Polikistik over :/

Adet söktürücü sadece bu dönem adet görmenize yardımcı olur. Anlamıyorum bu doktorlardaki ilaç yazma rahatlığını. Muhtemelen de daha sonra kontrol olduğunuzda doğum kontrol hapı yazacaktır.
Bende de polikistikover var ama ilaç kullanmadım. Kişisel bir tercih olarak doğum kontrol haplarını sağlıklı bulmuyorum. Spor yapıyorum, rafine şeker kullanmıyorum, bunun haricinde tatlı seviyemi de kontrollü tutuyorum. Belli aralıklarla da kontrol ettiriyorum kistlerimi. Bazı stres durumları hariç adetim düzenli hale geldi böylelikle.
Tekrar kontrole gittiğinde kafanda ne varsa sor derim. Ayrıca internette de bitkisel çözümler de mevcut, doktoruna danışıp uygulayabilirsin.

Merabalar herkese
Adet düzensizliğim oldugu icin bugun kadın doguma gittim. Ultrasonla bakti polikistik over dedi. Kan tahlili istedi tarlusal vermek icin. 23 yaşındayim ve bekarim. Cok moralim bozuldu. Tedavisi olan biseymi ilacla gecermi bilmiyorum. İlerde cocugum olmayacak mi :KK43:( pko ile cikolata kisti ayni seymi ikisi icinde ayri baslik gordum. Ayni ssey diye biliyodum. Eve geldigimden berj aklimda canım sıkıldı. Bitkisel onerisi olan deneyen yasayanlardan motivasyon almaya ihtiyacim var :KK43:şimdiden teşekkürler
Bende de var geçme ihtimali yok ölene kadar doktor bana bu hastalılk seninle dedi gebeliği engelliyor ben evliyim tedaviyle gebe kalınıgomuş

Merabalar herkese
Adet düzensizliğim oldugu icin bugun kadın doguma gittim. Ultrasonla bakti polikistik over dedi. Kan tahlili istedi tarlusal vermek icin. 23 yaşındayim ve bekarim. Cok moralim bozuldu. Tedavisi olan biseymi ilacla gecermi bilmiyorum. İlerde cocugum olmayacak mi :KK43:( pko ile cikolata kisti ayni seymi ikisi icinde ayri baslik gordum. Ayni ssey diye biliyodum. Eve geldigimden berj aklimda canım sıkıldı. Bitkisel onerisi olan deneyen yasayanlardan motivasyon almaya ihtiyacim var :KK43:şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaslar bende polikistigim.. yillardir yilda 2 yada 3 kere regl oluyorum
Daha oncesinde yumurtaligimin zor catladigini soylemisti doktor verdigi ilacta ise yarammasti 1 ay once tekrarladik testleri ve ultrasinla bakti doktoruk

Benim anlayacagim sekilde poliskitik over sendromu dedikleri kistleri gosterdi kabarcik balon gibi biseyler:):) normal kadinda 4 5 iken bende 30 civarindaymis

Tuylenme kilo sivilve gebe kalmada sorun gibi ya etkileri var evet ama heosi sadece ihtimal :) hic kafama takmiyroum acikcasi hatta 23 yasinda farkedip tedavi gordugum icin sansli hissediyroum:):) yaniiyorsam diane ilacimin adi

Back