- 9 Kasım 2024
- 11
- 7
- 1
- 22
- Konu Sahibi peridokunusu
bugün pcos tanısı koyuldu hemen doğum kontrol hapı yazıldı sag tarafta kist var sol taraf pcos hic bir belirti yok tüylenme dışında baska bir doktor muayenesi yaptırmalı mıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da bu gün aynı tanı konuldu daha önce başak bir doktor var demişti sonra da yok dedi bu gün netleşti istersen bi git başka doktora ama alttan ultrasonla baktıysa vardırbugün pcos tanısı koyuldu hemen doğum kontrol hapı yazıldı sag tarafta kist var sol taraf pcos hic bir belirti yok tüylenme dışında baska bir doktor muayenesi yaptırmalı mıyım
üstten baktıBana da bu gün aynı tanı konuldu daha önce başak bir doktor var demişti sonra da yok dedi bu gün netleşti istersen bi git başka doktora ama alttan ultrasonla baktıysa vardır
Doğum kontrol hapları berbat eder benden söylemesi ne diye verdi onu sana anlamadım o kistler yumurta sayılarının çok olduğundan ve sıkıştığı için çok sayıda gözüküyo aslında kist sayılmaz.. onun yerine inositol içsen daha iyi ilerde cocuk için hormonların karışmaz ben doğum kontrol hapı 5 seneden fazla içtim ergenlikten beri var bende çünkü kısırlaştırdığını düşünüyorum ben doğum kontrol haplarının. Pko da her kadın zor kalmasa da coğu zor hamile kalıyor zaten üstüne bu ilacı verince tüm denge şaşıyo bedendebugün pcos tanısı koyuldu hemen doğum kontrol hapı yazıldı sag tarafta kist var sol taraf pcos hic bir belirti yok tüylenme dışında baska bir doktor muayenesi yaptırmalı mıyım
daha 22yasındayım bende başka bir doktora randevu aldım aklıma takıldı kan testi yapmadan testosteron fazla dediDoğum kontrol hapları berbat eder benden söylemesi ne diye verdi onu sana anlamadım o kistler yumurta sayılarının çok olduğundan ve sıkıştığı için çok sayıda gözüküyo aslında kist sayılmaz.. onun yerine inositol içsen daha iyi ilerde cocuk için hormonların karışmaz ben doğum kontrol hapı 5 seneden fazla içtim ergenlikten beri var bende çünkü kısırlaştırdığını düşünüyorum ben doğum kontrol haplarının. Pko da her kadın zor kalmasa da coğu zor hamile kalıyor zaten üstüne bu ilacı verince tüm denge şaşıyo bedende
Tüylenmen var diye demiş onu sana yüksektir muhtemelen ama adet düzenin varsa farklı yöntemler bakmak lazım ezbere iş en nefret ettiğim tüylenme olayı da biraz zor gülüm 27 yaşındayım hala tüylenme var yapmadığım şey kalmadı zaten eğer hormonlar yükske çıkarsa ona göre başka doktor seni yönlendirirdaha 22yasındayım bende başka bir doktora randevu aldım aklıma takıldı kan testi yapmadan testosteron fazla dedi
teşekkür ederim dediğiniz gibi alışmışlar doğum kontrol hapı demeyeTüylenmen var diye demiş onu sana yüksektir muhtemelen ama adet düzenin varsa farklı yöntemler bakmak lazım ezbere iş en nefret ettiğim tüylenme olayı da biraz zor gülüm 27 yaşındayım hala tüylenme var yapmadığım şey kalmadı zaten eğer hormonlar yükske çıkarsa ona göre başka doktor seni yönlendirir