• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over

Acar Bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
149
38
48
33
Merhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhabalar. Hiç adet düzensizliği yaşamamış olan ben iki aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Doktora gittim hormon testi yaptılar temiz çıktı. Ultrason da polikistik Over teşhisi konuldu. Doğuştan olan birşeymis ama benim anlamadığım neden daha önce belirti vermedi. Sorum şu arkadaşlar . Polikistik Over kısırlığa sebep olur diyorlar ama ben geçen sene korunurken hamile kaldım. Bebeğimi erken doğum yüzünden kaybettim. Şimdi polikistik Over olmam benim bir daha hamile kalmamı engeller mi yoksa yine kolay hamile kalabilir miyim? Biliyorum burda hiç kimse doktor değil ama böyle ya da buna benzer bir olay yaşayanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşım,
Bende 3 yıldır gebe kalamıyorum hiçbir problem yok deniliyor. Geçen ay aşılama yapıldı tutmadı geçen hafta gittiğimde çok yumurta var denildi çevremde duyduğum polikistik over miyim dediğimde evet dediler ben şok oldum. Ama dediğin gibi hiçbir belirtim yok tüylenme adet düzenliği vs. gibi hiçbir belirtim yok ve ilk kez biri söyledi bende korku içerisindeyim açıkçası söyleyen hastanede kocaman araştırma hastanesi. Bana dediği tek şey aşılama daha kolay tutar tüp bebek daha zor senin için dedi kendi doktorum ise önemsiz çok dert etme çaresi var demek istedi ama endişeliyim

polikistik over olup çok hamile kalan insan var canım 🤗 hem tadaviyle hem doğal yolla ☺️ içinizi ferah tutun verecek olan Allah gerisi hikaye ☺️

polikistik over olup çok hamile kalan insan var canım 🤗 hem tadaviyle hem doğal yolla ☺ içinizi ferah tutun verecek olan Allah gerisi hikaye ☺
Çok teşekkür ederim moral oldun canım. Ben zaten kaybettiğim bebeğime istemeden yani korunurken hamile kaldım. Şimdi ki endişem bir daha hamile kalmamı engeller mi ama mesajın içime su serpti ☺️

Çok teşekkür ederim moral oldun canım. Ben zaten kaybettiğim bebeğime istemeden yani korunurken hamile kaldım. Şimdi ki endişem bir daha hamile kalmamı engeller mi ama mesajın içime su serpti ☺
valla çevremde çocuğu olmaz gözüyle bakılan insanlar şuan hamile canım Allah ın mucizesi 🤗 görümcem tüp bebek tedavisine başlayacaktı tam doktora gidecekken hamile kaldı 🤗 komşumuzun gelini aynı şekilde hamile 🤗 yeterki inanarak iste ki Rabbim verir 🙂

polikistik over birden deoluşabilir canım. ben evlenene kadar düzenli adet görüyordum.evlendikten 3 ay sonra adet görmedim gebelik zannedildi. 9 ay boyunca anlaşılmadı.sonra gittiğim doktor pko teşhisi koydu.
polikistik over kısırlık değil güzelim pko olan ama çocuğu olan o kadar insan var ki biri de benim....önemli olan adetlerin düzene girmesi o da tedavi ile kısa sürede olumlu cevap alıyorsun.
kafanı yüreğini korku ile doldurmalarına izin verme.Gebe kalabilirsin.

valla çevremde çocuğu olmaz gözüyle bakılan insanlar şuan hamile canım Allah ın mucizesi 🤗 görümcem tüp bebek tedavisine başlayacaktı tam doktora gidecekken hamile kaldı 🤗 komşumuzun gelini aynı şekilde hamile 🤗 yeterki inanarak iste ki Rabbim verir 🙂
Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Ben zaten daha önce korunurken hamile kalmıştım. Kafama takılan doğumdan sonra mı oluştuğu ile ilgiliydi . Meğerse doğuştan varmış bu. Kilo aldıkça azarmış. Bende doğumdan sonra stresle kilo almıştım sanırım ondan oldu. Hormon testinde hormonlarım iyi çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin

polikistik over birden deoluşabilir canım. ben evlenene kadar düzenli adet görüyordum.evlendikten 3 ay sonra adet görmedim gebelik zannedildi. 9 ay boyunca anlaşılmadı.sonra gittiğim doktor pko teşhisi koydu.
polikistik over kısırlık değil güzelim pko olan ama çocuğu olan o kadar insan var ki biri de benim....önemli olan adetlerin düzene girmesi o da tedavi ile kısa sürede olumlu cevap alıyorsun.
kafanı yüreğini korku ile doldurmalarına izin verme.Gebe kalabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Peki siz hamile kalabildiniz mi

Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Ben zaten daha önce korunurken hamile kalmıştım. Kafama takılan doğumdan sonra mı oluştuğu ile ilgiliydi . Meğerse doğuştan varmış bu. Kilo aldıkça azarmış. Bende doğumdan sonra stresle kilo almıştım sanırım ondan oldu. Hormon testinde hormonlarım iyi çıktı çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin
Canım bendede pko başlangıcı varmış yeni çıktı bendede , hormon tahlillerim temiz çıktı, 6 kilo verdim ,rahim filminde tüplerim açık çıktı ona rağmen hamile kalamadım ☺️ ben strese bağlıyorum ama ☺️ inşallah bu ay olurda hamile kalırım 🤗

Canım bendede pko başlangıcı varmış yeni çıktı bendede , hormon tahlillerim temiz çıktı, 6 kilo verdim ,rahim filminde tüplerim açık çıktı ona rağmen hamile kalamadım ☺ ben strese bağlıyorum ama ☺ inşallah bu ay olurda hamile kalırım 🤗
O zaman kesin strestir canım hiç takılacak birşey yok. Bende bu ay adetimin 3. Gününde tekrar kontrole gideceğim bakalım

O zaman kesin strestir canım hiç takılacak birşey yok. Bende bu ay adetimin 3. Gününde tekrar kontrole gideceğim bakalım
inşallah çocuk isteyen herkese Rabbim versin ki kimsenin kucağını boş bırakmasın canım 🤗 inşallah sendende güzel haberler alırız burada paylaştığında 😘

Merhaba canim simdi ne durumdasin bilmiyorum ama bendede ayni durum var polikistik o er bazilarimda tum özellikleri gosterorken bazılarında ancak doktor söylediğinde anlayabiliyosun kokulacak bisey yok biz sadece digerlerine göre biraz daha zor hamile kalabiliyoruz ama cok kolay bı sekilde sorunsuz hamile kalanda var

Canım sen hamile kalmışsın Bi kere korkma yine kalırsın bende pkosluyum 2 oğlum var

Canım sen hamile kalmışsın Bi kere korkma yine kalırsın bende pkosluyum 2 oğlum var
Çok teşekkür ederim canım. Geçen gün iyi bir kadın doğum uzmanına gittim oda aynı şeyi söyledi. Ultrasonda görüntü polikistik evet ama bana kalırsa kilo verince bu görüntü olumlu anlamda değişir dedi. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. İnşallah sonra Rabbim hayırlı zamanda verir

Merhaba canim simdi ne durumdasin bilmiyorum ama bendede ayni durum var polikistik o er bazilarimda tum özellikleri gosterorken bazılarında ancak doktor söylediğinde anlayabiliyosun kokulacak bisey yok biz sadece digerlerine göre biraz daha zor hamile kalabiliyoruz ama cok kolay bı sekilde sorunsuz hamile kalanda var
Evet canım mesela ben 6 aylık doğum yapıp kaybettiğim bebeğime korunurken hamile kalmıştım. Geçen hafta gittiğim kadın doğum uzmanı baya baktı inceledi. O da aynı şeyi söyledi bir sıkıntı yok sadece sağlıklı bir hamilelik için 8 - 10 kilo ver dedi. Şimdi onları vermeye çalışıyorum işte. Birde inofolic combi diye bir ilaç verdi en az 3 ay bunu kullan bu kilo vermenede yardım eder dedi canım

Çok teşekkür ederim canım. Geçen gün iyi bir kadın doğum uzmanına gittim oda aynı şeyi söyledi. Ultrasonda görüntü polikistik evet ama bana kalırsa kilo verince bu görüntü olumlu anlamda değişir dedi. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. İnşallah sonra Rabbim hayırlı zamanda verir
İnşallah canım benimde kilom çok fazla değil ama ona rağmen kilo ver diyor her doktor ve kilo vermek gerçekten zor polikistik overde hakkında hayırlısı olsun

Benimde var polikistik over. Evlenene kadar duzenli adet oldugum icin hic suphelenmedim.
Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim, dusuk yaptim.
Daha sonra hamile kalmakta zorlandim. Kilo 5 kilo aldim, adetim uzadi.
Baktim olmuyor doktora gitttim pko oldugum anlasildi. Klomen kullandim.
Iki ay icerisinde tekrar hamile kaldim.
PKO'da kilo gercekten onemli. Kilo aldigin zaman adet donemini cok etkiliyor.

Back