- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
- Konu Sahibi papatya_4407
-
Saglikla kucaginiza alin insallah ortalama ne kadar kilo verdinizben soğan kürünü denemedim içemem öyle şeyler ben sadece kilo verdim ve doktorum bu ay bekleme yumurtan gelişmedi ama yine de belli olmaz demişti tabi ben bunu duyunca üzüldüm ama yapacak bişey yok hergün yürüdüm bol su içtim yediğime içtiğime dikkat ettim 58 kiloya düştüm kurban bayramı bitimi hamile olduğumu öğrendim şimdi 9 haftalık doktorum bana klomen vermişti 4. kutuyu kullandıktan sonra ve hiç umudum yokken kaldım darısı isteyen herkesin başına :)
Saglikla kucaginiza alin insallah ortalama ne kadar kilo verdiniz
Selamlar, 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Genetik olarak Polikistik Over Sendromluyum, yani anne tarafımdaki bütün kadınlarda var. Anneannem, teyzelerim, kuzenlerim, kız kardeşlerim ve ben! İlk adetimi 17 yaşımda oldum. Ama hiçbir zaman düzenli olmadı. 1 yıl hiç hasta olmadığım zamanlar oldu. En sonunda doktora gittim be doktor ilaç verdi Diane. Bir süre kullandım. Evlendikten sonra Progestan kullanmaya başladım. Bu yıl çocuk düşündüğüm için tekrar doktora gittim. Bana Primalut ve Metformin ve D vitamini verdi. Primalut kullanmazsam asla adet görmüyorum. Tesadüfen İbrahim Saraçoglunun Soğan kürünü gördüm ve denemeye karar verdim. Düzenşi olarak 15 gün içtim. Bu süre de primalut kullanmadım. 23 gün oldu soğan suyunu bitireli ama hala hastalanmadım. 35 gündür de hastalanmıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karıştı. Soğan suyunu tekrar mı yapmalıyım yoksa kendi ilacıma devam mi etmeliyim hastalanmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?