Polikistik Over

Merhaba ben de hamile kalmak istiyorum 2 aşılama oldum Fakat tutmadı sizden rica etsem bu çayların tarifini nerde bulabileceğimi ve nasıl yapacağımı yazar mısınız

Gecmis olsun. Pkos un en etkin tedavisi kilo kontrolü ve spordur. O yuzden bunu yemek yemek, su icmek gibi hayatinizin temeli yapmak zorundasiniz. Özellikle kilo kontrolu saglamadiginiz surece adet olma ihtimaliniz cok düşük.

Merhaba ben de hamile kalmak istiyorum 2 aşılama oldum Fakat tutmadı sizden rica etsem bu çayların tarifini nerde bulabileceğimi ve nasıl yapacağımı yazar mısınız

aktarlarda satılıyo çaylar ordan alabilirsiniz.ben sadece aslan pençesi çayı içtim normal çay demliyo gibi azıcık içine attım öyle içtim.civan perçemi çok daha ağır bi çay onu da çok az atıp çok az bekletip süzün öyle için.detaylı tarifleri internette vardır ordan bulabilirsiniz.

ben adet oluyorum ama tüylenmem çok oluyor ya.napcam bilmiyorum.

Soğan kürü falan vardı denedin mi

Ahhh ahhh neler cektik su pcodan bende cok duzensiz adet oluyorum tuylenmem asiri derece var lazer yaptirdim olmadi igneli lazer yaptırdım oda pek ise yaradi deyemem ama gene de azaldi bebek istiyoruz 1.5 yildir oda olmuyo rahim duvatim kalinlasiyi ama adet dongum hic duzelmiyor saglikli yumurtam olusmuyo olussada bi tanecik oluyo

Valla konu başlığını görünce eşime dedim "aaah ah buda benden".....

Regl olamama, sapır saçma yerlerde erkek gibi tüylenme, hormonal bozukluk, ayları bulan ama gelmeyen regl(!)... ve o verdiği duba gibi şişkinlik hissi... iyi bilirim. Bende yıldım.

Bunun bi tedavisi yok. Egzersiz %75 - %90 azaltıyor diyorlar.

Gebe kalmak zor, hamileliği zor.. kaç pkolu arkadasım düşük yaptı.. yolumun zor olduğunu bile bile bebek istedm. Ve biri dış gebelik sonu kürtaj. Diğeride kalbi durdu yine kürtaj.. 2 ay oldu ve bu 2 ay içinde 3 kez regl oldum. Düzenli yumurtluyorum artk. Belkide buna vesileydi. Bilemem. Doğum kontrol haplarını kesinlikle kullanma. Bıraktığın zaman yine bozuluyor denge, tüylerin fazlalaşması da cabası. Bitkisel kürler deneyebilirsin çok var öyle... bol hareket ve bol yürüyüş tavsiye edebilirim... bunu kabullenmek zorundayız bununla yaşayacağız malesef..

Klomen kullandın mı canım

Kacirmadik valla saati saatine keci boynuzu pekmezi bile aldim yapmadigim sey kalmadi valla insallah bu ay olmustur

Denemedik şey bırakmıyoruz haliyle :) iyi yapmışsın canım vesilen olsun gelsin bu ay mucizen inşallah.. 2 hafta sonra pozitifi görmen dileğiyle

Bunun için hastaneye gitmek istemiyorum artık. Hep aynı şeyler.

Rahmim düzelecek diye akıl sağlığımdan olucam. Bu ilaçları kullanmayı reddedeli uzun zaman oldu.

Denemedik şey bırakmıyoruz haliyle :) iyi yapmışsın canım vesilen olsun gelsin bu ay mucizen inşallah.. 2 hafta sonra pozitifi görmen dileğiyle
Oyyy agzindan bal damliyor insallah canim insallah bunun icin ugrasan cabalayan butun herkes cift çizgileri gorur insallah

Rahmim düzelecek diye akıl sağlığımdan olucam. Bu ilaçları kullanmayı reddedeli uzun zaman oldu.
Rahimde sıkıntı yok. Pkoda yumurtalar duzenli büyüyüp çatlayamıyor. Ve yumurtalığın etrafında inci gibi diziliyor. Ne yazıkki. Sökücüyle zor güç adet olduğumu bilirim. Kendine sıkıntı yaparak psikolojini mahvetme derim ben...

Ne derece ciddiye alırsın bilemem ama hergün bir bardak biberiye çayıyla pkoma çare buldum. Beni de bıraksan aylar geçse adet görmem. O ilaçların hepsini bende kullandım. Hiçbirşeye yaramadı. İlacı bıraktığın anda adet kesiliyor.
Bu çayla her ay düzenli adet görüyorum.
surak

Ama kendine de dikkat etmelisin , hazır gıdalardan uzak dur mümkün mertebe.

Çok teşekkür ederim. Çok daha sağlıklı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…