• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLİKİSTİK OVER

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Kızlar yardımcı olur musunuz 1sene evliyim ve pcos varmış bende adetlerim kilom arttıkça çok düzensizleşti ilaç kullanıyorum ama böyle olup hamile kalan var mı bide aşılama transfer vs onlar ne demek tavsiye ediyo musunuz ?????

bana da aynı teşhis konuldu ek olarak başka problemler de vardı. 2 senelik evliydik. Özel hastaneler hep aşılama ve tüpbebeğe yönlendirdi. Devlet hastanesine gittim. İlk etap kan testlerim falan yapıldı ama bir dahaki gitmem gereken zamanda korona patlak verdi ve gidemedim. Ordaki doktor aşılama vs. den önce ovulasyon testleri var onları da deneyebileceğimi öylemişti( biz internet üzerinden aldık). 2 ay geçmeden hamile kaldım. Eğer kafana yatarsa daha fazla yönlendirmede bulunabilirim. Şimdiden kolay gelsin zorlu bir süreç

bana da aynı teşhis konuldu ek olarak başka problemler de vardı. 2 senelik evliydik. Özel hastaneler hep aşılama ve tüpbebeğe yönlendirdi. Devlet hastanesine gittim. İlk etap kan testlerim falan yapıldı ama bir dahaki gitmem gereken zamanda korona patlak verdi ve gidemedim. Ordaki doktor aşılama vs. den önce ovulasyon testleri var onları da deneyebileceğimi öylemişti( biz internet üzerinden aldık). 2 ay geçmeden hamile kaldım. Eğer kafana yatarsa daha fazla yönlendirmede bulunabilirim. Şimdiden kolay gelsin zorlu bir süreç
Bende pco luyum bana da yardımcı olur musunuz neler yaptınız bu süreçte

aslında dediğim gibi bizim için baya olumsuz konuşmuştu doktorlar yaş geç dediler kilo var dediler ama daha sonra oldu işte. İltihap durumu vardı fitil kullandım. Önce onu hallettik. Normalde bahsettiğim testler 13 14. günden sonra kullanılıyormuş ama biz sipariş verdiğimizde 40 tane geldi çok da uygundu. O yüzden günde iki kere falan yaptım. Normalde adetle birlikte 14. gün civarı derler bende 24. günde sonuç verdi. Bir deneyin kullanma klavuzu yardımcı oluyor. Bir de en önemlisi stresten kurtulabilmek sanırım.

polikistik overde yumurtlamaniz varsa testler ise yarar eger yoksa baska yollar denemelisiniz cunku tedavi gerektiren bir durumdur polokistikover bende oyleyim sahsen

Pko gebeliğe engel değil canım biraz kilo ver düzelicek merak etme canım

Kızlar yardımcı olur musunuz 1sene evliyim ve pcos varmış bende adetlerim kilom arttıkça çok düzensizleşti ilaç kullanıyorum ama böyle olup hamile kalan var mı bide aşılama transfer vs onlar ne demek tavsiye ediyo musunuz ?????
Hangi ilacı kullanıyorsun canım?

Pko hastalarında ovulasyon testi işe yaramaz canım boşa deneme. Yumurtlama diğer insanlar gibi olmuyor bir hafta neredeyse koyu oluyor yani lh yüksek oluyor ve dalgalı oluyor yani Bi kaç güne bir koyu oluyor ve çatlamadığı için günlerce koyu oluyor

Inofolik combi cok iyi diyorlar pko icin bilginiz varmi yada kullanan varsa bizide aydinlatabilirmi

Pko luyum ve tedavisiz hiç doktora gitmeden hamile kaldım umutsuz olmayın☺☺

Ben oğlum 2 yaşındayken adet düzenliği ile doktora gittim ve pko olduğumu öğrendim t ile başlayan adet söktürücü yazdı bana olmadığım her ay içmem gerekiyormuş ben süre kullandım fakat ilaçla adet olmak istemiyodm vücudun buna alışmaması adına
İlacı bırktım 2 sene düzensiz şekilde adet oldum daha sonra kendiliğinden adetim düzene girdi tabii kilo sorunum vardı ve zayıfladım 2 senedir de düzenli adet oldum oğlum şu an 6 yaşında bende 10 haftalık hamileyim tedavisiz ilaçsız

Lütfen umudunuzu yitirmeyin🙏🙏

Ben oğlum 2 yaşındayken adet düzenliği ile doktora gittim ve pko olduğumu öğrendim t ile başlayan adet söktürücü yazdı bana olmadığım her ay içmem gerekiyormuş ben süre kullandım fakat ilaçla adet olmak istemiyodm vücudun buna alışmaması adına
İlacı bırktım 2 sene düzensiz şekilde adet oldum daha sonra kendiliğinden adetim düzene girdi tabii kilo sorunum vardı ve zayıfladım 2 senedir de düzenli adet oldum oğlum şu an 6 yaşında bende 10 haftalık hamileyim tedavisiz ilaçsız

Lütfen umudunuzu yitirmeyin🙏🙏
Ne gibi semptomlarini yasiyodunuz ?? Ben kiloda vetdim ama ciddi bi adetimde duzelme olmadi ☹

Ne gibi semptomlarini yasiyodunuz ?? Ben kiloda vetdim ama ciddi bi adetimde duzelme olmadi ☹
Ciddi adet düzensizliğim vardı 3 ay olmazdım bazen ayda 2 defa olurdum bazen aşırı kanama bazen lekelenme şeklinde yani belli olmuyodu ne zaman ki kafama takmayı bıraktım o zaman bişeyler yoluna girdi kilo verdim 92 kg den 65 e kadar indim tabi şimdi gene aldım 70 le hamie kaldım ama kilo verdikten sonra düzene girdi diyebilirim

Cnm bende pkoluyum kendılıgınden hıc gebelık olmadı asılama tedavı oldum ılk tuttu ama dusuk oldu 2.asılamamda cok sukur tuttu 3 yasına yakın bı oglum var gecen ayda 3. Asılama ıcın gıttım fakakt yumurtam gelısmedı fazla 11 mm oldu en fazla yarıda bırakık artık bı kac ay sınra tekrar yaptırıcam. Insallah rabbım ısteyen herkse nasıp etsın🤲🏻

Ben hiç adet göremiyorum 30 yaşındayım çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sonrasın da erken doğum yaptık bebeğimi kaybettim ama kalabiliyorsun onu demek istedim bende ovulasyon testi kullanıyorum ne kadar işe yarar tabi bilmiyorum

canım benim ilk önce ilaçlarını düzenli kullan ve adetinin düzene girmesini bekle. bu arada kilo almamaya dikkat et bana da kilo vereceksin asla olmaz dediler ama ben kendiliğinden hamile kaldım. en önemlisi adetin düzene girmesi o da kısa bir sürede ilaçların etkisi ile düzeliyor bir de bu yolda seni iyi takip edecek bir doktor bulman lazım....doktor çok önemliiii...
şimdiden geçmiş olsun....

Ya kızlar hepinizden de allah razı olsun çok teşekkür ederim🤲🏻 Evet ovulasyon testi yapıyorum onu da öğrenmem Bikaç ayımı aldı açıkçası hep koyu çıkıyor t çizgisi ama o değil yani bildiğiniz t mor gibi olacak o gün işte yumurtlama günü ama onu da değerlendirmeme rağmen kalamadım 😔 kilo da veremiyorum 70 kiloyum

Back