polikistik over

papatya_4407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
663
592
33
30
23 yasindayim ve pco lu old.ogrendim.10 milim capinda kistler varmis ve yasmin ve aldakton yazdi doktorum tuylenme icin.arkadaslar pcolu olup da kistleri gecen varmi acaba neler yaptiniz

Eger adetli degilsen hemen baslayip 15 gun ya da adet olana kadar sabah aksam iciyorsun adetliysen adetin bittikten birkacgun sonra basliosn

İlk başladığımda hergün (6 ay kadar) sonra 2 günde bir , bir bardak biberiye çayı içtim. Adetlerim düzene girdi. En son kontrole gittğimde doktor pkoların yani büyümeyip dışarı atılamayan yumurtların olmadığını söyledi.

Kesinlikle sogan kuru yaptigom ay icom.temizlendi sanki ve minik.kusum geldi 4aydir yolunu gozluyordum

2 bardak klorsuz suya bir orta boy beyaz yani sarı kabuklu beyaz soğan dörde böl kaynayan suya at 10 dk kaynat ve sabah akşam aç karına iç ılık bir şekilde 15 uygula bende de var pko bende işe yaramadı belki sende işe yarar

ben soğan kürünü denemedim içemem öyle şeyler ben sadece kilo verdim ve doktorum bu ay bekleme yumurtan gelişmedi ama yine de belli olmaz demişti tabi ben bunu duyunca üzüldüm ama yapacak bişey yok hergün yürüdüm bol su içtim yediğime içtiğime dikkat ettim 58 kiloya düştüm kurban bayramı bitimi hamile olduğumu öğrendim şimdi 9 haftalık doktorum bana klomen vermişti 4. kutuyu kullandıktan sonra ve hiç umudum yokken kaldım darısı isteyen herkesin başına :)

Saglikla kucaginiza alin insallah ortalama ne kadar kilo verdiniz

Merhaba arkadaşlar. Bende pko luyum bana elleacnelle diye bi ilaç verdiler. Bu ilaç pko lularda kullaniliyomus sanırım. Ben içtim bitirdim. Ama hala regl olmadim. Neden olabilir. 8 gün oldu biteli. Ne kadar zamanda gelmesi gerekiyor normalde. Bilgisi olan varsa pleaaaseee

Selamlar, 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Genetik olarak Polikistik Over Sendromluyum, yani anne tarafımdaki bütün kadınlarda var. Anneannem, teyzelerim, kuzenlerim, kız kardeşlerim ve ben! İlk adetimi 17 yaşımda oldum. Ama hiçbir zaman düzenli olmadı. 1 yıl hiç hasta olmadığım zamanlar oldu. En sonunda doktora gittim be doktor ilaç verdi Diane. Bir süre kullandım. Evlendikten sonra Progestan kullanmaya başladım. Bu yıl çocuk düşündüğüm için tekrar doktora gittim. Bana Primalut ve Metformin ve D vitamini verdi. Primalut kullanmazsam asla adet görmüyorum. Tesadüfen İbrahim Saraçoglunun Soğan kürünü gördüm ve denemeye karar verdim. Düzenşi olarak 15 gün içtim. Bu süre de primalut kullanmadım. 23 gün oldu soğan suyunu bitireli ama hala hastalanmadım. 35 gündür de hastalanmıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karıştı. Soğan suyunu tekrar mı yapmalıyım yoksa kendi ilacıma devam mi etmeliyim hastalanmak için?

bende de aynı problem var ama ben adet olmadım diye ne zaman kendime dert etsem daha çok gecikiyordu merak ettim kilonuz var mı benim kilom boyuma göre normaldi ama doktorlar bana hep zayıfla dedi ben çok yürümüştüm ve az yiyerek kilo vermiştim ilaçsız adet olmuştum en son adetim aksadığında hamile olduğumu öğrendim biraz oluruna bırakın takmayın bu kadar başka şeyler düşünmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…