- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Teşekkür ederim canım. Kan tahlili yapacakmis once okuldan cikip gitmek zorundayim karnim tokken kan versem bisey olurmu acaba sabah okuldayim. Prosedür dedi gebelik testi olmadan ilac yazamazmis. Gecsin biran once sogan kurunu denicemCanım ben ibrahim saraçoğluna güvenirim. Soğan kürü ve aslan pençesi kürü var. Bunları doktoruna danış. Ben doktora gitmiştim daha önce ilaç verdi kullandım fakat ilacı bırakınca yine adet düzensizliği başladı. Canını sıkma. Ben 1ay aslan pençesini içtim anca öyle adet oldum malesef. Üni dönemimden beri var bu düzensizlik. Doktorun ilaç verirse kullan. Bitkisel çözümleri de dene tabiki olmazsa. Üzülme geçer. Kist için hep soğan kürü uygulanıyo ibrahim saraçoğlu sitesinde biraz araştır bakalım. Ama önce doktor.
Merabalar herkese
Adet düzensizliğim oldugu icin bugun kadın doguma gittim. Ultrasonla bakti polikistik over dedi. Kan tahlili istedi tarlusal vermek icin. 23 yaşındayim ve bekarim. Cok moralim bozuldu. Tedavisi olan biseymi ilacla gecermi bilmiyorum. İlerde cocugum olmayacak mi( pko ile cikolata kisti ayni seymi ikisi icinde ayri baslik gordum. Ayni ssey diye biliyodum. Eve geldigimden berj aklimda canım sıkıldı. Bitkisel onerisi olan deneyen yasayanlardan motivasyon almaya ihtiyacim var şimdiden teşekkürler
Merabalar herkese
Adet düzensizliğim oldugu icin bugun kadın doguma gittim. Ultrasonla bakti polikistik over dedi. Kan tahlili istedi tarlusal vermek icin. 23 yaşındayim ve bekarim. Cok moralim bozuldu. Tedavisi olan biseymi ilacla gecermi bilmiyorum. İlerde cocugum olmayacak mi( pko ile cikolata kisti ayni seymi ikisi icinde ayri baslik gordum. Ayni ssey diye biliyodum. Eve geldigimden berj aklimda canım sıkıldı. Bitkisel onerisi olan deneyen yasayanlardan motivasyon almaya ihtiyacim var şimdiden teşekkürler
Doktor oyle dedi aslinda prosedür için yapiyoruz testi dedi 5 tup kan alinacak sadece gebelik icin değil zannimca. Adet sokturucu yazmadan once test yapmak zorundayiz yoksa yazamiyoruz dedi. Onuda duymustum canim sağol :)Kan testini 2 yıl önce yaptırmştım canım tokmuydum açmıydım hatırlamıyorum ya. Gebelik testini ilk defa duydum. Ben sağlık ocağında yaptırmıştım hastaneye gitmemiştim doktoru seviyorum diye. Valla çağımızın sorunu ya bu adet düzensizliği. Testere dişli aslan pençesi otunu da araştır sonra canım.
Masallah saglikla kucagina alirsin insallah :) ben mi fazla buyuttum acaba gozumde pco yu :/ insallah ooyledir gozum korktu . Kilolu degilim zaten canim 1.66 ya 56 57 arasindayim bu aralar aldim amaBana da 18 yaşındayken pcos teşhisi konuldu şuan 28 yaşındayım ve ikinci bebeğim doğmak üzere yani engel değil için rahat olsun :) aşırı kilo almamaya ve şeker tüketmemeye dikkat et canım.
Evet canim sivilce tuylenme belirtileri arasinda sende bi baktirKonu tam isabet oldu ya ben de yarin kist var mi yok mu diye baktirmaya gidecegim. Adet duzensizligim yok ama ilk gunum cok agrili gecer. Sivilce tedavisi icin doktora gitmistim kist var mi yok mu ona gore tedavi uygulayalim dedi. Sivilce yapma durumu da varmis.
Pkos tam teşhis için hormon değerlerinize baktı mı doktor?Merabalar herkese
Artık herkeste olduğu için önemsemiyolar galiba. Ama yukarda yazan hanımlar içimi rahatlattılar sağolsunlar:) birine de hamile kalmayı düşününce tekrar gel demiş bi doktorumuz! Her şeyin başı stres işte. Geçmiş olsun canım tekrardanCokta onemsemedi sanki adet sokturucu vericem 2 hafta sonra tekrar gel gibi bisey dedi
Yo bakmadi sadece 2 dk ultrason cihazıyla bakti polikistik over dediPkos tam teşhis için hormon değerlerinize baktı mı doktor?
Aynen bende stres yapmistim evli olmadigim halde icim rrahatladi birazArtık herkeste olduğu için önemsemiyolar galiba. Ama yukarda yazan hanımlar içimi rahatlattılar sağolsunlar:) birine de hamile kalmayı düşününce tekrar gel demiş bi doktorumuz! Her şeyin başı stres işte. Geçmiş olsun canım tekrardan
Sizin hormonlarınızı bozmamışsa bebek için bir sorun teşkil etmez. Bende de pkos görüntüsü var ama hormonlarım hiç bozulmadı. Bebek konusunda da ilk bebekte sorun yaşamadım. 2 hamileliğimde ben çok stres yaptım hemen olmadı ama ben pkos a değil, strese bağlıyorum.Yo bakmadi sadece 2 dk ultrason cihazıyla bakti polikistik over dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?