Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok yüksek ihtimal yumurtlama olmus silik cizgiyi gorene kadar deneyin inşallah guzel haberi alirsinKızlaar benim polikistik overım var 3 yıldır evliyim. 7 aydır çocuk istiyoruz. Şu innovita ovulasyon testini denemek istedim bugün reglin 15. Günü. Acil bakar mısınıızz yumurtlamiş miyim bugün![]()
Teşekkür ederim cevabınız içinBence cok yüksek ihtimal yumurtlama olmus silik cizgiyi gorene kadar deneyin inşallah guzel haberi alirsin![]()
Teşekkür ederim cevabınız içinBence cok yüksek ihtimal yumurtlama olmus silik cizgiyi gorene kadar deneyin inşallah guzel haberi alirsin![]()
Sabah yaptığımda biraz silikleşti sanki acaba yumurta gelişemeden çatladı mı sizce? 24 saat boyunca aynı koyulukta mi olması gerekiyor sağlıklı yumurta olması icinBence cok yüksek ihtimal yumurtlama olmus silik cizgiyi gorene kadar deneyin inşallah guzel haberi alirsin![]()
Bu koyuluktan sonra silik çıkmaya başladığında çatlama olmuş demek oluyorKızlaar benim polikistik overım var 3 yıldır evliyim. 7 aydır çocuk istiyoruz. Şu innovita ovulasyon testini denemek istedim bugün reglin 15. Günü. Acil bakar mısınıızz yumurtlamiş miyim bugün![]()
Teşekkür ederim cevabınız içinBu koyuluktan sonra silik çıkmaya başladığında çatlama olmuş demek oluyor
O zaman ilişki şart
Az önce test yaptım ama bu sefer silik çıkmadı net çıktıBu koyuluktan sonra silik çıkmaya başladığında çatlama olmuş demek oluyor
O zaman ilişki şart
Yani bilemedim pik desem değilAz önce test yaptım ama bu sefer silik çıkmadı net çıktı
Evet canim degerlendir en gec sabahKızlaar benim polikistik overım var 3 yıldır evliyim. 7 aydır çocuk istiyoruz. Şu innovita ovulasyon testini denemek istedim bugün reglin 15. Günü. Acil bakar mısınıızz yumurtlamiş miyim bugün![]()
Onu bilmiyorumTeşekkür ederim cevabınız için
Sabah yaptığımda biraz silikleşti sanki acaba yumurta gelişemeden çatladı mı sizce? 24 saat boyunca aynı koyulukta mi olması gerekiyor sağlıklı yumurta olması icin
Hayır ayın 31 inde yaptığımda baya silik çıktıOnu bilmiyorumbu test bayağı koyulasmis bir sonraki gunlerde daha koyu oldu mu?
Merhabalar belki de iki yumurtanız gelişmiş bir gün arayla iki yumurta çatlamış olabilir. Yine de değerlendirmeye devam edin bence. Bugün yaptınız mı?Hayır ayın 31 inde yaptığımda baya silik çıktı![]()
Hayır silik çizgi gördükten sonra test yapmadım açıkçası..Merhabalar belki de iki yumurtanız gelişmiş bir gün arayla iki yumurta çatlamış olabilir. Yine de değerlendirmeye devam edin bence. Bugün yaptınız mı?