Arkaşlar merhaba uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum en sonunda aranıza katılmaya karar verdim. Yardıma ihtiyacım var umarım yardımcı olabilirsiniz Ben 21 yaşındayım ve ilk orta okul son sınıfta hastalandım yani erken oldum aslında. 1sene boyunca düzenliydi ancak aşırı ağrılarım oluyordu. Daha sonrasında lise 1-2 gibi adetim düzensizleşmeye başladı. Her ay olmuyordum. Defalarca doktora gittim 18 yaşına kadar normal dediler. 18i doldurdum gittim 20 yaşına kadar bekle dediler. Allah'ın cezaları anlasalardı baştan durum böyle olmayacaktı. Gün geçtikçe daha fazla kilo aldım. Daha fazla kilo aldıka daha da düzensizleşti. Sürekli farlutal verip yolladılar. Bursa'da üniversiteyi kazandım ve geçen sene Yalçın Kimya denen doktora gittim. Gitmez olaydım bu kadar mı şey olur bir insan ya. Yasmin verdi 1 sene boyunca iç dedi seneye tekrar kontrole gel dedi. Şaşırdım kaldım sonuçta bir sene çok ama çok uzun bir süre. Kaldı ki sonradan öğrendim tedavi de edilebiliyormuş kistler parçalanıyormuş. Ama Yalçın bey bana tıp bu kadar gelişmedi bunun çaresi yok dedi. Akıntım da çok var dedim. Alttan muayene etmek istedi. Olmaz dedim sonuçta ilişkim yok. İstersen kızlığını bozmadan muayene edebilirim dedi. Yine kabul etmeyince kafasına göre yazdı bir şey ama o da işe yaramadı. Saç dökülmesi için cildiyeye gittim direkt adet düzenimi sordu durumu anlattım bağırmaya başladı sen düzgün bir doktor bul kendine hemen dedi. Evlenme yaşını erken tut yoksa çocuğun olmayabilir en azından o sevgiyi tat dedi. Ya ne evlenmesi ben yüksek lisans yapacağım dedim. Hepten bağırdı şimdi sana önemsiz gelebilir ama çocuğun olmazsa görürsün dedi. Bu süre zarfında birkaç doktora daha gittim en son zübeyde hanım doğum evindeki doktor beni delirtti delirtti. En sonunda pes artık gitmeyeceğim böyle kalayım dedim. Ta ki bel ağrıları başlayana kadar. Yolda yürürken durup dururken belime sancı saplanıyor kalıyorum yolun ortasında. Geçen gün okula gitmek için yataktan kalktım bir şeyim yoktu diğer odaya giderken bir sancı saplandı nefes alamaz hale geldim saatlerce yattım baktım geçmiyor bir ağrı kesici içip zar zor doktora gittim iğne vurdular. Doktor ise yine aynı şeyi söyledi kadın doğuma git. Sıkıldım artık inanın yoruldum ya. Yaşım daha 21 ama yaklaşık 7 sene olmuş bununla uğraşalı. Bana yardım edin lütfen Bursa'da var mıdır derdime derman olabilecek bir doktor? Var mıdır öneriniz?
Son düzenleme: