekrar başlıycam üçüncü kür olacak bu sefer yine işe yaramamasından korkuyorum

mrb doktorunuz kim yazarmısınız

pcos var bende ve suan 28 yasındayım BOYUM 1,73 KİLOM 62 bekarım , ilaçsız adet olamıyorum ve 13 yıl diane 35 kullandım bırakalı 4 ay oldu adet söktürücülerle adet oluyorum simdide. dogum kontrol ilacıda kullanmak istemiyorum. Kan Degerlerim:

LH: 18,17
FSH: 6.21
ESTRADİOL: 28.21
TSH: 4,56
GLUKOZ:102,3

CIKTI VE DOKTORUM LUTENYL VE ECOPİRİN VERDİ. EVLENENE DEK KULLAN DEDİ. ULTRASONDAN BAKTI VE 2 TANE YUMURTAM OLUSMUSTU. DAHİLİYE DOKTORUDA HİPOTROİD İÇİN EUTHYROX 25MG VERDİ Bİ AY KULLANIP KONTROLE GİDECEGİM DAHİLİYEYE. YANLIZ PROLAKTİN DEGERİME BAKTIRMADIM DOKTORDA BAKMADI BAKTIRMAM GEREKLİMİYDİ CÜNKÜ DEGERİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK İLERDE HAMİLE KALMAKTA ZORLANMAK İSTEMİYORUM. SOGAN KÜRÜNEDE BU AY BASLADIM.AYRICA GLİFOR GİBİ İLAC KULLANMAM GEREKLİMİ BÜTÜN PCOS HASTALARI KULLANIYOR AMA BEN HİÇ KULLANMADIM.KISIN DÜĞÜN DÜSÜNÜYORUZ KOLAY GEBE KALMAK İÇİN NAPMAM LAZIM.yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım bursa BAHAR HASTANESİ kdn.dğm.uzm NAGİHAN GÜLER UZUN diye bir doktor var ben de de o problem var 2 yıllık evliyim 19 yaşındayım bir sürü hastaneye gittim başta doruk sonra şevket yılmaz araştırma hastanesi çekirge devlet ihtisas hastanesi en son bahar hastanesi ve tesadifen bayan doktorları sayarken ben nagihan hanım olsun dedim iyi ki demişim süper ilgileniyor dinliyor alttan muayenede sıkıştırmıyor 1 50 boyundayım ve hızle kilo almıştım 48 kiloyken birden 53 56 sonra da 58 kilo oldum doktor bu rahatsızlık kilo ve tüylenme yapıyor dedi yüzümde sarı tüyler var normalde belli değil ama güneşte çok belli oluyor işte benim çocuğum henüz olmadı 2 senedir bu polikistik overden dolayı bana bi ilaç verdi bunu iç dedi hemen kilo vereceksin diyete bile gerek yok beni daha kilolu zannetmiş giysilerden dolayı o günde bol giyinmiştim sonra bu ilaç kilo verdirir dedi ama sana gerek yok onun yaninda da adeti düzenler ve rahatsızlığın tedavisine yardımcı olur vallahi çtim 4 günde 4 kilo verdim. ayriyeten eğer bu rahatsızlığının ilerde tekrar çıkmaması ve kimyasal değil de bitkisel olmasını istiyorsan bursa yeşil yayla da deva lokman diye bi yer var sitesi de var orda hemen ve kesin çözüm bal ve çay veriyor sana 2 aya hiçbirşey kalmıyor hormonları düzenliyor ben kullandım nagihan dktorun verdiği ilacı hem balı hem çayı bi gittim dokdora 1 ay sonra hiçbirşeyin yok rahatsızlık sıfır dedi hormonlarım yüksekti süper çıktı o da 1 ay kullandım yani bazen içtim bazen içmedim ama ALLAH A şükür birşeyim kalmadı bütün rahatsızlığı attım çok kanamalı bir adet eeçireceksin dedi deva lokman daki doktor herşey gidecek ikinci ay da hamilesin dedi ve inşallah sıra onda dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla RABBİM bana hayırlı sağlıklı evlat şizlere de şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…