Canım merhaba bende polikistik over hastasıyım. 15 aylık evliyim 10 aydır bebek için uğraşıyorum. İlk 7 ay inofolic combi+glifor kullandım hamile kalamadım adetimde düzene binmedi sonra klomen+ duphaston tedavisine geçtim klomeni yumurta oluşsun diye verdi doktor duphastonuda bebek olmazsa eğer adetimi düzenlesin bebek olursada tutunmasını sağlasın diye verdi 2 ay kullandım gene gebe kalamadım. 3. Aya geçtiğimde gene klomen duphaston kullandım ayriyetten ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım çünkü yumurta oluşuyordu ama çatlamıyordu çok şükür şuan 4 haftalık hamileyim umudunu yitirme sakın pes etme :)Arkadaşlar ben bugün doktora gittim adet düzensizliği için polikistik over var yumurtaları zayıflatıyor dedi kisti olupta hamile kalan var mı nasıl Bi yol izlediniz
İnş akalım hormon testi istedi onua göre Bi tedavi uygular galiba benim eşimde de varikosel ve erkek infertilesi var ikisi üst üste geldiCanım merhaba bende polikistik over hastasıyım. 15 aylık evliyim 10 aydır bebek için uğraşıyorum. İlk 7 ay inofolic combi+glifor kullandım hamile kalamadım adetimde düzene binmedi sonra klomen+ duphaston tedavisine geçtim klomeni yumurta oluşsun diye verdi doktor duphastonuda bebek olmazsa eğer adetimi düzenlesin bebek olursada tutunmasını sağlasın diye verdi 2 ay kullandım gene gebe kalamadım. 3. Aya geçtiğimde gene klomen duphaston kullandım ayriyetten ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım çünkü yumurta oluşuyordu ama çatlamıyordu çok şükür şuan 4 haftalık hamileyim umudunu yitirme sakın pes etme :)
Allah şifa versin canım benim en önemlisi moral unutma pozitif olmaya çalış olumsuz düşünmeİnş akalım hormon testi istedi onua göre Bi tedavi uygular galiba benim eşimde de varikosel ve erkek infertilesi var ikisi üst üste geldi
Evlendiğimde 48 dim şimdi 62 olmuşum 14 aylık evliyim bende daha önce hormonları düzgündü şimdi nasıl bilmiyorum haftaya öğreneceğimCanım bende de var. 4 aylık evliyim henüz bebek yok . Öncelikle kilo varsa zayıflamaya çalış bende kilo yok doktorlar kendiliginden olur diyorlar bende 6 ay denicem olmazsa tedaviye baslicam
TSH insilin direnci de baktır ayrıca
Ben üç yıllık evliyim hala bi bebeğimiz yok her tedavi yontemini denedik neredeyse ama sonuçlar hala olumsuz, sanırım biraz zamana bırakacağım artıkArkadaşlar ben bugün doktora gittim adet düzensizliği için polikistik over var yumurtaları zayıflatıyor dedi kisti olupta hamile kalan var mı nasıl Bi yol izlediniz
Canım merhaba bende polikistik over hastasıyım. 15 aylık evliyim 10 aydır bebek için uğraşıyorum. İlk 7 ay inofolic combi+glifor kullandım hamile kalamadım adetimde düzene binmedi sonra klomen+ duphaston tedavisine geçtim klomeni yumurta oluşsun diye verdi doktor duphastonuda bebek olmazsa eğer adetimi düzenlesin bebek olursada tutunmasını sağlasın diye verdi 2 ay kullandım gene gebe kalamadım. 3. Aya geçtiğimde gene klomen duphaston kullandım ayriyetten ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım çünkü yumurta oluşuyordu ama çatlamıyordu çok şükür şuan 4 haftalık hamileyim umudunu yitirme sakın pes etme :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese de bize de hayırlı çocuklar nasip eder inşBen üç yıllık evliyim hala bi bebeğimiz yok her tedavi yontemini denedik neredeyse ama sonuçlar hala olumsuz, sanırım biraz zamana bırakacağım artık
Bende de vardi. Folik asir ve dostinex kullandim kullandim ay hamile kaldim. Hatta doktorum ilk gebelik olamaz dedi kistin patlamış dis gebelik olabilir dedi suan 7 haftalik hamileyimArkadaşlar ben bugün doktora gittim adet düzensizliği için polikistik over var yumurtaları zayıflatıyor dedi kisti olupta hamile kalan var mı nasıl Bi yol izlediniz
Ne güzel valla o ilaçları da doktorunuz önermişti değil miBende de vardi. Folik asir ve dostinex kullandim kullandim ay hamile kaldim. Hatta doktorum ilk gebelik olamaz dedi kistin patlamış dis gebelik olabilir dedi suan 7 haftalik hamileyim
Bende de vardi. Folik asir ve dostinex kullandim kullandim ay hamile kaldim. Hatta doktorum ilk gebelik olamaz dedi kistin patlamış dis gebelik olabilir dedi suan 7 haftalik hamileyim
Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı evlatlar nasip etsin bizeAllah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese de bize de hayırlı çocuklar nasip eder inş
Evet prolaktin yuksekligi icinDostinex prolaktin yüksekliği için kullandınız galiba
Evet doktorum onerdi ama rahim duvarim kalindi prolaktin yuksekti ve kilom vardi. 4 ay sonra kontrol edip tup bebege baslicaktik. Sukur gerek kalmadi.Ne güzel valla o ilaçları da doktorunuz önermişti değil mi
Benim prolaktin 12.50 çıkmış normal mi acabaEvet doktorum onerdi ama rahim duvarim kalindi prolaktin yuksekti ve kilom vardi. 4 ay sonra kontrol edip tup bebege baslicaktik. Sukur gerek kalmadi.
Normaldir benim 40in ustu idi cunkuBenim prolaktin 12.50 çıkmış normal mi acaba
Adetin 3. Günü yaptırdım testiNormaldir benim 40in ustu idi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?